By Soof Reviews

1,7

Oplichters. Met vertraging bestelling binnen. Apparaat proberen te installeren maar lukte niet omdat je tegen een betaling software moest instellen. Prima!! Dat ook proberen te doen maar je kwam niet... Toon meer

45 euro voor 4 drankje en 2 niet te eten soepjes. De uiensoep Te zout en soort ossenstaart bouillon met te harde hele uienringen en de tomatensoep met vieze balletjes, geen bosui of scheutje room zoal... Toon meer

Zogenaamde orthopedische schoenen gekocht. Ten 1e zit er een standaard vlak en dun zooltje in en ten 2e zijn ze ondanks, hun aanraden, 1 maat groter dan mijn schoenmaat toch te strak. Retourneren kost... Toon meer

Er word wel snel gereageerd op mijn klacht dat de schoenen te klein waren en zenden een maat groter, maar een grote maar!!!!!!!! Uiteindelijk doen ze niets, geen omruilen, geen geld terug an optie 1... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede service ontvangen van by-Soof.
Een snelle reactie op mijn mail gekregen en een nieuw paar schoenen opgestuurd gekregen.

18 december 2023

Tas besteld bij By Soof voor mijn verjaardag

De bestelde tas van By Soof voor mijn verjaardag gekregen een maand na de besteldatum. Een week na in gebruikname bleek een ‘verborgen vak’ kapot. Direct gemaild en een nieuw exemplaar ontvangen zonder dat ik de beschadigde tas hoefde terug te sturen. Duurde even voordat duidelijk was dat ik de tas pas later had ontvangen dan de besteldatum maar uiteindelijk goed opgelost!

8 december 2023

Oplichting

Ipv het op de website getoonde product, werd een ander merk product verstuurd, dat elders voor een derde van de prijs gevonden kan worden. Het label was niet eens aangepast. Oplichting dus!

1 december 2023

Wees er alert op dat als je wil retourneren je zelf de kosten naar China moet betalen…

Site ziet er Nederlands uit, helaas pas na bestelling duidelijk dat producten uit China komen.(mijn fout)
Ontvangen product niet naar wens, maar dan moet het terug naar China. Een retouradres wordt niet gegeven, geen bemiddeling bij verzendkosten, maar korting op het aangeschafte product.
Met verzendkosten zelf te moeten betalen naar China(als je dit krijgt)) duurder uit dan met 45% korting.
Nu een product waar ik niets aan heb en niets mee kan voor 22€…

26 november 2023

SCAM / NIET BETROUWBAAR

Heel ander product ontvangen dan wat ik heb besteld (tijdelijke haarverf). Kleur en potje komt niet overeen, hele andere verpakking. Het product wat aan kwam, kwam uit China. Je kunt het zelfde product vinden op Aliexpress voor een paar euro's. Daarom photoshopppen ze de afbeeldingen. Op de website staan dus gephotoshopte neppe afbeeldingen. DUS NIET BETROUWBAAR. Ik heb ze dit gemaild en ik mag het product niet retouren of geld terug. De producten zijn allemaal te vinden op Aliexpress.

20 november 2023

Nooit iets bestellen

Nooit iets bestellen. De kwaliteit is niet wat je ervan verwacht en iets terug sturen is zo goed als onmogelijk. Kost meer dan de prijs van de schoenen.
Dus echt niet bestellen hier

9 november 2023

Snelle levering en top schoenen

Via een vriendin werd ik gewezen op deze orthopetische loopschoenen,zij was hier erg enthousiast over. Nadat ik ze besteld had werden ze snel geleverd.
De schoenen zijn licht, soepel en lopen heerlijk. Ze komen overeen met de beschrijving en voldoen helemaal aan de verwachtingen.
Mijn vriendin wast ze zelfs in de wasmachine maar dit heb ik nog niet uitgeprobeerd

25 september 2023

Naar wens!

Online rode en groene enkelaarsjes besteld, helaas was maat 43 te klein. Normaal heb ik maat 42. Gelukkig is er gemakkelijk contact te krijgen met de klantenservice, dank je wel Sara. Ik ben tevreden met de oplossing die is geboden

19 oktober 2023

Retourneren Hmmm

Enkellaarsjes geprobeerd te retourneren. Na wat heen en weer te hebben gemaild en niet ingegaan te zijn op hun kortingsaanbod. Kunnen ze terug worden gestuurd op eigen kosten. Van de € 38.95 die de laarsjes hebben gekost wordt er nog € 14.95 inname kosten afgetrokken. Dat betekent 38,95 -14.95 = € 25. Dit wordt dan teruggestort. En van € 25 gaan er nog verzendkosten af. HMMMM

22 oktober 2023

Alles goed opgelost!

Onine de enkelaarsjes besteld, helaas waren mijn voeten te breed. Contact gehad met Sara en en na wat over en weer gemail heeft zij een goede oplossing geboden waardoor ik er financieel niet slechter van wordt.

20 oktober 2023

Dacht dat ik het bij een Nederlands…

Dacht dat ik het bij een Nederlands bedrijf besteld had maar komt uit China dus duurt lang voor het er is. De schoenen zijn echt zeer goedkope schoenen is van nog minder dan van de zeeman of action een goedkoop plastic wat niet goed zit en loopt een miskoop..

13 oktober 2023

Snelle klantenservice maar bestel minstens 2 maten groter

13 oktober Vandaag ontving ik mijn grijze laarsjes. Ik vond de verpakking al klein. Op de doos staat 39 en ik denk dat dat wel zal kunnen kloppen, maar dat is niet de maat die ik heb besteld, dat was 43.
Heb ik daar 3 weken op gewacht...?
En nu moet ik dan zelf de kosten betalen voor het retourneren!
Wat een sof, Soof!

Aanvulling: 17 oktober
Vandaag een mail gekregen dat ze een nieuw paar van toesturen. Prima oplossing- als het past natuurlijk. Daarom voorlopig 3 sterren.

Laatste update: 4 november
De klantenservice reageert snel en na een paar keer overleg heb ik de helft van het geld retour gekregen, binnen een week na akkoord. Want de nieuwelaarsjes pasten ook niet. Gekozen voor deze oplossing en zie het als een goede leer. 4 sterren voor de snelle communicatie en afhandeling van de klantenservice. Maar advies voor de schoenen, koop zeker 2 maten groter.

13 oktober 2023
Logo By Soof

Antwoord van By Soof

Beste Ira,

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses indien wij iets verkeerd hebben opgestuurd. Daar hoeft u geen retour kosten voor te betalen. Onze klantenservice neemt contact met u op voor verdere afhandeling.

Met vriendelijke groet

Team BySoof

GPS ontvanger

GPS ontvanger ontvangen die niet goed werkte, gratis een nieuwe ontvangen. Topservice 👍

11 oktober 2023