Onze auto had een halfjaar op de parkeerplaats buiten stil gestaan en toen we weer wilden gaan rijden en de deur openden, zat de binnenkant vol schimmel. PT- car cleaning gebeld en de eigenaar zel... Toon meer
Deze gasten zijn ECHTE TOPPERS! Vijf sterren is niet eens genoeg. Ze hebben mijn bevlekte autobekleding in nieuwe staat kunnen brengen! Mijn auto ramen ook blinkend schoon zelfs de autosleutels hebben... Toon meer
Ik ben hartstikke tevreden over PT car cleaning, alle vlekken die ik aan gaf hebben ze helemaal goed weg kunnen krijgen zelfs dingen die mij niet eens waren opgevallen! Het zijn aardige mannen die hu... Toon meer
Erg vriendelijk, super goede uitleg, wat hij ging doen, en ook wat het zou kosten. Auto van 17 jaar, werkelijk weer als NIEUW.
Een schone auto rijdt beter 🌟
Geen, Geen, Helmond, Nederland
- 0685721448
- Info@pt-carcleaning.nl
- pt-carcleaning.nl
Top service kwaliteit en kwantiteit!
Mijn auto ziet er weer uit als nieuw!
Top bedrijf
Top bedrijf, voor de afgesproken tijd aanwezig, super professioneel, me auto is nog nooit zo schoon geweest!
Bedankt :)
Erg uitstekende service
Erg uitstekende service. Betrouwbaar en voor herhaling vatbaar
Aanrader!
Goede service, vriendelijk personeel en topresultaat. Erg tevreden en raad het zeker aan!
Goed geholpen door 2 keurige…
Goed geholpen door 2 keurige jongemannen, sindsdien ook vaste klant dus zeker het proberen waard !
Top bedrijf
Top bedrijf, luisteren goed naar de wensen van de klant en de service was ook goed, niks op aan te merken 👌🏼
Topwerk !
Topwerk !! Zeker een aanrader, letten op elke kleine detail. Auto is weer helemaal goed schoon.
Onze 2 VW’s weer als nieuw
Onze 2 VW’s weer als nieuw.
Top gedaan !!!
Dik tevreden over het resultaat.
P&T😉 bedankt voor jullie super service aan huis.
Topkwaliteit
Topkwaliteit mijn auto leek weer als nieuw en vriendelijk personeel
Zeer goede service
Zeer goede service. Correct en snel afgehandeld en de werkzaamheden erg netjes uitgevoerd. Ik zal zeker in de toekomst terug blijven komen bij PT.
Deze nette heren hebben topwerk…
Deze nette heren hebben topwerk geleverd, boven mijn verwachtingen! Absolute aanrader
Geweldige service aan huis!
Geweldige service aan huis!
Binnenkleding van mijn auto zag ik er niet meer uit met 3 kinderen. Mijn auto is nu zo schoon alsof ik hem net heb gekocht bij de garage! Kijken hoelang we het schoon kunnen houden met kinderen en anders weet ik PT carcleaning wel te vinden👍
Super
Super! Heel tevreden weer een schone auto, goede service!
Echt een aanrader!
Super
Super ! Heel tevreden een schone auto en goede service een aanrader !
Interieur laten reinigen zat vol…
Interieur laten reinigen zat vol vlekken! Na het reinigen geen vlek meer te bekennen.
Aanrader!
Net nieuw en geen geld top ervaring!
Heeel professioneel gedaan
Heeel professioneel gedaan, top service en nemen de tijd voor goed werk