Product binnen 3 maanden kapot. Bedrijf reageert nergens op. Niet op email, niet op het online formulier. Telefoonnummer is wassen neus, gaat gelijk naar voicemail. Klantenservice ver beneden peil dus... Toon meer
heb een carplay gekocht voor mijn vw golf 6 en werkt top, parkeersensoren & knopjes op het stuur blijven ook werken. snelle levering en snelle reactie op een vraag die ik had in de mail. misschien wel... Toon meer
Snel verstuurd. De module werkt goed en als omschreven. De reviews over hoger batterij verbruik zijn een logisch gevolg door de draadloze verbinding. Nieuwe auto’s met voorbereide draadloze CarPlay o... Toon meer
Carplayspecialist.nl is dé expert in hoogwaardige Apple CarPlay-upgrades en -installaties in Nederland. Met jarenlange ervaring en grondige kennis van autotechniek en multimedia zorgen wij voor een feilloze integratie van CarPlay in vrijwel elk merk en model. Of u nu navigatie, muziekstreaming, handsfree bellen of spraakbediening via Siri wilt gebruiken, onze deskundige monteurs begeleiden u van begin tot eind voor de perfecte setup. Wij leveren niet alleen topkwaliteit producten en betrouwbare montage, maar onderscheiden ons ook door persoonlijke service en professioneel advies, volledig afgestemd op uw wensen en budget. Klaar om uw autoritten naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met Carplayspecialist.nl en ontdek hoe wij een naadloze Apple CarPlay-installatie realiseren die perfect aansluit op uw auto, lifestyle en verwachtingen.
8243 EP, Lelystad, Nederland
- 0610112844
- info@carplayspecialist.nl
- carplayspecialist.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hij stoterde steeds na paar min dus…
Hij stoterde steeds na paar min dus heb hem inmidels weg gegooid. Jammer maar dit was echt grvalletje zonder van me geld
Product binnen 3 maanden kapot
Het werkt bij mijn Audi in 1 woord geweldig 👍🏻
Het was keurig verstuurd en ben zeer tevreden met het product
Prima produkt zoals wordt aangegeven
Top producten en top service
Top producten en top service! De RCD 360 Pro i.c.m. de Carlinkit Mini Ultra besteld. Goed verpakt, binnen 1 dag in huis en direct geholpen bij het stellen van vragen. Kortom, Top bedrijf!
Snelle levering en werkt uitstekend
Snelle levering en werkt uitstekend. Bedankt
Goeie en snelle levering en werkt…
Goeie en snelle levering en werkt uitstekend. Bedankt
Door mede de inzet van de leverancier…
Door mede de inzet van de leverancier heeft DHL na 3 maal uitstel het product op 12 november 2025 uiteindelijk afgeleverd. Inmiddels het product in de auto getest en het werkt perfect, is een mooie kleine dongel die nauwelijks opvalt voldoet aan de verwachting een aanrader!
Snelle levering. Goede werking product
Snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen. Werkte in 1x!
Mijn vraag aan klantenservice was snel…
Mijn vraag aan klantenservice was snel en goed en duidelijk uitgelegd.
de eerste dongel
de eerste dongel. (na er 5 eerder geprobeerd te hebben) die perfect werkt iedereen die ford rijdt? adviseer ik deze dongel.