Onze auto had een halfjaar op de parkeerplaats buiten stil gestaan en toen we weer wilden gaan rijden en de deur openden, zat de binnenkant vol schimmel. PT- car cleaning gebeld en de eigenaar zel... Toon meer
Deze gasten zijn ECHTE TOPPERS! Vijf sterren is niet eens genoeg. Ze hebben mijn bevlekte autobekleding in nieuwe staat kunnen brengen! Mijn auto ramen ook blinkend schoon zelfs de autosleutels hebben... Toon meer
Ik ben hartstikke tevreden over PT car cleaning, alle vlekken die ik aan gaf hebben ze helemaal goed weg kunnen krijgen zelfs dingen die mij niet eens waren opgevallen! Het zijn aardige mannen die hu... Toon meer
Erg vriendelijk, super goede uitleg, wat hij ging doen, en ook wat het zou kosten. Auto van 17 jaar, werkelijk weer als NIEUW.
Een schone auto rijdt beter 🌟
Geen, Geen, Helmond, Nederland
- 0685721448
- Info@pt-carcleaning.nl
- pt-carcleaning.nl
Super schone mooie bank.
Super schone mooie bank.
Deze mannen leveren topkwaliteit.
Kundige en vriendelijke man die onze…
Kundige en vriendelijke man die onze bank perfect schoon gemaakt heeft!! Heel blij mee!
Topservice op locatie
Topservice op locatie, auto van binnen weer schoon tevreden klant erbij
Schoonmaak bankstell
Grondige schoonmaak van mijn bankstel. Zeker geen haastwerk maar zorgvuldig en net. Heel blij mee.
Vandaag ons bankstel laten reinigen, ziet er zo goed als nieuw uit!
Hele fijne service en goed personeel
Top!
Top!
Snelle reactie, duidelijke (prijs)afspraken die vervolgens meer dan waargemaakt worden.
Vriendelijke mannen die binnen mum van tijd m'n kleed weer toonbaar hebben gemaakt!
Wat mij betreft een aanrader!
Mercedes C-Klasse 180 reiniging
Snelle afspraak, goede service (meedenken met wat wel of niet nodig is) en de auto ziet er weer top uit! Een week geleden mijn auto gekocht, zaten hier en daar nog vlekken en er hing een soort “vanille lucht”. De auto is helemaal vlekvrij en het ruikt heerlijk! Top werk!
Onze hoekbank laten reinigen.
Onze hoekbank laten reinigen.
Hij is weer zo goed als nieuw. Vlek ook weg! Bedankt voor jullie service, top!
PT heeft onze trap gereinigd
PT heeft onze trap gereinigd. De communicatie verliep prettig en ongelooflijk hoeveel vuil er uit de trapbekleding kwam. De 2 jongens die bij ons waren werkte netjes en met een uurtje was de klus geklaard. De trap kan weer een jaartje mee.
Top Service en goede…
Top Service en goede prijs-kwaliteitverhouding! Trap is weer als nieuw
Goede en vooral ook snelle service en…
Goede en vooral ook snelle service en eindresultaat is bovendien van hoge kwaliteit.
Snelle en goede service
Secuur te werk gegaan. Erg tevreden, zeker aan te raden!
Uitstekend!
Top werk geleverd! De auto zag er niet uit van binnen. Na behandeling door PT Car Cleaning ziet de auto er weer gloednieuw uit. Echt een aanrader!
Super net werk afgeleverd
Super net werk afgeleverd, onze bank was echt toe aan deze opfrisbeurt!
Er wordt ook netjes gewerkt! Leuk om de voor en na foto's te zien
Auto reiniging
Ik heb mijn auto laten reinigen door deze 2 harde werkende jongens, ze hebben me auto weer splinternieuw gemaakt! Echt een aanrader super tevreden
Top resultaat bankstel reiniging
Top resultaat bankstel reiniging. Bankstel is zo goed als nieuw. Personeel is erg aardig en gaat goed met de spullen om. Prijs/kwaliteit verhouding is perfect.
Showroom nieuw
Keurige prijs en m’n auto is net als uit de showroom
Vandaag mijn auto interieur laten…
Vandaag mijn auto interieur laten reinigen.
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en ik raad echt iedereen aan om zijn/haar auto schoon te laten maken door PT Car Cleaning!
Perfecte service met oog voor detail!
Mijn bank laten reinigen via aankoop…
Mijn bank laten reinigen via aankoop van social deal. Echt heel blij mee bank ziet er weer super netjes uit. Zo kan hij weer een paar jaartjes mee. Bedankt!!