BuurtKadoos Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,2

Ondernemers opgelet, regelrechte oplichterij, we zitten nu al jaren vast aan een wurgcontract waar we niet vanaf kunnen 36 maanden! kleine lettertjes!!! na twee jaar nog niet EEN klant op gereageerd,... Toon meer

De kortingen bij de fysieke winkels zijn niet beschikbaar voor fysieke winkels in de directe omgeving. Om eerst 80-100 km te rijden voor korting heeft dus geen zin. Ben je dan al kwijt aan de brandsto... Toon meer

Super leuk om dit te ontvangen, alleen ontvingen wij het pas 4 weken na de verhuizing. Veel van deze kortingen hadden super goed van pas gekomen als we er eerder vanaf wisten. Desalniettemin is het su... Toon meer

Wij doen mee nu al een jaar mee en merken dat nieuwe bewoners de voucher ook echt gebruiken. Het is een leuke manier om zichtbaar te zijn in de buurt en nieuwe mensen kennis te laten maken met ons b... Toon meer

1. Media- en marketingbureau

BuurtKadoos brengt al meer dan 15 jaar lokale ondernemers en nieuwe buurtbewoners op een persoonlijke manier met elkaar in contact. Wanneer iemand verhuist, ontvangt hij of zij een welkomstbox met vouchers en aanbiedingen van ondernemers uit de directe omgeving. Zo leren nieuwe bewoners hun buurt kennen en krijgen lokale ondernemers de kans zich op het juiste moment te laten zien. Voor ondernemers is BuurtKadoos geen massareclame, maar een gerichte en sympathieke manier om zichtbaar te zijn bij nieuwe bewoners. Voor consumenten is het bedoeld als een warm welkom en een kennismaking met wat de buurt te bieden heeft. Wij staan voor transparantie, lokale betrokkenheid en duurzame samenwerkingen. BuurtKadoos draait om relevant contact op een logisch moment: wanneer iemand nieuw is in de buurt en openstaat voor ontdekking.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Net verhuisd dus een buurt kado…

Net verhuisd dus een buurt kado aangevraagd. Blijkt dat de codes niet meer werken. Dus had er totaal niks aan

4 maart 2024

Beste mevrouw Knevelbaard,

Hartelijk dank dat u dit met ons deelt. Wat jammer om te horen dat de codes niet meer werkten. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

De meeste vouchers in de BuurtKadoos kunnen gewoon zonder code worden ingeleverd bij de deelnemende ondernemers. Alleen bij de online aanbiedingen is een code nodig om de digitale korting te activeren. Het kan incidenteel voorkomen dat een actie inmiddels is verlopen of dat een ondernemer de online campagne heeft beëindigd.

Wij geven uw melding door aan onze technische afdeling zodat dit gecontroleerd kan worden. Dank dat u de moeite heeft genomen om dit te laten weten, uw feedback helpt ons om dit soort situaties te voorkomen.

Team BuurtKadoos

Ga niet met dit bedrijf in zee!!

Ga niet met dit bedrijf in zee!!!

Komen met enthousiaste verhalen over vouchers voor nieuwe inwoners tegen vaste tarieven maar ondertussen zetten ze je vast op variabele tarief wat alle kanten op gaat.

16 februari 2024

Beste heer/mevrouw,

Dank dat u de moeite neemt om uw ervaring te delen. Wij begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer de maandelijkse bedragen variëren. Graag leggen wij uit hoe dat werkt.

Bij BuurtKadoos betaalt iedere deelnemer uitsluitend voor het aantal nieuw ingeschreven huishoudens binnen het afgesproken verspreidingsgebied. Dat betekent dat de factuurbedragen kunnen verschillen, omdat het aantal verhuizingen per maand in Nederland fluctueert. Deze werkwijze staat ook duidelijk vermeld in onze overeenkomst en zorgt ervoor dat u alleen betaalt voor daadwerkelijk bereikte adressen  .

Wij hanteren dus geen variabele tarieven, maar rekenen op basis van daadwerkelijk verspreide exemplaren. In het online dashboard kan iedere ondernemer dit zelf controleren.

