Cabonline Group Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hur länge ska detta få fortsätta? Jag är anhörig till en person med Alzheimers och problemen med Cabonline är fullständigt oacceptabla. Uteblivna bilar, chaufförer som inte följer instruktionerna... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

111 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hur länge ska detta få fortsätta?

Hur länge ska detta få fortsätta?
Jag är anhörig till en person med Alzheimers och problemen med Cabonline är fullständigt oacceptabla. Uteblivna bilar, chaufförer som inte följer instruktionerna och äldre som inte får den hjälp till och från dörren som de behöver.
Idag slutade det återigen med att personalen själva fick köra hem min mamma eftersom transporten inte fungerade.
Jag har lagt oräkneliga timmar på telefonsamtal, mejl, filmer och anmälningar till både Cabonline och kommunen. En tjänst som ska skapa trygghet och avlasta anhöriga har i stället blivit en enorm belastning.
Det här handlar dessutom om äldre och personer med demens som är helt beroende av att ni utför det uppdrag ni fått.
Sluta beklaga problemen och börja åtgärda dem. Det här är inte värdigt.

11 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skulle i går åka från city med kund o…

Skulle i går åka från city med kund o hem o chauffören var en utländsk man , jätteotrevlig attityd o ifrågasatte om jag skulle åka med. Självklart skulle jag der då jag jobbade! Han sade att jag ej fick gå på bussen pga jag hade plasthandskar på mig??

VEM säger ens så???
Det var ohygeniskt o han hade föreläsning o var utbildad i detta sade han o visade en flaska ytdesinfektion.

Körde som en tok. Luktade jättemkt svett och betedde sig väldigt otrevligt och arrogant under hela resan.
Påminde honom att han företräder ett taxibolag och har ett serviceyrke och borde tänka på detta.

Har kontaktat företaget o väntar på återkoppling snarast!

Tänk på att utan era kunder så är ni ingenting o får lägga ner bolaget!

Ser att ni har jättedåligt rykte när jag läser omdömena.

Åk med andra bolag istället

Jättebesviken kund!

28 juli 2026

Jämförelsevis mycket högt pris

20 juli vid 17tiden kom jag till Malmö C. Gick till utgången ”Taxi” och satte mig i en bil som efter vad jag fick veta senare hörde till Caboline. Resan skulle till Djupadal, inte särskilt långt från centrum. Resan kostade 300 minus 2, alltså 298!
I kvittot står att 54 är ”grundavgift”. Idag har jag talat med annat taxi olag, som menar den avgiften är alldeles för hög. Dessutom körde man på taxameter.
Givetvis är detta inte förarens fel, som tydligen följer Cabolines priser.
Varför har man inte fast pris, förutom en liten avgift för bo,men på centralen? Motsvarande sträcka skulle hos mot vanliga taxibolag bli 139 , fast pris.
Jämför: jag kom med tåg från Göteborg, första klass snabbtåg: 436!
Jag fick rådet att vid nästa ankomst ringa mitt vanliga taxibolag som hämtar vid taxiutgången, till fast pris plus en mindre avgift för bommen.
Hur kan Cabonline ha sådant oförskämt högt pris?
Ansvarig i Malmö för taxi vid Centralen bör titta på detta.
Birgitta

20 juli 2026

Bokade 5 dagar innan

Bokade 5 dagar innan, kom inte inte i tid, ringde dom och fi k svaret "vi skickar en bil när vi har tid". Helt oacceptabelt, rekomenderar INTE!(kom aldrig någon bil)

18 juli 2026

Livsfarlig hantering!

Vid upprepade tillfällen, nästan dagligen, har en närstående med demens som har ”färdtjänst” till/från dagverksamhet via Cabonline haft olika problem: ingen bil kommer, bilen lämnar/hämtar en bit bort trots att personen har ”dörr-till-dörr” mm. De har tom lämnat vid helt annan adress där de bad en okänd människa ”hjälpa honom hem”. Livsfarlig hantering!

25 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varför tog ni bort fasta chaffuörer!!!? VARFÖÖR

Får färdtjänst/arbetsresor till Lidingö. Hade en specifik chaffuör som var jätte bra, han kallas Saffe.

Men nu PRECIS när jag fått en rutin och Saffe gett mig motivation så att jag lyckats att bli klar i tid det senaste halvåret (Tillockmed TIDIGARE i vissa fall, Saffe är flexibel ock kunde komma tidigare om jag blev klar tidigare) - MEN NU SÅ ändrar de hjärndöda cheferna på cabonline systemet så att jag nu får olika chaffuörer varje dag. 😡💀

Detta har HELT saboterat min rutin och nu får jag inte ens meddelanden om taxin är påväg, även fast det står i min bokning att de ska ringa MINST 30 MINUTER innan dem är framme så att jag - som inte har något tidstänk - ska hinna göra mig klar.

