Hier hetzelfde probleem als ik bij anderen lees. Borg wordt niet terugbetaald!! Ondanks loze beloftes. Oprichters zijn het. Ga hier nooit meer een bus huren. Mensen trap er niet in !!!
Ik kom er helaas ook net achter dat het bedrijf failliet is dankzij de coronacrisis. Ik had een voucher van €246 aanbetaling voor een bus voor de geannuleerde reis in 2020 maar wilde nu toch opnieuw d... Toon meer
Duidelijk aangegeven wat het minimale vloeroppervlakte moest zijn. Dit i.v.m. "een vergelijkbare" bus welke meegegeven zou kunnen worden. Specifiek voor gebeld, nagevraagd en mij werd verzekerd dat di... Toon meer
Simpel te reserveren, vrije km en nieuwe busjes geruisloze motor 👍🏻 Jammer was wel dat de bij gehuurde Tom-Tom niet up to date was en wij voor onze trip gebruik moesten maken van Google maps via... Toon meer
Busjehuren.nl is een onafhankelijke autoverhuuragent. Busjehuren.nl heeft zelf geen autoverhuurvloot, maar werkt samen met de beste landelijke, regionale en lokale autoverhuurbedrijven. Door continu op prijs, kwaliteit en voorwaarden te controleren komen we samen tot een beter autoverhuurproduct. Zo waarborgen wij een uitstekende service, een scherpe prijs en heldere voorwaarden voor u. Geen addertjes onder het gras, verborgen kosten of vervelende verrassingen achteraf.
Westersingel 24, 8913 CL, Leeuwarden, Nederland
- 085 001 2744
- service@busjehuren.nl
- busjehuren.nl
Goede prettige afhandeling
Goede prettige afhandeling. Mooie nette bestelbus gekregen. Heel erg prettig dat de km's al zijn afgekocht. Prima prijs/kwaliteit.
Ellende in het buitenland
In principe was alles prima geregeld, totdat in Duitsland onze gehuurde bus kapot ging. Uren en uren wachten op hulp en veel terugbel beloftes werden niet nagekomen. Doordat we er zelf bovenop bleven zitten is het uiteindelijk goed gekomen. Grootste probleem was dat de vervangende bus (alles van de kapotte bus overladen) niet mee terug naar NL mocht, dus vervangende bus weer inleveren en bij een andere verhuurder een personenauto meegekregen om terug maar NL te rijden. Heel veel tijd en geld verloren.
Zeker doen
Maken waar wat ze zeggen. Duidelijk waar je aan toe bent. Prijs/kwaliteit verhouding was prima. Zou een volgende keer weer een busje via hun huren
Alles super verlopen
Alles super verlopen. Alleen afhandeling van betaling zit een verbeterpunt in, je krijgt geen herrinering van het tweede betaaltermijn. Voor de rest was alles super geregeld.
Wederom een prettige huur afspraak!
Een aantal jaren geleden een busje gehuurd via busjehuren.nl. Onlangs wederom een busje gehuurd. De ervaring destijds een ditmaal is nog altijd exact hetzelfde, uitstekend! Ik heb ditmaal ook op andere plekken gezocht naar auto's voor dezelfde prijs/kwaliteit, maar niets kon tippen aan het aanbod van busjehuren.nl. Het huur-proces en de bijbehorende administratie is ook heel goed en duidelijk.
Top service, top busje!
Top service, top busje! Echt alles heel goed geregeld, niets te klagen. Zou ik altijd weer boeken
Ging allemaal perfect
Ging allemaal perfect. Bleek Hertz te zijn.
Nicolaas
Aan te bevelen
Snel en duidelijk contact alsmede afhandeling aanvraag. Scherpe prijs.
Service en vervoermiddel beide uitstekend
Drie keer vanuit Assen voor lange perioden een verhuisbus gehuurd ook naar het buitenland. Ieder keer een zo goed als of nieuwe bus en service en informatie uitstekend.
Het busje op zich was goed
Het busje op zich was goed, hoewel ik het een beetje vreemd vond dat ik mij bij een Mercedes-dealer moest vervoegen en vervolgens een Renault Trafic meekreeg, die ook nog eens vol krassen zat, waarvan de buitenspiegel met ducttape zat vastgemaakt en waarvan een wieldop ontbrak.... Verder begon na een paar dagen het waarschuwingslampje voor onderhoud op het dashboard te branden.
Bij inlevering werd ik onaangenaam verrast, omdat ik een kras op de sidebar had gemaakt, en hiervoor werd €800 van mijn creditcard ingehouden. Zodra de daadwerkelijke schade bekend zou zijn, zou het restantbedrag teruggestort worden. Nadat ik deze week voor de derde keer belde, kon iemand mij meedelen dat de kosten €100 bedroegen, en dat het restbedrag van €700 z.s.m. zou worden teruggestort. Dus om te zeggen dat het allemaal vlekkeloos is verlopen, lijkt mij wat teveel van het goede...
Ik huurde een bus via busjehuren.nl
Ik huurde een bus via busjehuren.nl
Eea verliep prima, totdat ik tijdens mijn vakantie 'vloeistof' bij moest vullen. Volgens het onderhoudsboekje van de nieuwe bus (3000km op de teller), wordt deze vloeistof bijgevuld tijdens onderhoudsbeurten. Hieruit concludeerde ik dat dit onderhoud betrof. Busjehuren.nl vertelde doodleuk dat dit 'brandstofkosten' waren en liet mij voor deze kosten opdraaien, een zeer slechte service!
Zeker gezien het feit dat ik een klant ben die voor €1648,- een auto huurde....
Meer dan jammer
Alles is super geregeld
Alles is super geregeld, wat belooft is men nagekomen. Zeer goede ervaring.
Perfecte service en snel helemaal toppie
Prima ervaring gehad bij huren van…
Prima ervaring gehad bij huren van Mercedes bus met laadklep.
Duidelijke info en betalingsvoorwaarden.
Bus was netjes bij ophalen en alles werkte naar behoren.
Zeker aan te raden!
Sterke bus
Goede, krachtige en ruime 9 persoonsbus gehuurd. Niets op aan te merken. Wel een aardig borgbedrag, welke ik uiteraard wel netjes heb teruggekregen.
Op de terugreis uit Spanje hield de bus telkens een beetje in. Ik heb dit aangegeven en ik hoop dat ze het gefixed hebben voor de volgende bestuurder.
Alleen jammer en vreemd dat mijn vergeten koptelefoon nooit meer is teruggevonden. Dat vind ik wel een groot minpunt.
Goede service en kwaliteitswagens die…
Goede service en kwaliteitswagens die meegegeven worden! Helemaal in orde. Kregen zelfs klasse hoger mee dan geboekt! Vriendelijke bediening! Aanrader!
Vind het niet juist dat u 30.25 van…
Vind het niet juist dat u 30.25 van mijn kaart afhoud om met een muisklik mijn gegevens in te zien.Heb een speetticket van een paar kilometer en daar bovenop van jullie administratiekosten.
Alles top geregeld
Alles top geregeld! Veel plezier van gehad
heel erg tevreden!
Goede ervaring met een busje huren in Maastricht via deze site.
Alles was al geregeld en ik werd heel netjes geholpen. Indien ik in de toekomst een busje nodig heb, zal ik deze waarschijnlijk weer via busjehuren.nl huren.