Det bestilte vandspejl kom hurtig og til tiden. På trods af meget omhyggelig indpakning var der en skadet kakkel, men da vi skrev og fremsendte foto af skaden blev der svaret omgående med aftale omkr... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
De smukke havespyd har pyntet i haven siden modtagelsen og bringer glæde hver dag, når vi ser ud af vinduet eller går forbi dem. Også i snevejr står de smukt. Der er bare ting, som bliver ved med a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fået det fineste havesæyd med kugler. Da spydet varblevet skadet under transporten, fik jeg omgående sendt et nyt. Glæder mig dagligt over at se de fine kugler lyse op i vinterhaven. Giver min bed... Toon meer
Bestilte en af Helle´s smukke sten i hendes webshop. Desværre viste det sig, at den valgte sten ikke var tilgængelig. Helle kontaktede mig straks, og tilbød en meget flot kompensation for fejlen, og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
By Helle Nørby forener haveglæde med keramisk brugskunst. Jeg arbejder i krydsfeltet mellem min begejstring for den inspiration og glæde min have og den vilde natur giver mig, og de rammer og betingelser det keramiske udtryk kræver. Mit værksted er en smeltedigel, her omsættes indtryk og inspiration til Botanisk Brugskunst.
Contactgegevens
Rådvedvej 88, Lundomskov, 8700, Horsens, Denemarken
- 50919593
- mail@byhellenoerby.com
- byhellenoerby.com
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Meget venlig og oplysende i…
Meget venlig og oplysende i kommunikationen omkring ordren. Mine bedste anbefalinger.

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter. Noget til enhver lejlighed.
Også fantastisk service - hurtig og venlig. Selv ved en bestilling i sommerferieperioden men alligevel kom min bestilling meget hurtigt.

Så utrolig smuk håndværk ♡
Så utrolig smuk håndværk og service ved købe helt igennem god.
Skulle på ferie og spurte om hun ville vendte en uge med at send, intet problem.
Min nye sten var pakket med omhu og i genbrug. ☆☆☆☆☆
Jeg er mere end tilfreds ♡
De lækreste sten og god kvalitet-
De lækreste sten og god kvalitet-
Og kundeservice som er ud over det sædvanlige -
Ikke sidste gang jeg handler hos
Helle -

Antwoord van By Helle Nørby
Højt serviceniveau med et flot produkt…
Højt serviceniveau med et flot produkt I dit sortiment af keramik mv.

Så glad
Jeg er hver eneste dag så glad for mine to pigsten, en turkis og en sort med Guldsmed som motiv. Vil meget snart bestille flere 😃

Min bedste anbefaling
Super smukke håndmalede sten og dejlig personlig kommunikation i fob. m. Ordrebekræftelse og afsendelses orientering. Jeg er meget glad og giver gerne min bedste anbefaling.

Helle er en ENER
Helle er en ENER, og det samme er hendes produkter❤️ Smukke smukke ting hun laver og jeg elsker at haveglæder og kreativitet går op i en højere enhed🙏 Har købt mange produkter hos Helle og hver gang jeg modtager pakken, så glædes jeg ved hvor lækkert de er pakket ind og Helles personlige hilsen samt interesse for miljøet ved at genbruge emballage. Giv dig selv glæde og en varig oplevelse ved at købe en af Helles fantastiske kreationer❤️

God kundeservice
God kundeservice, som er personligt og med hurtig besvarelse af spørgsmål og imødekommende i forhold til hvad der ønskes købt. Fantastisk produkt, som blev købt og som vi er yderst tilfredse med. Det er vores 3. produkt fra Helle Nørby

Antwoord van By Helle Nørby
Jeg har fået en fantastisk service af…
Jeg har fået en fantastisk service af Helle, det har været nemt og enkelt at handle gennem hjemmesiden. Jeg nyder den smukke dekorationssten jeg har fået tilsendt.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos By Helle Nørby👍
Mette Madsen, Ribe
Service i top
God og hurtig service.
Jeg købte to lysestager. Da de stager der var på lager afveg fra beskrivelsen på hjemmesiden (højden på stagerne), modtog jeg en mail med billede af de stager der var, så jeg selv kunne vælge, hvilke jeg ville have.
Fin og hurtig ekspedition
Fin og hurtig ekspedition. Og varen meget fint og smagfuldt indpakket - lige til at lægge under juletræet.

Antwoord van By Helle Nørby
Super fin og hurtig service
Super fin og hurtig service. Produktet er meget tilfredsstillende.

Antwoord van By Helle Nørby
Skønt at modtage så smuk en forkobret…
Skønt at modtage så smuk en forkobret KeramikKugle med Mistelten. Det er årets julepynt. Endv. vedlagt en personlig lille gave fra Helle med en personlig julehilsen.
Jeg er så glad for mit julekøb. TAK.

Dit is Trustpilot