Det kommer bli som tidigare då taxin brukade åka iväg utan mig 😭 och nu är klockan 13:10 och taxin skulle komma 12:30 MEN JAG HAR INTE ENS FÅTT MEDDELANDE OM ATT DE ENS ÄR PÅVÄG!

Och man kan inte logga in på cabonlines hemsida!
Detta suger.

Jag vill ha Saffe tillbaka! Han brukde skriva om han skulle bli försenad så att jag slapp att stressa ihjäl mig. Han var så bra 😭😭😭😭

24 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk taxichaufför som körde…

En fantastisk taxichaufför som körde oss på midsommaraftons natt. Han var mycket trevlig och social. Cabonline Halmstad och Dusko hette han. Skulle absolut åka med dem flera gånger! Han kom inom 10 min och när han var minsta osäker på att GPS skulle leda rätt ringde han! 🙌🙌🙌

19 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag åkte taxi med caboline från Näl…

Jag åkte taxi med caboline från Näl Trollhättan 30/3 och betalade chauffören med bet.kort.Någon vecka så fick jag faktura för samma resa från Västra Götaland Regionen.Västtrafik har hyrt in caboline och har krävt åter betalning till mig för dubbelbetalning.
Caboline har lovat mig betalning 3 gånger men inte betalat ännu 11/6 skyller på tekniskt fel på ekonomiavdelningen.Västtrafik kommer att driva detta vidare till vite om jag inte fått pengarna den 15/6. Fruktansvärt oseriöst av Caboline

11 juni 2026

Varning!

Varning! Stor risk att de inte dyker upp trots bekräftelse. Särskilt till arlanda är detta mkt dåligt. Särskilt Sverigetaxi sticker ut. De har även inom senaste månaden både bråkat med mig om.priset (som är fast i appen) på ett så aggresivt sätt att jag lämnat taxin stående på arlanda. Samt vägrat (tryckt bom trots att jag står på arlanda i rätt tid vid taxin och talar med dem) körning som är bekräftad pga i deras tycke för lågt fast pris. Som sagt VARNING om ni har skarp tid att förhålla er till - välj alternativ! Mig slipper de som kund framöver, lika bra det. Ps många av deras förare är jättebra med, men risken för att det inte fungerar är alldeles för hög!

2 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I've had multiple poor trips with…

I've had multiple poor trips with cabonline. My company has a deal with them. I would allow them to be more expensive than the competition if they were not also worse.
I'm sitting in one cab right now. The driver first rushed me to exit the airport and then was not himself ready to pick me up but rather charging his car. It was not possible for me to contact him as redialing the number he called from was not possible.

21 mei 2026

Riktigt riktigt usla

Har nu vid flera tillfällen då jag redan flera dagar innan bokat färdtjänst fått stå och vänta så mycket som 3 timmar på dem. Då man ringer är svaret alltid det samma bilen är på väg, kommer inom 20min, om och om igen. Kan inte nyttja resegarantin då jag är i behov av trappklättrare så får enkelt vänta. Riktigt uselt att jag kommer försent, sitter och fryser kommer försent till förskola/ skola och arbete. Aldrig mer och avråder verkligen andra att inte förlita sig på dem!!

30 april 2026

Overcharged for trip in Malmö

Overcharged for trip in Malmö. Driver claimed it would cost 795 kr to go from Airport to City. I paid and later understood it should cost only 495 kr.

Complete scam. Avoid avoid avoid.

14 april 2026

Halmstad

Andra gången bilen inte ens dyker upp efter att man betalat och bokat via appen. Men när man bokar och väljer betala i bilen, då kommer den allt. Med andra ord sätter de i system att lura folk här i Halmstad.

6 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cabonline Stockholm- Arlanda

Jag har använt mig av Cabonline två gånger, båda gångerna från Stockholm till Arlanda flygplats och båda gångerna har jag varit helt nöjd.
Fredag morgon 30/1 var taxin beställd till 05:30, den kom före utsatt tid, taxiföraren Safwat Alfreahat, Lidingö reg.nr UTH 18B, org.nr 741101-8877 (taxi nr 12829, förarnr. 859384) var mycket trevlig, den trevligaste vi haft på länge. Kan varmt rekommenderas.

30 januari 2026

Is dit jouw bedrijf?