Leg og Lektie Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte “morgenrutiner” af Leg og lektie. Og ærlig talt har vi langt færre konflikter og meget mindre stress om morgenen. Det betyder meget bedre og mere hyggeligere morgener siden købet. Med fragt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fede produkter, har handlet der op til flere gange. Specielt er vi glade for bogstav og tal kortene, læringscirklerne og sprog udviklings materialet. Der findes desuden masser af gratis materi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Kinderwinkel
  2. Kinderboekwinkel

Geschreven door het bedrijf

Leg og Lektie er læring til børn i alderen 1-12 år. Køb indbydende læringsmaterialer, der er lette og sjove at bruge for alle. Forbered dit barn på skolestart, hjælp til sprogudvikling eller få hjælp til mere specifikke problemer. Udviklet til forældre, lærere og pædagoger. Se mere på https://www.legoglektie.dk

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

55 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Let at samle og hurtig kundeservice

Vi har netop modtaget og samlet vores rutineflapper til vores datter, og det gik heldigvis rigtig nemt. Jeg havde et spørgsmål undervejs, men kundeservice var utroligt hurtige til at svare og hjælpe. Det gav en rigtig god oplevelse. Nu glæder vi os bare til at komme i gang med at bruge dem herhjemme. 😊

19 juni 2026

Gode kundeservice

Gode produkter.
Min pakke blev beskadiget af vand på vej til mig, hvilket jeg skrev til kundeservice. Indenfor kort tid blev jeg kontaktet af kundeservice, som ville sende mig en ny pakke. Tak!

5 juni 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

5 dages levering og fejl i den første…

5 dages levering og fejl i den første opgave, jeg laver med mit barn.

Måske blev jeg bare ramt af et par tilfældige fejl i træk, men det giver stadig ikke en god helhedsoplevelse.

20 mei 2026

Hej Joshua

Tak for din anmeldelse og for at give os mulighed for at blive klogere på, hvad der ikke fungerede for jer.

Hvad angår leveringen, så blev din ordre blev afgivet lørdag og sendt fra os mandag, som er første hverdag efter bestillingen.

Derfra ligger leveringstiden desværre hos fragtfirmaet, men vi tager det med som et opmærksomhedspunkt, så vi kan blive bedre til at sætte forventningerne tydeligere ved weekendbestillinger.

Vi har sendt dig en e-mail direkte for at høre nærmere om dine oplevelser, så vi kan rette eventuelle fejl og uklarheder.
Vi lægger en stor indsats i at udarbejde materialer, der motiverer børnene og giver dem mulighed for at arbejde selvstændigt, og din feedback er værdifuld for os i det arbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig på e-mail.

Søren

Fantastiske produkter og service

Jeg har modtaget nogle rigtig fine piktogrammer til vores børn fra Leg og Lektie i gave - og jeg har i dén forbindelse været i dialog med Leg og Lektie, fordi jeg havde lidt problemer med at hænge plakaterne op. Leg og Lektie var enormt søde og hjalp mig i mål på bedste vis. Kæmpe anbefaling, både af deres produkter og service.

23 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Misvisende informationer

Misvisende informationer, mega dårlig materiale og slet ikke alderssvarende. Et produkt som slet ikke lever op til forventningerne og vil ikke anbefale det til nogen.

12 maart 2026

Hej Mel

Det er vi naturligvis kede af at læse.

Vi kan dog desværre ikke finde dig i vores ordresystem ud fra oplysningerne i anmeldelsen, og vi kan heller ikke se, at du har været i kontakt med vores kundeservice. Derfor har vi desværre ikke haft mulighed for at hjælpe dig eller finde en løsning på problemet.

Vores kundeservice løser stort set altid de udfordringer, kunder måtte opleve, og vi vil meget gerne hjælpe dig også. Hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, er du selvfølgelig altid velkommen til at returnere varen til os og få pengene retur.

Du skal endelig bare række ud til os, så vi kan få løst sagen. Skriv til os på kundeservice@legoglektie.dk eller svar direkte på din ordrebekræftelse.

Søren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik en helt anden vare end den jeg…

Jeg fik en anden vare end den jeg bestilte, men efter jeg skrev til kundeservice kunne de se, at der var sket en fejl, og de vil sende den rigtige vare uden yderligere besvær eller omkostninger, og det synes jeg er god stil alligevel.

14 november 2025

Hej Hatice

Vi beklager meget for at have sendt en forkert vare til dig. Jeg kan se, at du ikke har kontaktet kundeservice, der selvfølgelig vil have rettet fejlen med det samme.

Kontakt os endelig på kundeservice@legoglektie.dk og så kan vi hjælpe dig videre.

God weekend

/Søren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt hos Leg og Lektie flere…

Jeg har købt hos Leg og Lektie flere gange og brugt deres materialer. Jeg kan helt klart anbefale denne virksomhed. Kvaliteten er god, materialet er godt og jeg skal stadig have nogle flere ting herfra :-)

3 oktober 2025

Antwoord van Leg og Lektie

Tak for den fine anmeldelse

Lees meer over geverifieerde reviews.