Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste online handel nogensinde! Købte 3 tøj produkter. I pakken lå der et gavekort på 500 kr! Uden forpligter eller krav om mer køb. Den vildeste online service jeg nogensinde har oplevet! Tusind ta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk kundeservice. Jeg havde købt en flyverdragt til deres lagersalg i Sæby, hvor lynlåsen desværre var gået i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede kundeservice og Anne svar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. Skønt med SÅ hurtig levering, især når vintertøj næsten altid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er de lykkelige ejere at to Thyrla vinterjakker og en Sigurd flyverdragt. Jakkerne er smarte til både vores 3-årige og vores 8-årige. De er varme og lækre, og ikke voldsomme i volumen som mange... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding
  2. Kledingleverancier
  3. Buitensportkleding- en uitrusting

Geschreven door het bedrijf

Dansk designet udetøj til børn med høj funktionalitet og nordiske rødder. Med en klar filosofi om at børn skal have lov til at være børn, og troen på at børns naturlige bevægelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrænses ved at være smukt og stilfuldt klædt på, klæder vi børn varmt, tørt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af søstrene, mødrene og iværksætterne Anne & Katrine Lindgren.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

God kvalitet

Køber igen og igen herfra skøn kvalitet 😊

8 september 2023

Kære KLS,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse! 🙏 Vi værdsætter at vi har loyale kunder som dig, der køber igen og igen - og vi lover at vi fortsat vil gøre vores ypperste for at levere! ♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og fantastisk at…

Super hurtig levering og fantastisk at vi igen kan købe deres overtøj

5 september 2023

Kære Jessica,
Tusind tak for din virkelig søde og fine anmeldelse!🙏 Vi er selv SÅ taknemmelige over at være tilbage og får muligheden for at gære det, vi elsker allermest.♥️

Bedste service

Bedste service.
Fantastisk kvalitet.
Pæneste overtøj til både piger og drenge.

5 september 2023

Kære Sanja,
Tusind tak for din fine anmeldelse, de rosende ord og ikke mindst de fem flotte stjerner! 🙏
Vi værdsætter at du tager dig tiden til at anmelde os.
Tak!🫶

De sejeste søstre i Vendsyssel

Virkelig fint og lækkert overtøj til børn. Altid den bedste service hos Katrine og Anne. Vi kommer til at savne jeres overtøj og jer når i lukker senere på måneden 😘

23 mei 2023

Kære Jens,
Tusind, tusind for de søde ord, de den stjerner og de utallige ordrer, det er blevet til gennem de sidste år. 🙏 Vi kommer til at savne byLINDGREN og alle Jer trofaste kunder. Tak for at have været med på rejsen.♥️

Fineste styles, skønne farver

Fineste styles, skønne farver.
I 2 ildsjæle vil blive savnet🫶

16 mei 2023

Kære Mette,
Tusind tak for din søde anmeldelse!🙏 Dejligt at du er tilfreds helt til det sidste - for det er desværre ved at være ved endepunktet og eventyret slutter snart. 🥺 Men tusind, tusind tak for at have været med på rejsen! ♥️

Altid god service

Altid god service. Flotte produkter.
Hurtigt og personligt svar på henvendelser.
Jeg er så ked af, at de lukker.

16 mei 2023

Kære Jannie,
Tusind tak for din fine anmeldelse!🙏 Det er dejligt at vide, vores skønne kunder er og har været tilfredse til det sidste.🫶 Vi er også selv utrolig kede af at eventyret skal slutte - men tak for at have været med på rejsen! ♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hold da fast en lækker jakke

Hold da fast en lækker jakke! Er så glad! God kvalitet og sidder bare liiige som den skal👍 Her handler jeg helt sikkert igen- fik jakken leveret efter 2 dage😁😁

12 mei 2023

Kære Trine,
Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! 🙏 Dejligt at læse, du er tilfreds med både jakke og levering.📦
Du skal være SÅ hjertelig velkommen til at handle hos os en anden gang.
Tak.♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fra dag 1 elsket overtøjet til…

Jeg har fra dag 1 elsket overtøjet til mine børn. Da jeg så oplevede en trykknap gik i stykker på min datters jakke, blev jeg naturligvis rigtig ærgerlig. Jeg kontaktede derfor kundeservice og jeg har virkelig kun store roser. Jeg oplevede en kundeservice udover det sædvanlige, både i venlighed og hurtighed. Jeg kan virkelig kun anbefale tøjet - det er SÅ lækkert, og når man så oplever en kundeservice der er så fantastisk, kan jeg kun give absolut max stjerner 💥💥💥💥💥

7 mei 2023

Kære Mette,
Tusind tusind tak for din helt igennem fantastiske anmeldelse!🙏 Det betyder SÅ meget for os, at I tager Jer tiden til at anmelde os. Jeg er dog stadig ked af den ødelagte trykknap, men glad for vi fandt en løsning. Håber I bliver glade for jakken. Endnu engang tak!♥️

Super glad.

