Goed advies gekregen op mijn vragen waar na de keuze gemakkelijk was . Een Victron Phoenix 12V - 2000Watt omvormer is het geworden. De bestelling werd vlot geleverd Nu nog hopelijk dit weekend aan... Toon meer
Geweldige service. Had een defect product ontvangen maar kwam hier pas 7 weken later achter. Na 1 telefoontje gelijk de zelfde dag nog een nieuwe verstuurd, zodat ik toch op tijd aan mijn reis kan beg... Toon meer
Dit is de tweede keer dat ik bij busjes.com een bestelling plaats. Net als de eerste keer zeer tevreden, bellen netjes terug na het inspreken van de voicemail, en denken meeom de juiste leverdatum va... Toon meer
alles perfect geregeld, de aankoop voldeed 100% aan de verwachting volgens de beschrijving. Als het mogelijk was om je aankoop voor de koop te kunnen bezichtigen was het 5 sterren geweest
Busjes.com is dé webshop voor gebruikte bedrijfswageninrichting & accessoires. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod in tweedehands bedrijfswageninrichting. Onze voorraad bestaat uit stalen kasten, aluminium kasten en ook vloerladen. U vindt bij ons ook aanverwante accessoires als omvormers, compressoren en signaleringsverlichting. Elk product in de webshop is ook daadwerkelijk op voorraad. Door de exacte productbeschrijving en uitgebreide fotoreportage ziet u exact wat u koopt. Busjes.com levert alle tweedehands bedrijfswageninrichtingen inclusief montagemateriaal & inbouw instructie voor maximaal gemak bij het inbouwen. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn al onze bedrijfswageninrichtingen gereinigd en gecontroleerd op goede werking en wordt elektrische apparatuur vooraf getest. Op al onze producten is een 30 dagen niet goed geld terug garantie van kracht. Busjes.com is een dochterbedrijf van Isfordink Olst bedrijfswageninrichting; sinds 1984 gespecialiseerd in one stop shop bedrijfswageninrichting.
De Meente 16A (geen bezoekadres), 8121 EV, Olst, Nederland
- 0570-217200
- info@busjes.com
- busjes.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geleverde rekken waren nog in heel…
Geleverde rekken waren nog in heel goede staat voor 2e hands. Zelfs de organisers waren nog nieuw.
Zeer gemakkelijk om te bestellen en de…
Zeer gemakkelijk om te bestellen en de verzending is ten aller tijde netjes en goed verpakt.!
Nu de 4e bus inrichting bij busjes.com vandaan en altijd supernetjes.!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf! Goed geholpen en soepele retourafhandeling toen de bestelde omvormer toch een stuk groter bleek dan verwacht
snelle levering , mooie kwaliteit
waarom nieuw en duur 2e hands is ook goed
Snel en goedkoop
Goed aanbod en kwaliteit. De service was goed en de bezorging uitstekend
Snelle levering en naar verwachtingen
Groot aanbod, perfecte aflevering!
Groot aanbod gebruikte bedrijfswageninrichting, waarin ik een perfecte keus kon maken. Belangrijk ook dat het aanbod actueel is, na betaling is het betreffende artikel direct van de website verdwenen. Het product wordt voor aflevering nog eens nagekeken, en daardoor voelt het alsof je een nieuw product koopt. Handleiding voor montage en twee zakjes bevestigingsmaterialen maken het helemaal af. Dus mijn 5 sterren meer dan verdient!

Antwoord van Busjes.com
snelle levering en goede communucatie.
snelle service
onverwachte kosten
zowel levering als afhaling kosten geld en zijn niet goedkoop. verder is het product van hoogwaardige kwaliteit en fatsoenlijk geleverd.

Antwoord van Busjes.com
Voor de eerste keer iets aangekocht via Busjes.com. Zeer snel geleverd conform afspraak. Bevestigingsmaterialen keurig bijgeleverd.
Snel geleverd en het product zoals het…
Snel geleverd en het product zoals het op de site staat
Correcte levering en prima conditie en…
Correcte levering en prima conditie en goede bijlevering bevestiging
Nette kasten
Makkelijk online bestellen. Geleverde kasten waren in goede conditie en snel geleverd.
het geleverde was netjes, compleet en vriendelijk geprijst
het geleverde was erg netjes en compleet, zoals getoond op internet, erg tevreden met de aankoop.
ik begrijp dat jullie het op zijn "kop" vervoeren, maar dan vallen de (enkele) lades uit de geleiding, en was het even zoeken hoe ze zaten, omdat terugduwen en dicht maken de interne geleide beugel "dicht" duwt.
Thijs is een top klasse medewerker
Thijs is een top klasse medewerker werkt hard levert goed kwaliteit en is gezellig op de werkvloer mijn aluca kastje staat in de bus en heb er veel plezier van

Antwoord van Busjes.com
Snelle vakkundige transactie en advies
ze zijn soms wat moeilijk te bereiken, maar daarna was de service super snel en professioneel.
wij hadden de aluminium bus inrichting binnen 48 uur op het werk geleverd bekomen.
Alles zoals afgesproken in goede staat…
Alles zoals afgesproken in goede staat en netjes voor transport klaargemaakt .