Byliva Reviews

1,3

Twee instant hoofddoeken ontvangen waarvan één een button om de hoofddoek dicht te maken ontbrak. Retour kosten zijn 9,95 euro, hoofddoek in de aanbieding was ongeveer 27 euro. Nooit meer hier iets be... Toon meer

LET OP; 30 okt 2022 blouse besteld niet geleverd ByLiva mag GEEN ster krijgen !! OPLICHTERS Ben nog nooit beduveld dit is de 1e keer HELAAS. Blouse besteld, betaald en nooit ontvangen,. Telefoni... Toon meer

Dropshipping. Werkt nu (of ook?) onder de naam LuffAmsterdam. Misleidende verkoop en geen reactie op e-mail en verzoeken om stornering. Mooie website, dat wel. Helaas maken ze de daar gedane beloftes... Toon meer

Geen ster waard allemaal troep uit China 🇨🇳 en een votje als hoofddoek gekregen echt schandalig en beantwoorden geen mails en telefonisch niet bereikbaar voor je vragen kortom koop niks bij Bylima A... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helaas ook opgelicht

Helaas ook opgelicht. Ik had een warme winterjas besteld, kreeg ik een dun vestje. Alhoewel ik al op de site had gekeken of je het kan retourneren, nadat de bestelling was binnengekomen, lag de site eruit. Kortom hier nooit bestellen, het zijn oplichters!

4 december 2022

Had ik maar eerst de reviews gelezen

Had ik maar eerst de reviews gelezen , wat een belachelijke manier van doen . Mocht je na het lezen van al deze reviews toch de behoefte hebben om t uit te proberen , doe dit dan alleen met after pay , dan heb je in ieder geval je geld nog . Ik had meerdere dingen besteld , bewust een maat groter , maar helaas toch nog te klein . Een retour ticket zit er niet bij , dus gemaild . Bij de mail heb ik al aangegeven dat ik het niet vertrouwde , deze manier van werken . Het antwoord is helemaal te gek , ze wilden een oplossing aan bieden . Deze aanbieding is dat ik alles een maat groter krijg en dan hoef ik maar 18,50 per kledingstuk bij te betalen . WTF ik wil retourneren en m’n geld terug , ik ga daar niet nog meer geld heen brengen . Stelletje van de pot gerukte eikels .

Troep uit China

Troep uit China. Er wordt geadverteerd met levering in 3 tot 5 werkdagen, terwijl ze heel goed weten dat het veel meer is. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Als je mailt met de vraag waar je pakket is, dan geven ze aan dat het is vertraagd. Scam!

8 december 2022

HIER NOOIT IETS BESTELLEN!!

HIER NOOIT IETS BESTELLEN!!
Je wordt al in de maling genomen door de foto's die je als eerste ziet. Daar ziet alles er veel beter uit als daadwerkelijk het artikel!
2 paar schoenen besteld ivm hielproblemen zouden ze ook nog eens orthopedisch verantwoord zijn.
Bij binnenkomst bleken het twee paar 'plastic' schoenen te zijn die ik echt niet aan mijn voeten wil hebben! Via de mail een retourformulier aangevraagd. Duurde even voordat ik een reactie kreeg. Ook ik moest foto's maken van de producten ter goedkeuring.
Inmiddels zijn we ruim twee weken verder en heb ik nog geen retourformulier ontvangen! Een schandalige zaak, ze stoppen de centen in hun zakken en ik zit met slechte schoenen te kijken! Hier NOOIT IETS BESTELLEN!

Waaauw wat een oplichters

Waaauw wat een oplichters. Een gala jurk besteld, die in eerste instantie echt leuk leek op de foto. In het echt ziet hij er totaal niet uit zoals op de site. Dus wil ik retourneren. Maar dan... site er uit. Niet bereikbaar en geen antwoordt op je mails... moet niet gekker worden. Nu zit ik met een jurk van om en naar bij 40,- die ik nooit aan ga doen. Vreselijk deze mensen.

ECHT MENSEN, BESTEL HIER NIET.

13 november 2022

Dit is vervolg van mijn andere review

Dit is vervolg van mijn andere review, kreeg een mail van hun terug dat ik het pakket en de jas moest fotograferen en naar hun op moest sturen, zodat hun konden kijken of het wel klopte???????? Heb ik netjes gedaan en heb niks meer van ze gehoord en dat ik naar hun site ging waren ze niet meer bereikbaar,site uit de lucht?????

6 december 2022

Alles ging mis

Alles ging mis, het schijnt een dropshipping te zijn waar je de website onderste boven kan halen en nergens staat het vermeld. Ik bestelde een duurdere jurk heb een aliexpress jurk ontvangen. Heb ze een maand geleden al geappt en nog steeds geen antwoord dus ook geen retour mogelijk....

