Callisto Jewellery Reviews

1.632
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God overskuelig hjemmeside med flotte smykker til billige priser. Jeg har købt smykker hos dem 4 gange og har været meget tilfreds alle gangene, specielt de åbne ringe, som er lette at tilpasse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er dybt imponeret over kundeservicen hos Callisto. Jeg købte nogle produkter, men desværre gik noget galt under leveringen, og pakkefirmaet mistede min forsendelse. Jeg kontaktede Callisto... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For det første er hjemmesiden flot og man får en god fornemmelse for hvordan de forskellige smykker ser ud og hvordan proportionerne er ift. fx. øret. De øreringe jeg købte som en gave var super fint... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse! Jeg havde lidt bøvl med en kæde hvor leddene var viklet sammen da jeg modtog den. Jeg sendte en mail med billede om mit problem, og jeg fik rigtig hurtig svar, med muligheder jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Sieradenontwerper

Over Callisto Jewellery

Geschreven door het bedrijf

Callisto Jewellery Danmark

Kvalitet er vores første prioritet. For at holde vores løfte lægger vi stor vægt på nøje udvalgte materialer og streng kvalitetssikring i vores fremstillingsprocesser.

Callisto ure er drevet af Schweiziske Ronda og Japanske Miyota urværk af høj kvalitet, ridsefast mineral og safirglas, 316L stainless steel belagt med 14K rosaguld og sølvrhodium.

Callisto smykker er fremstillet af S925 sterling sølv eller 316L stainless steel med et tykt lag 18 karats forgyldning. Callisto smykker sælges udelukkende via vores hjemmeside og autoriserede forhandlere.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.632)

303 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Først sender i mig en kæde uden lås

3 gang lykkes det 😊

Tak for god og hurtig svar

1 maart 2026
Logo Callisto Jewellery

Antwoord van Callisto Jewellery

Hej Sanne,

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig. En kæde skal naturligvis leveres komplet og klar til brug.

Hvis du har modtaget en uden lås eller med en løs del, er det en fejl fra vores side, og det tager vi fuldt ansvar for.

Skriv gerne direkte til os på support, så sender vi en ny med det samme og sikrer, at du får den kvalitet, du forventer. Du skal selvfølgelig ikke selv montere noget.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det. Det hjælper os med at holde vores standard høj.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag 💗😊

Callisto Jewellery

Mega flotte smykker

Jeg var bange for at smykkerne var for gode til at være sande. Men da de kom blev jeg helt vildt positivt overrasket. En fin pakke og en masse fine smykker samt tilsammen to gratis smykker. Et af dem fra deres 3 for 2 tilbud, og det andet fordi jeg bestilte for over 500kr. Hurtig levering og god oplevelse overall♥️

8 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Intet værd

Jeg lavede en ordre, får fri fragt hvis jeg laver en ordre mere, hvilket jeg gjorde, men fik ikke den frie fragt, de 29 kroner skulle diskuteres i flere mails før de gav mig fri fragt alligevel. Mine smykker ankommer ret hurtigt, desværre har jeg bestilt to ens ringe, en til min mor og en til mig, de havde ikke samme guld farve og stenen sad løst på begge ringe, og det kunne høres. Så havde jeg bestilt en ring mere til hende, som mister sine sten indenfor tre dage. Jeg havde bestilt en anden ring mere, til mig selv, som skulle passe til mine øreringe, men jeg får en sort ring rundt om fingeren af og have det på. Ærligt ville jeg ønske jeg aldrig havde bestilt, for det er intet værd og holder ikke.

30 januari 2026
Logo Callisto Jewellery

Antwoord van Callisto Jewellery

Hej Michelle

Tak fordi du deler din oplevelse ✨

Først og fremmest er jeg virkelig ked af at høre, at du har haft den her oplevelse med flere af dine smykker. Det er bestemt ikke sådan, det skal føles at handle hos os 💛

To ens ringe skal have samme farvetone, sten skal sidde sikkert, og man skal naturligvis ikke opleve misfarvning ved korrekt brug. Uanset model eller materiale er det ikke den standard, vi ønsker at levere – og det vil vi meget gerne undersøge nærmere.

I forhold til fragten sendte vi en personlig kode til gratis fragt på en efterfølgende ordre. Men da din nye bestilling allerede var gennemført, krediterede vi derfor fragten manuelt, så du naturligvis ikke kom til at betale den 💛

Vi har allerede kontaktet dig direkte på mail, da vi meget gerne vil finde en hurtig og fair løsning sammen med dig. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig taget seriøst, og at vi får rettet op, hvis noget ikke lever op til forventningerne.

Vi håber oprigtigt, at vi får mulighed for at vende din oplevelse 💛

Callisto Jewellery