Byliva Reviews

1,3

Twee instant hoofddoeken ontvangen waarvan één een button om de hoofddoek dicht te maken ontbrak. Retour kosten zijn 9,95 euro, hoofddoek in de aanbieding was ongeveer 27 euro. Nooit meer hier iets be... Toon meer

LET OP; 30 okt 2022 blouse besteld niet geleverd ByLiva mag GEEN ster krijgen !! OPLICHTERS Ben nog nooit beduveld dit is de 1e keer HELAAS. Blouse besteld, betaald en nooit ontvangen,. Telefoni... Toon meer

Dropshipping. Werkt nu (of ook?) onder de naam LuffAmsterdam. Misleidende verkoop en geen reactie op e-mail en verzoeken om stornering. Mooie website, dat wel. Helaas maken ze de daar gedane beloftes... Toon meer

Geen ster waard allemaal troep uit China 🇨🇳 en een votje als hoofddoek gekregen echt schandalig en beantwoorden geen mails en telefonisch niet bereikbaar voor je vragen kortom koop niks bij Bylima A... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fraude!

Besteld. Betaald. Meerder spam mails van ze. Nu is websites offline en lijkt het allemaal fraude. Nooit iets ontvangen.

28 november 2022

Niet bij bestellen

Niet bij bestellen. Heb foute producten ontvangen en ze willen niet terugbetalen! Heel zuur. Ik heb hiervoor contact opgenomen met nietbezorgd.nl.
Maar inderdaad hun website is nu offline.
Ze hadden nog meer louche websites: nimala.nl, bymoda.nl. Die zijn ook offline.
Alleen dumode.de in Duitsland is nog wel online! Daarin staat het zelfde foute telefoonnummer +31639631029 en het adres is Almelo. Wees gewaarschuwd.

22 oktober 2022

Had laarsjes besteld en betaald pasten…

Had laarsjes besteld en betaald pasten niet , en wil mijn geld terug maar ja dat kan niet ik mocht wel nog ff een artikel kopen en betalen en dan kreeg ik nog een pakketje gratis erbij en de laarsjes mocht ik dan houden pfff rare antwoord wat moet ik met laarsjes die ik niet past houden!!! 🤨🤨 ik wil mijn geld terug!!
Besteld dus nooit meer daar oplichters!! Zonde van mijn geld in deze duren tijden J.Koreneef

23 november 2022

Ook ik een jumpsuit besteld bij ByLiva oplichters

Ook ik een jumpsuit besteld bij ByLiva. Wel ontvangen na 2 weken maar ziet er niet uit ( denk van Shein afkomstig oid ) Dus retour. maar dat gaat niet zo makkelijk, eerst aanmelden via mail, dan foto's sturen dat het pakketje nog heel is en geen schade heeft. En dan jawel goed nieuws! ik mag het terug sturen naar china! No way dus! Heb gezegd dat ik rechtsbijstand in ga schakelen, het gaat mij totaal niet om die paar tientjes maar op de manier hoe zij te werk gaan. Ze moeten hiermee stoppen ! Wordt vervolgd....

26 november 2022

Byliva klacht website geregistreerd op politie.nl

De website staat nu met bankrekening geregistreerd op politie.nl als fake. Verder krijg ik nog steeds mailtjes met dat het pakket wel is geleverd en dat wij maar contact met DHL moeten opnemen. Trap er niet in maar blijf je 100% geld terugvragen en meld hen op alle fora die je kan bedenken. Des te eerder is de website uit de lucht. Ze hebben zo veel fake websites op het adres geregistreerd staan, het is een dagtaak voor ze ;) maak het ze lastig en ga niet mee in hun reacties.

26 november 2022

Allereerst duurde het vreselijk lang…

Allereerst duurde het vreselijk lang voordat de bestelling geleverd werd. De jurk was niet degene die ik besteld had. Bovendien was hij te klein en wilde ik hem terug sturen. Moet met T&T, anders raakt je pakketje wellicht kwijt. Ga daar maar vanuit, het gaat terug naar China. Kosten T&T €19,95. De jurk was €39,95. Was dus niet de moeite om hem terug te sturen. NOOIT MEER IETS BESTELLEN VIA DEZE SITE!!!!!!!!!

26 november 2022

Bestelling geplaatst (een winterjas)

Bestelling geplaatst (een winterjas), pakketje netjes geleverd gekregen. maar het wordt niet verstuurd door post.nl maar via dhl vanuit China!
De ontvangen jas was geenzins een winterjas, het was echt troep uit China. Retour formlier ingevuld, kreeg bericht terug, pakketje mocht met T&T retour naar China !!!!, kosten bij post.nl € 19,25. Hierdoor gereclameerd bij klantenservice.

Oplossing: pakketje mochten we houden en 20% retour van het aankoopbedrag, daarna nog een keer het aanbod van 35%, maar het product willen we niet houden, want het is regelrechte troep!!

Nergens op de website lees je dat het product vanuit China wordt verstuurd.

REGELRECHTE OPLICHTERS!!!!!!!!!!!

22 november 2022

Oplichters

Ik heb een pakketje besteld, niet aangekomen, geprobeerd contact te krijgen, maar reageren niet

Dus niet kopen

40 euro betaald maar niks ontvangen

22 november 2022

Geen reactie

Besteld horloge wel ontvangen maar wil het terug sturen omdat het niet werkt, er wordt niet gereageerd op e-mail en whats app bericht lijkt niet afgeleverd te worden.

21 november 2022

Volgens mij ben ik belazerd

Volgens mij en ik belazerd. Mijn verhaal komt overeen met wat ik hier allemaal lees. Zwaar k..!!
Pakketje is niet te traceren. Hierop heb ik een mail gestuurd. Het antwoord bezorgde mij een onderbuikgevoel. Het klopt niet. Inmiddels wacht ikbijna 2 weken op mijn bestelling er er gebeurd helemaal niets. Ik baal hiervan. Let altijd goed op beveiligde websites e.d.

9 november 2022

ByLiva Blouse besteld nooit geleverd € 40, betaald

LET OP; 30 okt 2022 blouse besteld niet geleverd
ByLiva mag GEEN ster krijgen !! OPLICHTERS
Ben nog nooit beduveld dit is de 1e keer HELAAS.
Blouse besteld, betaald en nooit ontvangen,. Telefonisch niet bereikbaar na bestelling standaard antwoord bericht van ontvangst, maar geen track & trace wordt doorgegeven terwijl dat wel zou moeten.
Op meerdere verstuurde mails wordt niet gereageerd !
Inderdaad 1e reactie op mail komt nog positief over tot je beseft dat je bent bedonderd ☹️

12 november 2022

Koop hier nooit iets

Koop hier nooit iets, deze site zijn oplichters. Hebben eerder onder de naam moza Amsterdam en byzazaa gewerkt. Bestelling betaald en nooit meer wat van gehoord , geen bevestiging niks. Geld weg en geen producten!

17 oktober 2022

bh's van dropshipper

dit bedrijf prijst bh's aan. 1 + 2 gratis, dit kost 30 euro. mooie prijs voor 3, het hoofdkantoor zit in nederland, de bh's komen van een chinese winkel, waar ze voor 3 nog geen 11,50 euro kosten. dat dit een drop shipper is , kan je nergens terug vinden. koop hier dus niet, kost onnodig veel geld.ik heb ze nl ook bij een chinese shop besteld, zijn exact hetzelfde en zelfs de verpakking is het zelfde.
wees gewaarschuwd.

14 oktober 2022
Reviews in alle talen tonen. (56 reviews)