5 december 2022

Nog steeds heb ik mijn bestelling niet…

Nog steeds heb ik mijn bestelling niet ontvangen. Ik ben zeer ontevreden want ook de email adressen van Byliva werken niet meer! Ik hen naar NietBezorgd.nl gestapt om te onderzoeken wat er mis gaat bij Byliva. Hopelijk krijg ik mijn geld terug.

15 november 2022

prima orthopaedische schoenen

Vandaag mijn schoenen gehad. Zitten heerlijk en zien er ook goed uit. Zijn orthopaedische schoenen volgens advertentie, licht en lopen prima. Levering 2 1/2 week, dus ook relatief vlot. Waarschijnlijk geluk gehad dan.

4 december 2022

Ik heb een crème kleurig jurkje besteld…

Ik heb een crème kleurig jurkje besteld al meer dan 2 weken geleden. Kreeg te horen dat er geen order van mij is. Mijn bankafschrift gestuurd en vervolgens wordt er gezegd dat ik bij een ander modoo moet zijn. Maar zij zijn een en dezelfde organisatie had ik gelezen. Dus geld weg en niks ontvangen. Ik heb nu stappen genomen naar nietbezorgd.nl

18 november 2022

Een broek gekocht die totaal niet lijkt…

Een broek gekocht die totaal niet lijkt op de afbeelding. Echt lang moeten wachten en de stof is dun en goedkoop. Kan het niet terugsturen want de website is uit de lucht. Zonde van mijn geld, weer iets voor de kledingzak.

2 december 2022

Onbereikbaar voor retourneren en slechte kwaliteit ontvangen

Pakket is wel binnengekomen maar het voldoet niet en de website is uit de lucht dus ik kan het niet retourneren. De bestelling duurde heel lang omdat het ineens uit China bleek te komen, daar al totaal niet blij mee. Maar voor ik bestelde had ik ByLiva al gegoogled op veiligheid omdat ik het bedrijf niet kende en toen kon ik nog niks vinden. Nu ineens allemaal slechte reviews.. baal enorm van de €200 die ik nu kwijt ben aan de troep die ik heb gekregen..

Leuk jurkje!

Jurkje is leuk alleen jammer genoeg iets te klein maar ik kan hem in de broek doen dus dan ziet hij ook leuk uit! Verzending was voor mij gevoel best snel dus ik kan niet klagen zoals de rest van de recensies.

2 december 2022

Heel herkenbaar al die reviews

Heel herkenbaar al die reviews! Een sjaal retour sturen voor 63 euro naar China.. lol.. dacht het niet! En na een 20tal mailtjes en de belofte 1/3 van het geld terug te storten krijg je een mail je iban te moeten geven omdat hun automatisch terugstorten niet werkt en wordt je e-mail geblokkeerd en krijg je een delivery status notification dat de mail niet aan komt.
OPLICHTERS DEZE GASTEN!!!

30 november 2022

BESTEL HIER NIET

BESTEL HIER NIET! STEL OPLICHTERS ZIJN HET. EN JA IK BEN BOOS DAAROM SCHRIJF IK IN CAPSLOCK.

Op de website staat niet vermeld dat alle producten uit China komen en dat het een levertijd van een maand heeft. Indien je iets wilt retourneren zijn ze niet bereikbaar en word je mailadres geblokkeerd.

BESTEL HIER NIET!!! TENZIJ JE GELD TEVEEL HEBT.

29 november 2022

Opgelicht

Opgelicht, geen reacties terug, website ineens uit de lucht, e-mail adres wat het niet doet en niks ontvangen.

Uiteindelijk via een ander mailadres toch contact gehad en jurkje ontvangen. Echter van zeer slechte kwaliteit en zo kort als een shirt. Retourneren is mogelijk, maar dan wel naar een adres in China! Jurkje was €40, retour kosten naar het buitenland zijn €20-€40.

BESTEL HIER NIET!!! OPLICHTERS!!!

19 november 2022

Oplichters

Schoenen besteld, duurde eerst heel lang, en uiteindelijk nooit meer binnengekregen. Website is ook ineens offline. Keihard opgelicht dus. Nooit iets bestellen op die site!!!

14 november 2022

Pas op!!

Had ik eerst alle reviews maar gelezen!!!!
Duurt inderdaad ontzettend lang. Had pantoffels besteld maar ze stonken verschrikkelijk! Terugsturen? Moet binnen 2 weken maar je krijgt het retouradres pas na 2 weken. En je moet foto's sturen van het pakket en van het ontvangen artikel. Dan beoordelen ze of het in aanmerking komt voor retourneren!
Niet normaal, dit.
Nou ja, ik heb nu eindelijk het adres maar ik zal de pantoffels maar niet naar China sturen met verplicht track en trace...
Dan ben ik ze kwijt en zeer waarschijnlijk mijn geld ook.
Niet mee in zee gaan dus!

28 november 2022