DAYLO Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I have received several pieces of jewelry from DAYLO, and I am truly impressed! The jewelry is beautiful, stylish, and of great quality – I wear mine every day, and they still look amazing. The... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Really fast delivery! I received my jewelry within 1-2 business days, if not faster! Incredibly good quality The jewelry keeps the beautiful gold color Impressive good service I have only had... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Modeontwerper
  2. Sieradenontwerper

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til DAYLO, din destination for kvalitetssmykker med et strejf af elegance og personlighed. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder en unik oplevelse, hvor håndværk, stil og værdi forenes. Med et omfattende udvalg af smykker, der spænder fra moderne til klassisk design, er DAYLO dedikeret til at opfylde dine behov og ønsker. Vores mission er at inspirere og berige dit liv gennem vores smukke og tidløse kollektioner. Velkommen til DAYLO - hvor kvalitet og skønhed mødes.

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 84% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

76 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ikke køb fra daylo.

Jeg Bestilte smykker da der var mors dag flash sale da jeg ville købe en gave til min mor. Jeg tjekkede anmeldelser og de var på daværende tidspunkt gode. Jeg var løbende i kontakt med firmaet via mail da der gik meget lang til ( over det lovede ) og spurgte om jeg kunne få længere tilbage som de hævede med det samme fra min konto, da smykkerne ikke var sendt men fik at vide det ikke var muligt. Da der var gået 3 uger skrev jeg og sagde at jeg ville have mine penge da der var gået langt over den lovede levering og endte med at snakke med min bank så de kunne hjælpe med at få mine penge tilbage. Jeg endte i sidste ende med at blive refunderet efter mange mails hvor jeg bare fik at vide jeg kunne sende det tilbage når det kom. Problemet var bare at det ikke blev sendt. De har kørt flash sale siden og tror nu bare det er scam. Kundeservice var ikke god overhovedet men de svarede og det var høfligt men de var ikke nemme at arbejde sammen med. Kan ikke anbefale at købe herfra overhovedet!
Alt er godt nu og jeg har mine penge men hold jer fra at købe fra daylo for det er ikke kampen værd.

12 april 2026

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af, at dit køb ikke levede op til dine forventninger. I perioden med vores Flash Sale oplevede vi en markant større efterspørgsel end forventet, hvilket desværre medførte længere behandlingstider end normalt. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi beklager også, at kommunikationen undervejs ikke gav dig den tryghed, du havde forventet. Selvom vi forsøgte at hjælpe løbende, kan vi godt forstå, at den lange ventetid har været frustrerende.

Vi er glade for, at sagen til sidst blev løst, og at du har modtaget din refundering. Samtidig tager vi din feedback til os og arbejder løbende på at forbedre både vores behandlingstider og kundeoplevelse.

Tak igen for din ærlige feedback, og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

De bedste hilsner,
DAYLO

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fortfarande inte fått min beställning

Beställde smyckena den 5 juni, de har fortfarande inte kommit snart 1,5 månad senare... Har flertalet ggr kontaktat supportmailen men får bara svaret att de ska skickas iväg "idag" och sen inget mer. Fruktansvärt uselt skött!

5 juni 2026

Ikke sendt til mig

Bestilt smykke. Pengene blev hurtigt hævet men efter 3,5 uge stadig ikke modtaget halskæden, og når jeg forsøger at tjekke leveringsstatus via deres link er der intet sket 😠

Superfint man kan sende en mail til jer, men den har jeg så heller ikke fået svar på 🙄

7 juli 2026

Hej 💌

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse. 😔

Desværre kan vi ikke finde din ordre ud fra anmeldelsen alene, så vi har ikke mulighed for at undersøge sagen nærmere.

Vil du sende os en mail på info@daylo.dk med dit ordrenummer eller den e-mailadresse, du bestilte med? Så kigger vi på det med det samme og gør vores bedste for at finde en løsning.

De bedste hilsner

Team DAYLO 🤍

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Halskæde

Alt i alt et okay smykke, ser dog helt anderledes ud i virkeligheden end inde på deres hjemmeside. Jeg købte en halskæde med hjerter på, hvor hjerterne på billedet så meget mere skinnende og små ud, og i virkeligheden helt anderledes. Jeg er der hvor jeg ikke engang magter at sende noget retur for at kunne få et nyt produkt, da det alligevel kun er 100kr. Men skal dog alligevel være opmærksom på at produktet kan være anderledes

5 juli 2026

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er kede af at høre, at halskæden ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på, at vores produktbilleder giver et så retvisende billede som muligt, men vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du har oplevet noget andet.
Hvis et smykke ikke lever op til forventningerne, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at finde en god løsning.
Tak for din ærlige feedback – den tager vi med os i vores videre arbejde.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I ordered a microwave splatter cover…

I ordered a microwave splatter cover from their company Tovolo. When it arrived it had holes and bubbles in the middle, making it unusable. I reached out to customer service by mail and tried to call them- to no avail. I also filled out their online return request form, which needed to be "approved". They never responded.

