For det første er hjemmesiden flot og man får en god fornemmelse for hvordan de forskellige smykker ser ud og hvordan proportionerne er ift. fx. øret. De øreringe jeg købte som en gave var super fint... Toon meer
Rigtig god oplevelse! Jeg havde lidt bøvl med en kæde hvor leddene var viklet sammen da jeg modtog den. Jeg sendte en mail med billede om mit problem, og jeg fik rigtig hurtig svar, med muligheder jeg... Toon meer
Det er en af mine yndlings smykker. Og store ros til kundeservice. Min sidste køb har haft nogle fejl, og kundeservice var virkelig imødekommende og sendte mig en ny pakke. Smykkerne er fine, og god k... Toon meer
Callisto Jewellery yder altid god og hurtig service og er altid lydhøre i forhold til spørgsmål og ønsker. Man får mange personlige goder og rabatter - og smykkerne er smukke og holdbare. Kun positi... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Callisto Jewellery
Geschreven door het bedrijf
Kvalitet er vores første prioritet. For at holde vores løfte lægger vi stor vægt på nøje udvalgte materialer og streng kvalitetssikring i vores fremstillingsprocesser.
Callisto ure er drevet af Schweiziske Ronda og Japanske Miyota urværk af høj kvalitet, ridsefast mineral og safirglas, 316L stainless steel belagt med 14K rosaguld og sølvrhodium.
Callisto smykker er fremstillet af S925 sterling sølv eller 316L stainless steel med et tykt lag 18 karats forgyldning. Callisto smykker sælges udelukkende via vores hjemmeside og autoriserede forhandlere.
2690, København, Denemarken
- support@callisto-jewellery.com
- callisto-jewellery.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Pakken kom til tiden og mit barnebarn…
Pakken kom til tiden og mit barnebarn blev glad for pakken
Fine smykker til en god pris
Fine smykker til en god pris. Hurtig levering.
Super flotte👍 lever virkelig op til…
Super flotte👍 lever virkelig op til forventningerne 👍👍
Syntes det er mega flotte smykker i…
Syntes det er mega flotte smykker i sælger
Smukke smykker og hurtig levering
Jeg fik min bestilling hurtigt
Jeg fik min bestilling hurtigt. Min datter blev glad for øreringene
Dejligt kvalitet og fantastisk servis
Dejligt kvalitet og fantastisk servis
Alt går som forventet
Har handlet flere gange , og hver gang er smykker kommet som forventet.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Samt et godt udvalg. Shopper gerne derfra igen🙌🏻
Super nemt og ingen udfordringer
Igen bare 10/10
Igen bare 10/10! Virkelig fine smykker, hurtige til at afsende og der er bare ikke en finger at sætte på noget. Vil helt sikkert blive ved med at komme tilbage!
Callisto Jewellery yder altid god og lydhør service!
Kun positive ord herfra ❤️
De har et stort udvalg af smykker til…
De har et stort udvalg af smykker til fornuftige priser. Hurtig levering. Der fulgte en fin lille smykkeæske med til den ring jeg købte.
Hurtig levering og nem ombytning
Hurtig levering og nem ombytning
Håber det også går hurtigt
Lees meer over geverifieerde reviews.