Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi besøgte Café Nord på Fanø for at fejre vores søns 1-års fødselsdag, men oplevelsen var virkelig dårlig. Betjeningen var kold og ubehagelig, og man kunne tydeligt mærke, at de ikke gad have en børn... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en ”Husets Burger” med både steak og hakkebøf. Drikkevarerne kom med en kurv med daggammelt brød (2 dage gammelt eller mere?). Burgeren var sammensat af utroligt dårlige råvarer. Opvarmet køb... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 store stjerner BUM! Den sødeste betjening og maden var der intet at sætte fingre på. Fik kyllingesalat - kæmpe portion, flot anrettet og bare velsmagende. Masser af lækre stykker varme grillet ky... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min gamle mor bor i Galten og har benyttet cafe NORR mange gange og altid med stor tilftedshed. Jeg har været der 2 gange når jeg har besøgt min mor. Simpelhen et fantastisk sted. Lækker mad (store po... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Café
  2. Restaurant

Geschreven door het bedrijf

Café Norr i Galten - Fra det øjeblik man træder ind ad døren på Cafe Norr, omfavnes man af en varm og indbydende atmosfære, der desuden er placeret lige i hjertet af Galten. De rustikke omgivelser kombineret med en moderne elegance, skaber rammerne for en hyggelig stund i enhver anledning. Der tilbydes et stort udvalg på menukortet, hvor der dækkes behov for børn som voksne, og retter til enhver smag. De prioritere kvaliteten af deres råvarer meget højt, og laver deres mad fra bunden. Dette er med til at skabe de unikke smagsoplevelser, som roses af vores gæster. Vi har et stærkt team i bestående af personalet i køkkenet og tjenere, der er klar til at hjælpe med arrangementer, fester konfirmationer og selskaber. Derudover har vi et stærkt forhold til byen, Galten, og har samarbejde med flere foreninger, heriblandt Ældre Sagen, Senior forretning, og mødregruppen. Så vil du garanteret have en hyggelig stund med dem, du holder af, er Cafe Norr stedet for dig. Café Norr glæder sig til at byde dig velkommen.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Cafe Norr Galten

Cafe Norr Galten
Super hyggeligt, God service og Lækker mad hver gang.
De varmeste anbefalinger herfra 😊

17 maart 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kvaliteten er faldet så meget de sidste…

Kvaliteten er faldet så meget de sidste par år, mængden man plejer at få i en pasta salat er heller ikke den samme. Mængden af brød, som man køber ved siden af er til at grine af. 6 stykker brød er en joke, når man betaler så meget.

6 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Galten- super lækker mad og til…

Galten- super lækker mad og til fornuftige priser. Hyggelig atmosfære i caféen og rigtig god betjening.
Men tjenerne kunne gøre klogt i lige at spørge ind til om maden smager, men det er også det eneste jeg kan sætte en finger på! Velkommen til Galten Café Norr👍🏼

4 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der gik to timer og et kvarter mellem…

Der gik to timer og et kvarter mellem forret og hovedret.
Sovsen til anden kom efter anden var spist.

De havde travlt, sagde de, fordi de pludselig havde fået bestillinger ud af huset. Sjov prioritering.

7 januari 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig godt mad men...

Rigtig godt mad, især deres lakse sandwich. Den eneste fejl jeg bemærkede, var tjenernes betjening. En rigtig tjener vil spørg om, hvordan maden smagte, og om jeg manglede noget. Og husk man skal altid bruge en bakke, om man serverer 1 eller 5 glas. Men igen var maden vildt god, endda mit nye livret:)

2 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet og fulde af undskyldninger

Bestilte en burger menu uden rødløg og en anden ret.

Der kom gæster efter os som fik deres mad - hvortil vi spurte om hvor vores mad blev af? Fik at vide at kokken havde lavet en kyllling burger og derfor var ved at lave om.

Der gik 20 min før burgeren kom- den var kold i bollerne og der var rødløg i. Bøffen var kogt og lige været vendt på er grilleren 🤢Desforuden smagte de dertil alm. kartofler med salt og peber som om de var fra dagen i forvejen. Seje i skrællen og meget bløde

18 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De kan ikke lave café mad

De kan ikke lave café mad, burde bare være et pizzeria istedet. Når Der står salat, mener de altså hvidkål og rødkål (nok billigere i indkøb) og der går vist intet til spilde, så forvent et stjerneskud på en tør endeskive der oveni er brændt på. Bon appetit

9 november 2021

Fantastisk mad

Fantastisk mad, fantastisk service!
Kan klart anbefales, kommer snart igen.
Fik deres omelet med kartofler, og det smagte super lækkert. Smilende personale

8 november 2021

Dårlig mad, høje priser

Retterne er det samme bare serveret anderledes.

smager ikke godt og koster alt for meget, man får næsten ingen kød med når man bestiller kyllingssalat, det hele er nærmest kun "salat" som smager vitterligt af græs.

Deres pastaer smager ikke af noget og er ofte overkogte.

Der er næsten ingen salt i maden og det smager ikke af noget.

Man kan lave bedre mad derhjemme og til under halv pris af hvad de tager.

Det eneste som jeg synes er spiseligt, det er deres pizza.

Anbefaler ikke, nok den væreste spisested jeg noglesinde har været i.

7 november 2021

De er total tåbelige....

De er total tåbelige min kæreste kommer med en 50% rabat på en PIZZA der gælder fra 1 september 2021. Hun troppe glad op 12:00 den 1 september 2021. Hun bliver beskyldt for at hun allerede har indløst den. De kan sku da selv huske og en mor med 2 børn ikke har allerede har spist en PIZZA fra 10.00-12.00. Herefter bliver hun beskyldt for at snyde dårligt sted.

1 september 2021

Bare lad vær

Min veninde og jeg tog på cafe norr. Vi bestilte en kalve filet og kyllingespyd. Tjeneren spurgt hvordan det skulle steges, og der blevet svaret at det skulle være Well done! Da maden kom ind var kødet nærmest kun vendt på grillen. Da vi siger at det skulle være Well done så siger tjenere “i ved godt at Well done betyder rå ik?” Hun blev bagefter nødt til at forklarer kokken at Well done betyder gennemstegt. Kyllingen har fået for meget og kartoflerne er halv rå, så alt i alt en rigtig kedelig oplevelse!!

10 augustus 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var forbi storcenter nord torsdag d…

Var forbi storcenter nord torsdag d 29/7.
Tjeneren var tydelig irriteret over gæsterne og betjeningen var rimelig dårlig.
Flere salatblade i pastasalaten var sorte og slimede og min Sprite smagte dicideret dårlig.
Påpegede problemerne med sodavand, men fik at vide det var fordi det var en light sodavand. (Elsker dog smagen af den alle andre steder)
Alt ialt en meget kedelig oplevelse

30 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke frisklavet mad, smagte forfærdeligt.

Bestilte Pasta Carbonara, og fik serveret noget der kun kunne være en mikroovn varmet færdigret eller værre. Pastaen var slatten og vandet, smagte af ingenting, der var ingen parmesan på, og kun tre fire små stykker af noget der lignede forkullet kalkun bacon. Og aller værst var at jeg burde have anet der var noget helt galt, for det tog ikke fem minutter efter bestilling før tjeneren kom med retten, og serverede denne katastrofe med et stort fjoget grin. Jeg måtte betale 89 kroner for denne ydmygelse.
Jeg kommer der aldrig igen.

21 juli 2021

Det tog 20 min før vi betjent

Det tog 20 min før vi betjent, og derefter tog det 45 min før vi fik også mad. Maden var lige til at acceptere. Jeg tror vidst de løb tør for almindelig salat(som der stod på menukortet), idet vi fik hvidkål til. Men mon ikke det går nu hvor det er lidt sundere.

14 mei 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.