Erg fijne service en ben erg tevreden met het geleverde product. Het was totaal geen probleem om een tweede formaat scherm elders te bestelen en gelijk te kalibreren met het bij hun bestelde beeldsche... Toon meer

Twee weken geleden via de chat 💬 contact gehad over de aanschaf van een nieuwe computer, waarbij de nadruk ligt op mijn dagelijks werk waarbij ik een veelzijdige computer nodig heb met veel rek... Toon meer

Goede klantenservice en kennis van het product en voor het vakgebied zoals 3d van blender en sketchup, cad, realtime 3d (unreal en twinmotion). Ik ben prima tevreden met deze computer. Ik hoop dat dez... Toon meer

CAD Computers dacht erg mee en gaf goed advies in het aanbiedingstraject. Ondanks dat de uitvoering op een punt niet helemaal mogelijk bleek zoals vooraf gedacht en het wat meer tijd kostte dan voorzi... Toon meer

1. Computerwinkel

CAD Computers verkoopt op maat gemaakte werkstations en rendercomputers voor o.a. AutoCAD, Revit, SketchUp, SolidWorks, Lumion, VectorWorks en andere CAD,CAM & BIM software.

4,7

Uitstekend

Snelle reactie

PC nu 1 week in gebruik, snelle offerte, vlotte levering en goed werkend systeem tot nu toe.

5 januari 2026

Tot en met het moment van afleveren een…

Tot en met het moment van afleveren een keurige behandeling van onze bestelling.

Wij gaan in de praktijk ervaren hoe de geleverde PC zich - na installatie van extra harde schijven en software - gaat houden en aan onze verwachtingen gaat voldoen.

18 december 2025

Plug and play

Het bestellen van de computer uit het ruime assortiment was snel gedaan. Na het bestellen werd de computer vlot geleverd, ± een week.
Daarna was het aansluiten en kon ik direct aan de slag. Hij doet precies wat ik er van verlang.

27 november 2025

Pc nummer 3

Pc nummer 3, erg tevreden.
Goede service en wanneer iets moet worden opgelost direct actie.

Aanrader!

29 oktober 2025

Aankoop workstation Revit/Stabicad

Op zoek naar een nieuw workstation in verband met de overstap naar Revit en Stabicad voor Revit. Na telefonische afstemming onderbouwd advies ontvangen over toepassing van de juiste videokaart.

Levering na 5 werkdagen waarbij zelf de binnenzijde van het werkstation is voorzien van opvullingsmateriaal om schade te voorkomen. Inclusief keurig testrapport en aansluitschema. Kortom een positieve ervaring

22 oktober 2025

Goed CAD/Revitwerkstation

Na telefonisch overleg de beste keuze kunnen maken voor mijn toepassingen. Miste achteraf de aanvullende keuze voor een toetsenbord bij de bestelling. Vermoedelijk door de vakantie periode. werd de muis een aantal dagen later separaat geleverd. Al met al tevreden met het nieuwe werkstation.

6 augustus 2025

Kwaliteit en klantgerichtheid...

Cadco is gericht op het leveren van kwaliteit. Of het nu gaat om advies, selectie van onderdelen, het samenstellen van het computersysteem, en het aansluiten bij jou wensen als klant. Daarnaast proberen ze ook een kosteneffectieve configuratie te maken, zodat je ook nog wat geld overhoudt.

14 mei 2025