Color ByBente AS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk hjelp på telefonen da jeg ikke fikk lagt inn bestilling på nett.. veldig hyggelig dame som hjalp meg. Bleket håret 2 ganger før jeg satt i komplitær farge. Kura det i mello ( kur fra Joico). Kom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produktene var enkle å bruke. Forklaringene var lette å forstå. Savner en video av hvordan man legger foliestriper - altså hvordan man bruker kammen, utfordringer med å dra ut striper med skill osv. M... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På nett er det mye man tenker "too good to be true" om, men tenkte jeg skulle prøve dette, og det var mildt sagt bra! Sendte bilder av håret mitt og at jeg ønsket tilnærmet farge i lengder slik etterv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte striper m/hette og toning. Varene kom veldig kjapt og jeg fikk gode instruksjoner på mail. Jeg hadde et spørsmål underveis, og fikk svar med én gang! Fantastisk service. Stripene ble... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Haarproductenwinkel
  2. Cosmetische producten leverancier

Geschreven door het bedrijf

Nettbutikk som selger egenutviklet profesjonell hårfarge og hårpleie for skandinavisk hår. Hårfargene tilpasses individuelt kundens hår.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

146 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fargen ble perfekt på stripene:) enkelt…

Fargen ble perfekt på stripene:) enkelt å gjøre selv.. Fint at man kan få veiledning ved å sende inn bilde av håret før man farger/striper.

10 maart 2026

Antwoord van Color ByBente AS

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen💕

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette var penger kastet ut av vinduet

Dette var penger kastet ut av vinduet - ingen forandring etter «farging». Veldig skuffet 🫩

3 maart 2026

Antwoord van Color ByBente AS

Denne meldingen ble sendt med bestillingen din:
Hei og tusen takk for din bestilling:)
Vi har prøvd å kontakte deg, men ikke kommet igjennom.
For å kunne få en farge, må en farge blandes sammen med en flaske H202.
Og her har du kun lagt til en fargetube, da flasken mangler.
Men ta gledelig kontakt om du ønsker vi skal hjelpe deg videre:)

Her har vi absolutt hatt ønske om å informere deg at du ikke hadde bestilt full fargepakke og en fargetube i seg selv vil ikke gi noe resultat.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, produkter var fine, kunne kanskje hatt forskjellige farger på produkter som hører sammen da man må holde tunga rett i munnen for å gjøre riktig

Rask levering

Rask levering
Gode produkter, lette å bruke
Er kjempe fornøyd

Veldig fornøyd!

Gode produkter, føles trygt å handle hos noen som vet hva de driver med!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og bra produkter

Rask levering og bra produkter. Blir alltid fint resultat.

4 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hårfargene er gode og enkle å bruke

Hårfargene er gode og enkle å bruke. I tillegg er kundeservice fantastisk å forholde seg til om det er noe jeg trenger hjelp til! Kan VARMT anbefales☺️

8 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Color ByBente AS

Tusen hjertelig takk for så hyggelig tilbakemelding:)

Ny stamkunde

Var veldig skeptisk til å bestille hårfarge på nett. Men gjett om jeg ble positiv overrasket! Resultatet ble veldig bra. Dere har fått en ny stamkunde.

26 februari 2026

Antwoord van Color ByBente AS

Tusen hjertelig takk for så hyggelig tilbakemelding:)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Mye reklame

Mye mas dette…

19 februari 2026

Hei Anne Marie.
Det er utrolig trist at du ble så misfornøyd med behandlingen.
Du spurte oss om hjelp med å tilpasse en farge til deg, som v i gjorde. Men du valgte å kjøpe en annen pakke som du mente selv var bedre til ditt hår. Vi har skrevet at vi ønsker å hjelpe deg videre, uten at du ønsker det. Men veldig trist det ble slik.

Super kvalitet …

Veldig rask levering og for en kvalitet lett å lage salong kvalitet hjemme tusen takk dere for det , jeg er definitivt fast kunde fremover

19 februari 2026

Så utrolig hyggelig tilbakemelding, tusen hjertelig takk💕

Superfornøyd!

Jeg fikk veldig god hjelp til å velge riktig pakke og farge for hjemme striping av ettervekst og toning. Resultatet ble dødsbra! Beste fargen jeg har hatt på flere år! Så fornøyd!!
Men det var tidkrevende, lurt å sette av tid tid. Brukte evigheter på å få ut nok i hullene i hetta😅 Men upåklagelig resultat, service og produkt!

27 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Så utrolig hyggelig tilbakemelding, tusen hjertelig takk💕

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tok litt tid før jeg fikk svar på min…

Tok litt tid før jeg fikk svar på min konsultasjon (2 uker) men fikk en veldig grundig fremgangsmåte og vedlagt linker til alt jeg trengte å bestille. Gleder meg vilt til å prøve ut fargen og se om det blir slik jeg ønsker.

16 februari 2026

Tusen hjertelig takk:)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tok veldig lang tid før jeg mottok…

Tok veldig lang tid før jeg mottok varene

16 februari 2026

Antwoord van Color ByBente AS

Heia. Viser til samtale på mail, og dialog der. Det er veldig tris at du gir oss denne, da det ble forsinkelser hos PostNord. Men håper du ble fornøyd med produktene fra oss:)

Perfekt farge!

Perfekt farge!
Mine 3 gule cm med bleket ettervekst, fikk riktig farge etter innsendt bilde på e-post. Rask levert på døren, enkelt å blande og påføre hjemme alene. Tusen takk!

11 februari 2026

Antwoord van Color ByBente AS

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.