Har netop modtaget min “mrs. Sanne thermojakke” som jeg har luret på næsten et år. Den er så fantastisk fin, og et rigtig lækkert materiale. Størrelsen er svarende til hvad jeg normalt bruger. Har modtaget den to dage efter bestilling. Glæder mig til at få den på☺️

6 mei 2023

Kære Stine,
Tusind tak for den meget fine anmeldelse, de rosende ord og flotte stjerner! 🙏 Dejligt at jakken passer som den skal og ligeledes at leveringstiden var ok - trods udsalg og risiko for længere leveringstid. 😅📦
Håber du bliver rigtig glad for den fine jakke!
Endnu engang TAK for anmeldelsen.♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hold da op en lækker kvalitet for…

Hold da op en lækker kvalitet for pengene! Vi har først fået det i dag, så kan ikke sige så meget om det ved længere tids brug, men kvaliteten virker rigtig god.

Har en dreng på 6 år, som var ved at falde bagover af glæde. Nu kan han ligne en militær-mand (som han kalder det). Hans far har været korporal, så camouflage print er i høj kurs lige i øjeblikket.

Hurtig levering, gode tilbudspriser.
Det skal lige nævnes at min søn er 120 cm høj og at jeg købte tøjet i størrelse 128. Det var det helt rigtige at gøre. Der er plads til at vokse, men han svømmer ikke i det.
Jeg er meget, meget tilfreds 🙂

18 april 2023

Kære Jill,
Tusind, tusind tak for din virkelig fine anmeldelse! 🙏 Vi er SÅ glade for at både du og din lille mand er tilfredse - eller ved at falde bagover, som du skriver. Det elsker vi faktisk. For når børnene er glade, så bliver vi forældre det ofte også. ♥️
Vi håber han vil elske hver dag som militærmand.🪖
Endnu engang TAK!🫶

Kære Karina,
Tusind tak for din søde anmeldelse og de fine stjerner.🙏 Vi er utrolig glade for produktet og leveringen lever op til dine forventninger. Vi gør hver dag vores allerbedste.
Håber at se dig på byLINDGREN.dk igen en anden gang. Tak!♥️

Kæmpe anbefaling!!

Sødeste og skønneste kvinder bag ByLindgren ♥️
Tak for at opfylde ens ønsker.

21 maart 2023

Kære Sille,
Tusind tak for din søde anmeldelse og de flotte stjerner! 🙏
Vi gør hver dag vores ypperste for at yde den bedste service - og når det anerkendes, bliver vi SÅ glade og taknemmelige. TAK!♥️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ikke fået pakken

Jeg har ikke fået pakken.
Den 30.03 fået jeg besked fra post nord at jeg skal huske at hente min pakke før 24.03.. hvordan hænger det sammen er lidt svært at forstå.

15 maart 2023

Kære Anna,
Tak for din anmeldelse! Jeg er ked af hvis der er problemer med din pakke - men send gerne en mail til kundeservice@bylindgren.dk 💌
Så kan du lige oplyse dit fulde navn eller ordrenummer, så jeg kan slå dig op og tracke pakken! 📦 Måske det er en system fejl, måske det er vores og måske det er postnords? Det har jeg svært ved at gennemskue.🙈
Men send en mail, så hjælper jeg gerne!♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en del både termotøj og…

Vi har haft en del både termotøj og regntøj gennem tiden fra jer. Det er altid topkvalitet, lækre designs og print og med meget fine snit til både piger og drenge.

16 maart 2023

Kære tteglskov
Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse og rosende ord!🙏 Det betyder SÅ utrolig meget for os med Jeres tilbagemeldinger - og vi er så glade for du mener både kvalitet og design holder og lever op til dine forventninger. Vi lover at vi fortsat gør os umage.
Tusind tak!♥️

Dear Stina,
Thank you SO much for your fine and positive feedback!🙏 We are both happy and proud when Reading the many fine reviews from all of our fantastic customers. So Thank you!♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker at købe overtøj her

Jeg elsker at købe overtøj til mine piger her, det er så lækkert og blødt og nu har vi ladet det gå i arv igennem i hvert fald 2 af vores piger, og det holder bare :) der er kun små skrammer, som kan forventes ved brug som mine små mudderprinsesser :)

15 februari 2023

Kære Stephanie,
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse og de helt igennem flotte stjerner! 🙏
Vi er SÅ glade for at høre om din positive oplevelse af vores termotøj - og vi elsker at flere lader tøjet gå i arv. 🫶
Tusind tak for din feedback.♥️

Jeg elsker jer

Jeg elsker jer! Alt fra design og komfort til jeres gode service. Tusinde tak for JER. ❤️

16 februari 2023

Kære Cecilie,
Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse, de rosende ord og ikke mindst de fem flotte stjerner. 🙏 Vi ELSKER også dig.♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker kvalitet og smukke + smarte detaljer

Er så glad for at handle hos ByLindgren! Deres designs er super lækre, har flotte detaljer og en kundeservice der er nem at få fat i, hvis man (ligesom mig) kommer til at bestille den forkerte størrelse.
Kan kun anbefale dem 🫶

16 februari 2023

Kære Stephine,
Tusind, tusind tak for den virkelig fine anmeldelse!🙏 Det er SÅ utrolig værdsat at I skønne kunder tager Jer tiden til at skrive lidt om oplevelsen af at handle hos os. Og ja, det var super fint at vi lige fik rettet størrelsen inden afsendelse.😅
Håber I bliver glade for det fine sæt. Endnu engang tak!♥️

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet, design og service👍

19 februari 2023

Kære Karen,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse! 🙏 Dejligt at du er tilfreds med både varen og vores service. Tak!♥️
Håber at se dig på byLINDGREN.dk igen en anden gang.🫶

Lees meer over geverifieerde reviews.