Erg fijne service en ben erg tevreden met het geleverde product. Het was totaal geen probleem om een tweede formaat scherm elders te bestelen en gelijk te kalibreren met het bij hun bestelde beeldsche... Toon meer

Goede klantenservice en kennis van het product en voor het vakgebied zoals 3d van blender en sketchup, cad, realtime 3d (unreal en twinmotion). Ik ben prima tevreden met deze computer. Ik hoop dat dez... Toon meer

CAD Computers dacht erg mee en gaf goed advies in het aanbiedingstraject. Ondanks dat de uitvoering op een punt niet helemaal mogelijk bleek zoals vooraf gedacht en het wat meer tijd kostte dan voorzi... Toon meer

1. Computerwinkel

CAD Computers verkoopt op maat gemaakte werkstations en rendercomputers voor o.a. AutoCAD, Revit, SketchUp, SolidWorks, Lumion, VectorWorks en andere CAD,CAM & BIM software.

4,7

Uitstekend

Super computer

Twee weken geleden via de chat 💬 contact gehad over de aanschaf van een nieuwe computer, waarbij de nadruk ligt op mijn dagelijks werk waarbij ik een veelzijdige computer nodig heb met veel rekenkracht als GPU en CPU’s.

Ik heb heel goed advies gehad voor een hele krachtige computer en na wat wikken en wegen heb ik de computer besteld.

De computer is binnen een week naar wens geassembleerd en geleverd.

De computer werkt naar alle tevredenheid. Super bedankt voor de support en voor het afleveren van een goed werkende computer.

20 december 2022

Duidelijke communicatie en snelle service.

Duidelijke communicatie en snelle service, binnen een week konden we al aan de slag op ons nieuwe systeem.

8 december 2022

Antwoord van CADCO

Hallo Dennis. Bedankt dat jullie wederom voor ons gekozen hebben! Veel plezier van jullie krachtpatser. Ik hoop dat we lang zaken mogen blijven doen!

Duidelijk eerlijke en behulpzame…

Duidelijk eerlijke en behulpzame service. Zelf wanneer er geen deal gemaakt kan worden, is de service uitstekend. Zeker een aanrader wanneer je de nieuwste technieken wil. Volgende keer weet ik ze zeker weer te vinden!

26 november 2022

Antwoord van CADCO

Hallo Jan, bedankt voor je review. Goed om te zien dat onze kennis en advies gewaardeerd wordt.

Goed advies gehad …

Goed advies gehad in aanloop naar de aanschaf. Keurig afgeleverd en Windows reeds geïnstalleerd. Heerlijk stille en snelle pc.

17 augustus 2022

Antwoord van CADCO

Hallo Richard, bedankt voor je review! Veel plezier met het geleverde werkstation.

CC I Draw Q I9 12900

Uitstekende help bij het uitzoeken en configureren van mijn nieuw aangeschafte computer. Ook vergelijk met mijn oude computer zodat ik kon zien waar voor mij de winst zat.
In combinatie met gebruikte software Revitstructure.

20 juni 2022

Het meedenken is een groot pluspunt

Het meedenken is een groot pluspunt. Naast dat ze alleen maar kwaliteit materiaal gebruiken denken zo ze ook mee in oplossingen binnen je budget. De service was goed en de levering snel! Op de vraag of ze Linux extra wilde installeren antwoordde ze positief. Dank mannen!

28 april 2022

Prettig bedrijf met direct klantencontact

Prettig bedrijf met direct klantencontact via de chat (zelfs op zaterdagavond). Probleem uitgelegd en CAD computers heeft gekeken op de website van het tekenpakket aan welke eisen de computer zou moeten voldoen. Daarna kreeg ik de offerte die concurrerend was ten opzichte andere grote aanbieders. De kracht van CAD computers is dat zij de computer samenbouwen en testen op basis van de eisen die het tekenpakket vraagt. Dat is iets anders dan maar lukraak de snelste chip en de duurste videokaart erin zetten omdat die zeker zal voldoen. De computerbranche hult zich hierbij in stilzwijgen, maar CAD computers maakt hierbij merkbaar verschil.
De computer is fluisterstil en netjes gebouwd. De computer is getest en keurig op tijd afgeleverd. De computer draait op het moment van schrijven nu een week en er is een duidelijk verschil met de vorige computer. De computer geeft een soepel gevoel.
Dikke pluim voor CAD computers !!!

12 april 2022

Antwoord van CADCO

Hallo Jan Jaap, bedankt voor het prettige contact en je lovende woorden. Met eerlijk en helder advies mensen blij maken, daar doen we het voor!

Snelle levering en een goede…

Snelle levering en een goede communicatie over de bestelling.
Prima computers. Goede prijs kwaliteit verhouding.

31 maart 2022

Antwoord van CADCO

Hoi Eddy, bedankt voor je review en de fijne samenwerking.

Zeker tevreden!

Fijne, persoonlijke en snelle service. Erg blij met de computer. Zeker tevreden!

7 december 2021

Antwoord van CADCO

Hoi Claudia, bedankt voor je recensie. Ik hoop dat je veel "renderplezier" uit je systeem haalt :-)

Reviews in alle talen tonen. (69 reviews)