Wij vinden het jammer dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren en nemen uw feedback serieus om onze communicatie hierover nog duidelijker te maken.

Team BuurtKadoos

Je hoort niets van ze na contact zoeken

Als ondernemer met mooie praatjes in zee gegaan maar wat ze zeggen en wat in werkelijkheid waar word gemaakt is niet waar. Buiten dat zijn de rekeningen tot nu toe dubbel zo duur als dat afgesproken is. van de 12 maanden dat wij meedoen ruim 2000 euro lichter de eerste voucher binnen. Dus kost je als ondernemer veel geld voor niets.
Inmiddels de boel stop gezet maar worden aan ons contract gehouden. nog 12 maanden je blauw betalen. Blij als ik er vanaf ben ik raad het niemand aan on in zee te gaan.

Vandaag een reactie terug mogen ontvangen daarvoor hartelijk dank. Alleen jammer dat deze reactie van op 29 Okt 2025 komt 3 jaar later vanaf ik begon en ruim 1 jaar later dat het contract na 2 jaar is gestopt. Maar de ervarig is er niet minder om

1 februari 2024

Beste Maikel,

Hartelijk dank dat u uw ervaring deelt. Wij begrijpen heel goed dat dit voor u een teleurstellende ervaring is geweest, zeker wanneer de opbrengst niet aansluit bij uw verwachtingen.

BuurtKadoos werkt volledig transparant. In het persoonlijke dashboard kan iedere ondernemer precies zien hoeveel huishoudens er maandelijks zijn bereikt, in welke gebieden de vouchers zijn verspreid en wanneer de verzendingen hebben plaatsgevonden  . De facturen sluiten hierbij aan, gebaseerd op het aantal nieuw ingeschreven huishoudens binnen het gekozen verspreidingsgebied. Omdat verhuisaantallen per maand kunnen fluctueren, kan ook het factuurbedrag soms iets hoger of lager uitvallen.

Wij vinden het jammer dat u onze service als onbevredigend heeft ervaren en dat de communicatie niet naar wens verliep. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij nemen uw feedback mee om onze bereikbaarheid en ondersteuning verder te verbeteren.

Team BuurtKadoos

Als ondernemer echt niet aan meedoen!

Ik heb heel veel spijt van mijn deelname aan buurtkadoos.
Ik ben al 8 maanden aan het betalen en er is pas 1 kaartje is ingeleverd door een nieuwe klant…
Ze zeggen dat het naar nieuwe inwoners van de gemeente gestuurd wordt, dat is dus ook niet waar.
Het kost zoveel geld en levert helemaal niks op.
Ik ben zo blij als het jaarcontract eindelijk om is.
Nadat ik slechte review heb geschreven ben ik zelfs geblokkeerd op instagram en Facebook 🤣

11 maart 2023

Beste mevrouw Goffin,

Dank dat u uw ervaring deelt. Wij begrijpen goed dat het teleurstellend is wanneer de respons achterblijft bij uw verwachtingen, zeker wanneer u hier als ondernemer veel van had gehoopt.

Bij BuurtKadoos worden de vouchers daadwerkelijk verstuurd naar nieuw ingeschreven huishoudens binnen het afgesproken verspreidingsgebied. Deze adressen zijn afkomstig uit betrouwbare verhuisbestanden waarmee wij al jarenlang werken. In het persoonlijke dashboard kan iedere deelnemer precies zien hoeveel huishoudens er maandelijks zijn bereikt en wanneer de verzendingen hebben plaatsgevonden  .

De uiteindelijke respons hangt ook sterk samen met de actie die op de voucher wordt aangeboden. Wij adviseren ondernemers hier altijd zorgvuldig in, omdat een aantrekkelijke korting of uitnodiging vaak bepalend is voor het aantal reacties.

Wat betreft uw opmerking over sociale media: wij blokkeren nooit ondernemers vanwege negatieve reviews. Wij waarderen open feedback, omdat die ons helpt onze dienstverlening te verbeteren.

Wij vinden het jammer dat u onze samenwerking als onbevredigend heeft ervaren en nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie en ondersteuning verder te versterken.

Team BuurtKadoos

Reviews in alle talen tonen. (108 reviews)