Snelle bezorging en eenvoudig te installeren! Mijn kind kon dezelfde dag nog schommelen en genieten. De schommel voelt stevig en veilig aan, en het is echt een geweldige toevoeging aan onze tuin. Zeke... Toon meer
Erg tevreden! De schommel is stevig en comfortabel. Onze dochter speelt urenlang buiten. Klantenservice reageerde ook snel op mijn vraag.
We hadden een calmswing besteld, geld was afgeschreven, maar geen bevestiging en geen reactie op emails die we stuurden naar emailadressen vermeld op de website. Telefoonnummer was niet te vinden. Na... Toon meer
Het werd super snel geleverd! Mijn kind is er helemaal blij mee, en ik ben onder de indruk van hoe makkelijk het op te zetten was. Het voelt stevig en veilig aan, en we maken er elke dag weer graag... Toon meer
Zo blij dat mijn kind minder achter een scherm zit!
Deze schommel heeft de schermtijd flink verminderd. Mijn kind speelt nu liever buiten, en het is geweldig om ze zo blij en actief te zien!
Perfect om kinderen van het scherm af te krijgen
Sinds we deze schommel hebben, besteedt mijn kind veel minder tijd op de telefoon. Ze vinden het heerlijk om te schommelen en buiten te spelen!
Supersnel binnen en mijn kind is er dol op!
Ik maakte me een beetje zorgen over de levertijd, maar het was er echt super snel! Mijn kind vindt het geweldig en is er uren zoet mee.
Voelt stevig en goed gemaakt
Deze schommel is echt van goede kwaliteit! De stof voelt sterk maar toch zacht aan, en ik vind het geweldig dat er goed over de veiligheid is nagedacht. Mijn kleintje heeft er enorm veel plezier in.
Geweldige schommel, mijn kind is er dol op!
Deze schommel is echt top! Mijn kind houdt ervan en speelt er uren in. Het is super eenvoudig te installeren en voelt erg stevig aan. