Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste online handel nogensinde! Købte 3 tøj produkter. I pakken lå der et gavekort på 500 kr! Uden forpligter eller krav om mer køb. Den vildeste online service jeg nogensinde har oplevet! Tusind ta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk kundeservice. Jeg havde købt en flyverdragt til deres lagersalg i Sæby, hvor lynlåsen desværre var gået i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede kundeservice og Anne svar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. Skønt med SÅ hurtig levering, især når vintertøj næsten altid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er de lykkelige ejere at to Thyrla vinterjakker og en Sigurd flyverdragt. Jakkerne er smarte til både vores 3-årige og vores 8-årige. De er varme og lækre, og ikke voldsomme i volumen som mange... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding
  2. Kledingleverancier
  3. Buitensportkleding- en uitrusting

Geschreven door het bedrijf

Dansk designet udetøj til børn med høj funktionalitet og nordiske rødder. Med en klar filosofi om at børn skal have lov til at være børn, og troen på at børns naturlige bevægelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrænses ved at være smukt og stilfuldt klædt på, klæder vi børn varmt, tørt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af søstrene, mødrene og iværksætterne Anne & Katrine Lindgren.

4,7

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kvalitet til en super pris

Fantastisk kvalitet til en super pris. Super praktisk med lynlås i ulddragterne fremfor knapper. Danmarks hurtigste service og levering... Kun rosende ord til jer! Kæmpe tak 🙏 nu er min guldklump klar til efteråret

10 augustus 2024

Kære Christina,
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse, de rosende ord og ikke mindst de fem flotte stjerner! 🙏
Dejligt, du synes om lynlåsdetaljen - og skønt din guldklump nu er klar til efteråret!🍂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er vild med byLindgrens

Jeg er vild med byLindgrens design og kvaliteten skuffer heller ikke. Servicen er også helt i top og tøjet er nydeligt pakket - og som et lille barn, bliver man bare glad over at finde små slikposer, når pakken åbnes efter modtagelse.

1 september 2024

Kære Line,
Tusind tak for den helt igennem fantastiske anmeldelse!🙏 Vi elsker at modtage feedback fra Jer skønne kunder, så tak fordi du tager dig tiden til det. ♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste overtøj til børn og voksne…

Det bedste overtøj til børn og voksne der findes. Kvaliteten er i top og tøjet holder sig pænt vask efter vask.
Vil klart anbefalede alle at købe hos byLINDGREN ❤️

16 augustus 2024

Kære Kamilla,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse! 🙏
De rosende ord og de fem flotte stjerner betyder alverden for os. Tusind tak!♥️

Virkelig hurtig betjening

Virkelig hurtig betjening, modtaget det fineste termotøj. Alt spiller bare og gør det hver gang jeg bestiller derfra. Kan varmt anbefales!

8 augustus 2024

Kære Marie Louise,
Tusind tak for den helt igennem fantastiske anmeldelse, de rosende ord og de fem flotte stjerner!🙏 Vi sætter utrolig stor pris på din feedback - og er glade for du er så tilfreds. 🫶
Du er altid velkommen på byLINDGREN.dk
Tak.♥️

Jeg elsker jeres produkter

Jeg elsker jeres produkter! Og jeg er altid blevet mødt af fantastisk imødekommenhed lige meget hvad! 🥳

2 augustus 2024

Kære kunde,
Tusind tak for den helt igennem skønne anmeldelse og de fem flotte stjerner!🙏 Vi elsker dem alle og vi elsker Jer loyale kunder, som vender retur gang på gang. Dejligt vi opfattes som imødekommende, da det er hvad vi præcis ønsker at være.
Tak for dig!♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Imponerende service hos byLINDGREN..

Imponerende service hos byLINDGREN... og hurtige svar retur pr. mail.. Personligt har jeg handlet byLINDGREN flere gange grundet kvaliteten, og det vil jeg fortsat gøre.. :)

1 augustus 2024

Kære Stine,
Tusind tak for den helt igennem skønne anmeldelse, de rosende ord og ikke mindst de fem flotte stjerner.🙏 Dejligt både service og produkt lever op til forventningerne. Vi vil elske at betjene dig igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

By Lindgren er det bare det bedste…

By Lindgren er det bare det bedste mærke når det gælder overtøj. Jeg har prøvet mange forskellige mærker, men jeres er helt klart det bedste 😀
Har lige bestilt nyt regntøj og termotøj og jeg fik pakken dagen efter min bestilling 👍og så får man en lille pose med slik og det er helt sikkert en hit her hjemme ❤️
Jeg rekommenderar alle til at købe hos jer 👍
Vh Helena

19 juli 2024

Kære Helena,
Wauw! Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse!🙏 Vi er SÅ glade og taknemmelige over Jer kunder, der støtter op om vores lille brand - og oveni købet tager sig tid til at skrive en anmeldelse heraf. Tak for dig!♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste og sødeste kundeservice

25 juli 2024

Kære Berit,
Tusind tak for din virkelig søde anmeldelse og flotte stjerner!🙏 Vi er SÅ glade for alle Jeres tilbagemeldinger - og vi bliver især glade, når de er positive, som din. Dejligt, vi kunne hjælpe dig. ♥️
Endnu engang TAK!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert tøj af god kvalitet og hurtig…

Lækkert tøj af god kvalitet og hurtig levering. Og for min datter var det bedste den lille slikgave som følger med.

26 juli 2024

Kære Charlotte,
Tusind tak for den fine anmeldelse og de fem flotte stjerner!🙏 Vi er SÅ glade for at vores produkt og service kunne leve op til forventningerne - og så er det altid skønt at vide de små vingummier falder i god jord.
Tak!♥️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtig levering og fantastisk vejledning af størrelser - har lige modtaget badedragt og bikini til mor.
Perfekt pasform og lækker kvalitet (fra en der har ledt efter en badedragt i mange år).

21 juli 2024

Kære Malene,
Tusind tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner!🙏 Dejligt vores vejledning kunne hjælpe - og fantastisk at høre du er ligeså vild med badetøjet, som vi selv er!
Endnu engang tak for din feedback. ♥️

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig og nem levering, men

Hurtig og nem levering.
Købte en bikini i str L i grøn. Men det hvide stof som bruges inde i bikinien kan tydelig ses udenpå i kanterne, lidt ærgerligt og ikke særlig pænt.

20 juli 2024

Kære Karina,
Tusind tak for din anmeldelse og de tre stjerner. 🙏Din mening betyder meget for os - men vi er kede af, du synes det hvide stof er for synligt, når den bæres. Vi må se om vi fremover kan få det indfarvet eller justere på konstruktionen.
Dog er vi glade for leveringen her i sommeren levede op til dine forventninger. 📦
Endnu engang tusind tak for din feedback. ♥️

Lækker, høj kvalitet

Meget hurtig levering.
Købte vinterjakke til min datter - selvom det ikke er sæson.
Det er virkelig en fantastisk lækker jakke. Så høj kvalitet, lækre flotte detaljer og bare så behagelig.

4 juli 2024

Kære JV,
Tusind tak for din fine anmeldelse, de rosende ord og ikke mindst de fem flotte stjerner.🙏 Vi er SÅ glade for al den feedback, vi kan få - og vi håber I bliver glade for jakken når sæsonen dertil kommer.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super kvalitet!!

Den manglende stjerne er fordi jeg først modtog forkert antal og forkert størrelse. De fire stjerner er for lækker kvalitet og fantastisk kundeservice! Første gang jeg handlede hos Bylindgren, men bestemt ikke sidste!

13 juli 2024

Kære Lise Lotte,
Tak for din fine anmeldelse og de fire flotte stjerner!🙏 Vi værdsætter at du - trods fejlleveringen i første omgang - er tilfreds med både kvalitet og kundeservice. 🫶 Vi håber meget på at se dig på byLINDGREN.dk en anden gang!
Endnu engang tak.♥️

Stor anbefaling

Både børnene og jeg har overtøj fra jer. Jeg elsker den bløde og lækre kvalitet, muligheden for mix og match og de søde små detaljer tøjet har. Det fungere både i vuggestuen og børnehaven og lige om lidt tager vi det med videre i skolen 👍👍👍👍

26 juni 2024

Kære Linda,
Tusind tak for den helt igennem fantastiske anmeldelse!🙏 Vi er SÅ taknemmelige for at have kunder, der sætter pris på de små detaljer, som alle er med til at udgøre helheden i vores DNA. Vi elsker at I elsker det. Tak!♥️

Overtøj i top kvalitet

Overtøj i top kvalitet, holder til det hele og til flere børn... har brugt regn og termotøj i 5 år nu bla i naturbørnehave.. deres voksen overtøj er os super lækkert..
God og hurtig kunde service..

22 juni 2024

De varmeste anbefalinger

Mega god og hurtig service og ikke mindst tøj af god kvalitet. Kan kun give dem de varmeste anbefalinger

11 juni 2024

Kære Winnie,
Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! 🙏Vi er glade for at du er tilfreds med både service og kvalitet. Tak!♥️

20 maart 2024

Kære Søndergaard,
Tusind tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.🙏 Vi værdsætter dem alle hver og én. TAK.♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, og fremragende termotøj

Intet at udsætte på service, eller på produktet. Som altid er vi glade købere :)

18 maart 2024

Kære Kathrine,
Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse - både de rosende ord og de fem fantastiske stjerner. 🙏 Vi er både glade og taknemmelige over at have tilbagevendende, tilfredse kunder som dig. Uden Jer, ingen byLINDGREN. Tak!♥️

Lees meer over geverifieerde reviews.