By Helle Nørby Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bestilte vandspejl kom hurtig og til tiden. På trods af meget omhyggelig indpakning var der en skadet kakkel, men da vi skrev og fremsendte foto af skaden blev der svaret omgående med aftale omkr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De smukke havespyd har pyntet i haven siden modtagelsen og bringer glæde hver dag, når vi ser ud af vinduet eller går forbi dem. Også i snevejr står de smukt. Der er bare ting, som bliver ved med a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fået det fineste havesæyd med kugler. Da spydet varblevet skadet under transporten, fik jeg omgående sendt et nyt. Glæder mig dagligt over at se de fine kugler lyse op i vinterhaven. Giver min bed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en af Helle´s smukke sten i hendes webshop. Desværre viste det sig, at den valgte sten ikke var tilgængelig. Helle kontaktede mig straks, og tilbød en meget flot kompensation for fejlen, og... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Aardewerkfabrikant
  2. Aardewerkwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

By Helle Nørby forener haveglæde med keramisk brugskunst. Jeg arbejder i krydsfeltet mellem min begejstring for den inspiration og glæde min have og den vilde natur giver mig, og de rammer og betingelser det keramiske udtryk kræver. Mit værksted er en smeltedigel, her omsættes indtryk og inspiration til Botanisk Brugskunst.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget venlig og oplysende i…

Meget venlig og oplysende i kommunikationen omkring ordren. Mine bedste anbefalinger.

30 augustus 2022

Antwoord van By Helle Nørby

Hej Kirsten, tusinde tak for din anmeldelse, det glæder mig at du er tilfreds, og føler dig godt behandlet -jeg gør mig meget umage med at give god service, det er så vigtigt, ikke mindst ved onlinesalg:) mange venlige hilsner fra Helle

smukt

smukt, æstetisk og voldsomt appellerende 🙏

28 augustus 2022

Antwoord van By Helle Nørby

Kort og godt😂 tusinde tak for den flotte anmeldelse, jeg er SÅ glad for at du er tilfreds. kh Helle🌸

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget smukke sten og hurtig og…

Meget smukke sten og hurtig og personlig betjening!

27 augustus 2022

Antwoord van By Helle Nørby

Hej Katrine -tusinde tak for din fine anmeldelse. Jeg værdsætter hver og en af stjernerne. Dejligt at du er tilfreds!
mange venlige hilsner fra Helle

Fin handel

Fin handel, godt pakket ind. Hurtigt og nemt.

18 augustus 2022

Antwoord van By Helle Nørby

Hej Lene! Kort og godt- tusinde tak for alle stjernerne og den flotte anmeldelse -det er jeg meget glad for! mange venlige hilsner fra Helle

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Noget til enhver lejlighed.
Også fantastisk service - hurtig og venlig. Selv ved en bestilling i sommerferieperioden men alligevel kom min bestilling meget hurtigt.

15 augustus 2022

Antwoord van By Helle Nørby

Hej Helle! Tusinde tak for alle stjernerne og ikke mindst din kommentar!
Jeg gør mig meget umage med både min keramik og kundeservice- så tusinde tak- jeg bliver så glad😁
Kærlig hilsen Helle

De lækreste sten og god kvalitet-

De lækreste sten og god kvalitet-
Og kundeservice som er ud over det sædvanlige -
Ikke sidste gang jeg handler hos
Helle -

21 mei 2021

Antwoord van By Helle Nørby

Hej Vicki! Tusinde tak for den sublime anmeldelse -jeg bliver da SÅ glad. jeg vil gøre mit yderste for at leve op til den, og hvil med glæde "berige" dig med flere udsmykningssten eller andre keramiske lækkerheder en anden gang😊 Mange venlige hilsner og endnu engang tak fra Helle

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Højt serviceniveau med et flot produkt…

Højt serviceniveau med et flot produkt I dit sortiment af keramik mv.

11 mei 2021

Hej Jette!
Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at både min keramik og min service lever op til dine forventninger😊😊😊 mange tak!!! og mange hilsner fra Helle

Så glad

Jeg er hver eneste dag så glad for mine to pigsten, en turkis og en sort med Guldsmed som motiv. Vil meget snart bestille flere 😃

10 mei 2021

Antwoord van By Helle Nørby

Hvor er det dejligt at høre, tak Christa. Det er benzin på min motor med sådan en anmeldelse:)
mange venlige hilsner fra Helle

Min bedste anbefaling

Super smukke håndmalede sten og dejlig personlig kommunikation i fob. m. Ordrebekræftelse og afsendelses orientering. Jeg er meget glad og giver gerne min bedste anbefaling.

5 mei 2021

Kære Susanne!
Mange tak for den fine anbefaling og flotte anmeldelse.
Dejligt at læse at du er glad og tilfreds!!
Tak for alle stjernerne -jeg er stolt af hver og en!
Mange venlige hilsner fra Helle

Helle er en ENER

Helle er en ENER, og det samme er hendes produkter❤️ Smukke smukke ting hun laver og jeg elsker at haveglæder og kreativitet går op i en højere enhed🙏 Har købt mange produkter hos Helle og hver gang jeg modtager pakken, så glædes jeg ved hvor lækkert de er pakket ind og Helles personlige hilsen samt interesse for miljøet ved at genbruge emballage. Giv dig selv glæde og en varig oplevelse ved at købe en af Helles fantastiske kreationer❤️

21 april 2021
Review zonder uitnodiging

Antwoord van By Helle Nørby

Ja men altså kære Annett- tusinde tak, jeg bliver jo helt rød i kinderne af så meget ros! Tak -mange tak! kærlig hilsen Helle😊💚

God kundeservice

God kundeservice, som er personligt og med hurtig besvarelse af spørgsmål og imødekommende i forhold til hvad der ønskes købt. Fantastisk produkt, som blev købt og som vi er yderst tilfredse med. Det er vores 3. produkt fra Helle Nørby

13 april 2021

Antwoord van By Helle Nørby

Hej Ulla! tusinde tak for de flotte fem stjerner! Dem er jeg meget glad for -hver og en!
Så dejligt at læse at I er fuldtud tilfredse med Jeres køb -endda så I kommer igen -bedre anbefaling fås ikke -TAK! mange venlige hilsner fra Helle

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået en fantastisk service af…

Jeg har fået en fantastisk service af Helle, det har været nemt og enkelt at handle gennem hjemmesiden. Jeg nyder den smukke dekorationssten jeg har fået tilsendt.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos By Helle Nørby👍
Mette Madsen, Ribe

12 januari 2021

Service i top

God og hurtig service.
Jeg købte to lysestager. Da de stager der var på lager afveg fra beskrivelsen på hjemmesiden (højden på stagerne), modtog jeg en mail med billede af de stager der var, så jeg selv kunne vælge, hvilke jeg ville have.

11 januari 2021

Fin og hurtig ekspedition

Fin og hurtig ekspedition. Og varen meget fint og smagfuldt indpakket - lige til at lægge under juletræet.

25 december 2020

Antwoord van By Helle Nørby

Hej Søren! Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er jeg meget glad for:) Jeg er stolt af hver en stjerne og glad for at indpakningen også faldt i din /din kones smag:) mange venlige hilsner fra Helle

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Produktet er meget tilfredsstillende.

21 december 2020

Antwoord van By Helle Nørby

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!! Jeg er stolt og taknemmelig for hver og en af de 5 stjerner! TAK!! Venlig hilsen Helle

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønt at modtage så smuk en forkobret…

Skønt at modtage så smuk en forkobret KeramikKugle med Mistelten. Det er årets julepynt. Endv. vedlagt en personlig lille gave fra Helle med en personlig julehilsen.
Jeg er så glad for mit julekøb. TAK.

21 december 2020

Antwoord van By Helle Nørby

Kære Kirsten. Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er jeg meget glad for! Glædelig jul og endnu engang TAK! kærlig hilsen Helle

Super

Super, hel problemfri .

15 december 2020

Antwoord van By Helle Nørby

Hej Jens! Så dejligt at du har været tilfreds og har oplevet handlen helt problemfrit. Jeg gør mig også meget umage for at alt er i orden!! julehilsner fra Helle