Vi besøgte Café Nord på Fanø for at fejre vores søns 1-års fødselsdag, men oplevelsen var virkelig dårlig. Betjeningen var kold og ubehagelig, og man kunne tydeligt mærke, at de ikke gad have en børn... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte en ”Husets Burger” med både steak og hakkebøf. Drikkevarerne kom med en kurv med daggammelt brød (2 dage gammelt eller mere?). Burgeren var sammensat af utroligt dårlige råvarer. Opvarmet køb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
5 store stjerner BUM! Den sødeste betjening og maden var der intet at sætte fingre på. Fik kyllingesalat - kæmpe portion, flot anrettet og bare velsmagende. Masser af lækre stykker varme grillet ky... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min gamle mor bor i Galten og har benyttet cafe NORR mange gange og altid med stor tilftedshed. Jeg har været der 2 gange når jeg har besøgt min mor. Simpelhen et fantastisk sted. Lækker mad (store po... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Café Norr i Galten - Fra det øjeblik man træder ind ad døren på Cafe Norr, omfavnes man af en varm og indbydende atmosfære, der desuden er placeret lige i hjertet af Galten. De rustikke omgivelser kombineret med en moderne elegance, skaber rammerne for en hyggelig stund i enhver anledning. Der tilbydes et stort udvalg på menukortet, hvor der dækkes behov for børn som voksne, og retter til enhver smag. De prioritere kvaliteten af deres råvarer meget højt, og laver deres mad fra bunden. Dette er med til at skabe de unikke smagsoplevelser, som roses af vores gæster. Vi har et stærkt team i bestående af personalet i køkkenet og tjenere, der er klar til at hjælpe med arrangementer, fester konfirmationer og selskaber. Derudover har vi et stærkt forhold til byen, Galten, og har samarbejde med flere foreninger, heriblandt Ældre Sagen, Senior forretning, og mødregruppen. Så vil du garanteret have en hyggelig stund med dem, du holder af, er Cafe Norr stedet for dig. Café Norr glæder sig til at byde dig velkommen.
Contactgegevens
Torvet 8, 8464, Galten, Denemarken
- 30202626
- info@cafenorr.dk
- cafenorr.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super dejlig mad og fine omgivelser
Café Norr er en rigtig god restaurant…
Café Norr er en rigtig god restaurant midt i Galten. God mad hver gang😊
Mvh Kristian
Restauranten i Galten
Vi spiser frokost i Galten, min datter på 8 og jeg.
Min datter vil gerne have at jeg skriver at restauranten er virkelig god og der er dejligt mad, specielt deres pizza. 🤩
Jeg vil tilføje at vi har fået god og venlig betjening.
Første gang at vi har spist på Café…
Første gang at vi har spist på Café Norr, men bestemt ikke sidste, maden var helt igennem perfekt, varm, tilberedt til perfektion og flot anrettet… de største anbefalinger herfra… PRØV DET!

Dejlig oplevelse
Min mor og jeg kom kl 14:00 og skulle spise frokost, fik en cesar salat og en okse steak, kødet var stegt som det skulle, alt smagt godt, og betjeningen var imødekommende, sød og præcis. Man føler sig rigtig hurtigt hjemme.

Virkelig hyggelig atmosfære
Virkelig hyggelig atmosfære. Maden er der ikke noget at klage over og personalet er utroligt venlige og meget effektive. God oplevelse.

Rigtig god betjening
Rigtig god betjening, og super sød og tænksomme tjenere! Maden var også super!

Dejlig frokost
Dejlig frokost, med god, venlig og hurtig betjening

Antwoord van Cafe Norr
Vi har haft et fantastisk besøg hos…
Vi har haft et fantastisk besøg hos cafe norr. super søde betjening og rigtig lækkert mad. 5 stjerne

Antwoord van Cafe Norr
Vi har nu oplevet at komme på caféen i…
Vi har nu oplevet at komme på caféen i galten 2 gange, hvor ølanlæg ikke fungerede.
De kan åbenbart ikke finde ud af køre nogle dåseøl som supplement til det ikke fungerende anlæg, men kun tilbyde noget dårligt flaskerøl til en vanvittig pris.

Antwoord van Cafe Norr
Cafe Norr vil helt sikkert være et sted…
Cafe Norr vil helt sikkert være et sted vi vender tilbage til. Maden var så velsmagende og lækker og vi fik den bedste betjening man kan ønske sig.
En meget nærværende og betænksom vært.
Jeg havde mine venner med ude at spise og vi syntes alle at det var en virkelig god oplevelse☺️

Antwoord van Cafe Norr
Vi har været hos café Norr
Vi har været hos café Norr. Rigtig god indretning, super god service og rigtig lækkert mad. Det er 5 stjner.
Vi har vores sted nu

Virkelig dårlig betjening
Virkelig dårlig betjening, ingen lys på bordene blev tændt og der gik meget lang tid inden maden kom, gammelt brød der var kold som appezier, Take away kunder først og spisende gæster til sidst, øv!
Dernæst havde personalet i Cafeen mere travlt med at snakke end at betjene kunderne.
Vi kommer aldrig igen !!!

5 store stjerner BUM
Fik kyllingesalat - kæmpe portion, flot anrettet og bare velsmagende. Masser af lækre stykker varme grillet kylling.
Og en ribeye perfekt tilberedt efter ønske om medium.
Tak for mad og en dejlig oplevelse....og PÅ GENSYN 👌🏾👍🏾

Vi var 4 personer
Vi var 4 personer. Én fik brunch som var fin, én fik en god kyllingeburger, én bestilte frokost steak medium-rare, fik den gennemstegt, men dog mør og smagfuld👍
Sidste mand fik en kyllingesteak, som var så tør at den næsten støvede. Tjeneren kom og spurgte, vi sagde det, og svaret var at det ville blive sagt videre… og mere skete der ikke ved det. De ville klæde dem at tilbyde en gratis sodavand eller lign.
Derudover var deres toiletter beskidte og uhumske🫢
Men vildt gode pomfritter

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.