Onze auto had een halfjaar op de parkeerplaats buiten stil gestaan en toen we weer wilden gaan rijden en de deur openden, zat de binnenkant vol schimmel. PT- car cleaning gebeld en de eigenaar zel... Toon meer
Deze gasten zijn ECHTE TOPPERS! Vijf sterren is niet eens genoeg. Ze hebben mijn bevlekte autobekleding in nieuwe staat kunnen brengen! Mijn auto ramen ook blinkend schoon zelfs de autosleutels hebben... Toon meer
Ik ben hartstikke tevreden over PT car cleaning, alle vlekken die ik aan gaf hebben ze helemaal goed weg kunnen krijgen zelfs dingen die mij niet eens waren opgevallen! Het zijn aardige mannen die hu... Toon meer
Erg vriendelijk, super goede uitleg, wat hij ging doen, en ook wat het zou kosten. Auto van 17 jaar, werkelijk weer als NIEUW.
Een schone auto rijdt beter 🌟
Geen, Geen, Helmond, Nederland
- 0685721448
- Info@pt-carcleaning.nl
- pt-carcleaning.nl
Echt een top service
Echt een top service! Alles super in orde gemaakt en alles netjes afgehandeld!
Echt een aanrader!
Super tevreden over de snelle service
Super tevreden over de snelle service. Vriendelijk personeel dat erg secuur in hun werk is. Wij zijn weer blij met onze bank die nu helemaal schoon is!
Top service
Top service! Mannen zijn mooi optijd en bieden kwaliteit.
Mijn banken zijn gereinigd
Mijn banken zijn gereinigd. Echt heel schoon geworden! De mannen werken heel precies. Zeker aan te raden.
Top hard werkende jongens
Top hard werkende jongens!
Zeer snel en schoon!
Heb weer een zo goed als nieuwe bank
Dankzij hun goeie werkzaamheden!
Tot de volgende keer.
Harde werkers
Ze hebben heel goed en snel werk verricht ik ben super tevreden met het resultaat ik zal dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden en familie. Goed gewerkt boys!
Super blij met de resultaat!
Super blij met de resultaat!! Goed te bereiken en snel klaar met heel mijn auto!! Zeker een aanrader. Bedankt
Hele vriendelijke medewerkers en de…
Hele vriendelijke medewerkers en de stoel ziet er weer prima uit. Top👍🏻👍🏻
Super resultaat reinigen bank
Super resultaat! Compleet nieuwe bank nu! Erg tevreden!
Mannen ook super aardig! Aanrader dus!
Netjes gewerkt en goeie service
Mooi resultaat
Mooi resultaat. Heel fijn dat de bank weer helemaal schoon is. Zelfs de kussens zijn er voller door geworden.
Bmw compleet schoongemaakt
Bmw compleet schoongemaakt. Alles netjes afgehandeld en glanzend gemaakt. Super blij met de service en ook nog snel en klantvriendelijk. Zeker een aanrader🤙🏾🤙🏾
Zeer tevreden
Zeer tevreden. De auto is netjes schoongemaakt en ziet er weer nieuw uit.
Na wat rondneuzen uitgekomen bij…
Na wat rondneuzen uitgekomen bij ptcarcleaning. Ben echt tevreden met het werk wat ze afgeleverd hebben. Auto is zo goed als nieuw. Aanrader!!
Goed werk geleverd en snel ook!
Als nieuw ziet de auto eruit
Als nieuw ziet de auto eruit. Hardwerkende mensen met no nonsens. N aanrader. Jij herkent je eigen auto niet! Top gedaan!
Bankstel laten reinigen, weer als nieuw
Bankstel laten reinigen door PT Car Cleaning.
2 hele fijne mensen die weten wat ze doen.
Komen netjes op tijd en laten alles netjes achter.
Aanrader voor iedereen.
Geweldiggg!
Ik heb mijn auto laten reinigen bij deze toppers en ben er super blij mee! Mijn auto ziet er weer gloednieuw uit als showroom staat! Ik raad het jullie zeker aan om hier jullie auto te laten reinigen.