13 juni 2026

Antwoord van DAYLO

Jeg ville holde svaret kort, høfligt og tydeligt:

Thank you for your review.

We believe this review may have been posted on the wrong Trustpilot profile. DAYLO does not sell microwave splatter covers or products from Tovolo.

If this review was intended for another company, we kindly ask that you update or remove it so it reaches the correct business.

Thank you in advance.

Meget skuffende

Meget skuffende. Hæver pengene med det samme. Har ingen varer modtaget, lover de vil, returnere pengene, men det sker intet.

30 juni 2026

Antwoord van DAYLO

Tak fordi du delte din oplevelse.

Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi kan desværre ikke identificere din sag ud fra anmeldelsen, men vi vil meget gerne undersøge den nærmere. Kontakt os gerne på support@daylo.dk med dit ordrenummer, så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Vi tager din feedback alvorligt og håber, at vi får mulighed for at rette op på oplevelsen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tænker ikke de smykker ALDRIG har været…

Tænker ikke de smykker ALDRIG har været i nærheden af en pris på 599,-
Det et er så billig en vare og ligner kinesiske billig smykker.… virkelig billig bras at se på 🫣🫨🥴

24 juni 2026

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at smykkerne ikke levede op til dine forventninger.

Vores vejledende priser afspejler den normale salgspris, mens vi løbende tilbyder kampagner og rabatter. Vi forstår dog, at oplevelsen af et produkt er individuel, og vi tager din feedback til os.

Hvis du har modtaget et smykke, som du mener ikke lever op til forventningerne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi gør vores bedste for at hjælpe og finde en god løsning.

Detta är inget seriöst

Detta är inget seriöst, scam 100%. De skickar inte din order, jag har väntar 1 månad, varit i kontakt med de, de lovar skicka det plus ett smycke som kompensation, men inget kommer. Nu svarar de inte på mina mail

14 mei 2026

Antwoord van DAYLO

Thank you for taking the time to share your experience.

We are truly sorry to hear about the frustration you've experienced. This is not the level of service we aim to provide.

We have experienced longer processing times than usual due to an exceptionally high order volume, but we completely understand how disappointing the delay has been.

We would very much like the opportunity to look into your case and make things right. Please contact us again (support@daylo.dk) with your order number, and we will investigate the matter and help you as quickly as possible.

We appreciate your feedback and hope to have the chance to restore your confidence in us.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Levering tog lidt lang tid 14 dage ikke…

Levering tog lidt lang tid 14 dage ikke den bedste kvalitet men er glad for dem de kostede jo kun 99kr på flash sale

17 juni 2026

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med smykkerne. Samtidig beklager vi den længere leveringstid. Vi oplevede en periode med usædvanligt høj efterspørgsel, hvilket desværre påvirkede behandlingstiden.

Tak for din feedback – den hjælper os med hele tiden at blive bedre.

Ser ut som låtsas-smycken

Ser ut som låtsas-smycken, inte fina alls och dålig kvalitet. De drar av över 200kr vid en retur också

14 juni 2026

Antwoord van DAYLO

Thank you for taking the time to share your feedback.

We're sorry to hear that the jewellery did not meet your expectations.

Regarding the return, we would like to clarify that the amount deducted covers the return shipping cost, which is stated in our return policy. No additional fees are charged beyond the agreed return shipping cost.

If you believe there has been an error in your specific case, please feel free to contact our customer support with your order number. We'd be happy to look into it and assist you.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lang leveringstid

Jeg bestilte nogle smykker en gang i start maj måned, og har ventet en måned på dem. Jeg bestilte da der var flash sale, og da min ordre ikke var kommet, efter den estimerede leveringstid der står på deres hjemmeside, så skrev jeg til dem. Her blev jeg informeret om at de ikke kunne følge med alle ordrerne fra Flash sale, men at de ville blive sendt hurtigst muligt. Efterfølgende kører de igen Flash sale, vel vidende om at de ikke kan følge med fra sidste sale. Det virker underligt, at kører Flash sale igen, og modtage mange nye ordrer når man ikke kan følge med de forrige…

5 juni 2026

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager den lange leveringstid og forstår godt din frustration. I perioden oplevede vi en usædvanligt høj efterspørgsel, hvilket desværre medførte længere behandlingstid end normalt.

