Onze auto had een halfjaar op de parkeerplaats buiten stil gestaan en toen we weer wilden gaan rijden en de deur openden, zat de binnenkant vol schimmel. PT- car cleaning gebeld en de eigenaar zel... Toon meer
Deze gasten zijn ECHTE TOPPERS! Vijf sterren is niet eens genoeg. Ze hebben mijn bevlekte autobekleding in nieuwe staat kunnen brengen! Mijn auto ramen ook blinkend schoon zelfs de autosleutels hebben... Toon meer
Ik ben hartstikke tevreden over PT car cleaning, alle vlekken die ik aan gaf hebben ze helemaal goed weg kunnen krijgen zelfs dingen die mij niet eens waren opgevallen! Het zijn aardige mannen die hu... Toon meer
Erg vriendelijk, super goede uitleg, wat hij ging doen, en ook wat het zou kosten. Auto van 17 jaar, werkelijk weer als NIEUW.
Een schone auto rijdt beter 🌟
Geen, Geen, Helmond, Nederland
- 0685721448
- Info@pt-carcleaning.nl
- pt-carcleaning.nl
Auto weer als nieuw
Hyundai 2013
Zeer vakkundig, geeft goed advies, heeft antwoord op de vragen die ik stelde straalt ervaring. uit auto weer krasvrij, was mij nooit gelukt, kortom een aanrader auto is weer als nieuw en wat ik ook belangrijk vind, de werkplaats is zeer netjes en opgeruimd, dus toppie,
Top en aanrader!
Goede en snelle service, heel prettig ervaren heel fijn geholpen en zeker een aanrader.
Schimmel behandeling binnenkant auto
PT- car cleaning gebeld en de eigenaar zelf kwam onze auto al de volgende dag ophalen en schoonmaken (schimmel- en ozon behandeling) De auto ook weer keurig en fris terug gebracht.
Nog enkele dagen gewacht of de schimmel terug zou komen, maar gelukkig blijft alles fris en schoon. Fijne man en komt zijn afspraken na ..
Zeker aan te bevelen!
koplampen tinten
Aardige jongen en gaat heel precies te werk. Heb mijn koplampen laten tinten en het resultaat is prachtig, zeker een aanrader!
Fantastisch
Waw, nooit gedacht dat de bank zo mooi zou worden. Snelle service, vriendelijk en betrouwbaar. We zijn zeer tevreden! Prijs / kwaliteit is goed. Echt een aanrader.
Top!
Vriendelijke jongeman, netjes en beleefd! Levert kwaliteit, fijn in de communicatie, prijzen zijn top, een echte aanrader!
Hele goede service
Hele goede service, onze bank, stoelen en auto zien er weer uit als nieuw ! Zeer professioneel en behulpzaam, echte aanrader!
Top!
Héél tevreden en blij met het geweldige resultaat van het schoonmaken van het canvasdoek van onze auto! Tevens was het een bijzonder aardige jongeman die al binnen een week kon komen! Niets dan lof!
Snel netjes en superschoon
Snel netjes en superschoon, heb weer een nieuwe bank 🙂
Auto blikt weer en dak geïmpregneerd
Auto blikt weer en dak geïmpregneerd. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Ik ga zeker terug komen. Dank jullie voor de service.
Goed!
Er wordt snel gereageerd op je vragen.
De bank wordt echt schoner!
Hele aardige man die mee denkt met je.
Ook achteraf worden vragen meteen beantwoord😊
Zeer tevreden ik zou hem aanraden!
Gereinigde hoekbank
Onze hoekbank gereinigd en ziet er weer uit als nieuw
Er zat behoorlijk vuil aan de zijkanten omdat onze vorige hond daar steeds langs schuurde
Alle vuil is weg
Top service en een absolute aanrader dit bedrijf!!!
Top gozer en weer een prachtige bank!
Top gozer! Bank weer zo goed als nieuw!!!
Vakwerk
PT cleaning heeft ons verrast! Wij dachten dat de vlekken niet uit onze bank waren te krijgen. Het tegendeel is waar onze bank ziet er weer uit als nieuw! De meneer van PT cleaning heeft de bank met precisie schoongemaakt. Hij gaat zeer kundig te werk en kon ons meer vertellen over de stof van de bank en hoe deze wel of niet te behandelen. Volgende keer bij het maken van een vlek bellen wij PT cleaning!
Super tevreden
Super tevreden. Snelle respons en direct prijsopgave.
Bank is als nieuw en direct geïmpregneerd.
Eerlijk in communicatie en hard werkende man die bij je thuis komt om dit te doen.
Snelle en fijne communicatie, goede service!
Snelle en fijne communicatie. Auto ziet er brandschoon uit! Aardige heren.
Vriendelijk en heel professioneel
Vriendelijk en heel professioneel, top resultaat, als nieuw!!
Bankstel en tapijt hebben weer de…
Bankstel en tapijt hebben weer de originele kleuren. Nauwkeurig, snel en betrouwbaar! Top!
Super service van PT cleaning
Super service van PT cleaning gehad. Duidelijke communicatie, vriendelijk geholpen en het belangrijkste: een goed resultaat. Alle vlekken zijn uit mijn bank. Omdat ik in Amsterdam woon was ik afhankelijk van de planning in Noord Holland. Dit was uiteindelijk prima en ik heb snel een afspraak kunnen maken.