Vi forstår også din undren omkring vores kampagner. Vi arbejder løbende på at forbedre vores kapacitet og processer, så vi kan give en bedre oplevelse fremadrettet.

Vi sætter pris på din feedback og tager den med os i vores fortsatte arbejde med at forbedre både levering og kundeservice.

Fup og fidus

Jeg kan læse, at jeg selvfølgelig bare er én af mange 😅
Jeg har bestilt min ordre for over en måned siden, og fortsat ikke modtaget den. Jeg har skrevet en mail for 14 dage siden, hvor jeg blev lovet, at den blev sendt hurtigst muligt - men den er fortsat ikke afsendt 14 dage senere, på trods af at mine penge selvfølgelig blev trukket få dage efter bestillingen 🥲
Jeg er med på, at det er en lille virksomhed med et stort “FLASH SALE”, men man kan simpelthen ikke blive ved at tage ordre ind, når man ikke engang får sendt de i forvejen bestilte ordre afsted.
Kæmpe skandale !!!

6 mei 2026

DÅRLIGT OG REN FUP.

Det er ren fup. Smykkerne på hjemmesiden fremstår som ÆGTE smykker, men smykkerne er lavet af billige varer som metal og perler. Jeg ventede i over en måned på min ordre og skrev til deres kundeservice flere gange indtil de sendte pakken. Jeg modtog min ordre ødelagt. Perlerne som armbåndet var lavet af, og der skal også siges at det er ren plastik, var gået i stykker. Mega ærgeligt og skuffet over at stole på et firma og bruge en håndfuld penge på noget der er fake. Kan ikke anbefales, da det er ren fake og fup.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stadig ikke modtaget mine smykker...

Jeg bestilte smykker hos Daylo den 4. maj, og i dag er det den 6. juni. Jeg har stadig ikke modtaget min ordre.
Jeg har skrevet til kundeservice flere gange for at få en opdatering, men de har ikke kunnet give mig et konkret svar på, hvornår jeg kunne forvente at modtage mine varer. På et tidspunkt fik jeg at vide, at der maksimalt ville gå 14 dage på grund af deres Flash Sale, men nu er der gået over en måned.
Det, jeg synes er mest frustrerende, er, at de stadig kører Flash Sale på deres hjemmeside og tager imod nye ordrer, mens tidligere ordrer tilsyneladende ikke bliver sendt. Det giver simpelthen ikke mening.
Måske burde I fokusere på at få sendt de ordrer, I allerede har modtaget, før I fortsætter med at markedsføre nye kampagner.

Fup?

En stjerne for at anmelde. Fupfirma? Jeg bestilte mine varer den 16. maj, og i dag, den 6. juni, står min ordre hos DAO som "afventer oplysninger", dvs min ordre er ikke kommet ud af stedet. Jeg kan vel se i vejviseren efter både varer og penge. Det er jo under al kritik. Jeg kan IKKE anbefale dette foretagende.

Det er ren fup

Det er ren fup. Jeg har købt en halskæde på mors dag, pengene er blevet trukket, men ingen pakke er eller har været på vej. Deres undskyldning har været pga deres “flash udsalg” og blev lovet den snart var på vej. De har derefter tilbudt mig ekstra smykke og har jeg så takket ja til. Og der efter har de ikke svært mig i snart 8 dage. ALDRIG OG JEG GENTAGER ALDRIG brug dine penge her inde.

2 mei 2026

VIRKELIG DÅRLIG FIRMA!!!👎

VIRKELIG DÅRLIG oplevelse med Daylo.
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, selvom det nu er over en måned siden, jeg bestilte den.
DET ER IKKE I ORDEN 👎👎👎👎👎👎.

De lover at pakken blev sendt, men 2 uger stadig ikke kommer hos mig.

3 juni 2026

Forkerte smykker

De smykker vi har modtaget er ikke dem vi har bestilt. Har prøvet at skrive til dem - men har intet hørt.

31 mei 2026

Antwoord van DAYLO

Du kan svare kort og professionelt:

Hej,

Det er jeg virkelig ked af at høre.

Jeg kan dog ikke finde nogen tidligere henvendelser fra dig i vores mails. Vil du prøve at sende en ny mail til os med dit ordrenummer og gerne et billede af de modtagne smykker?

Så kigger vi på det med det samme og finder en løsning 😊

De bedste hilsner
Amalie, team DAYLO 🤍

Lees meer over geverifieerde reviews.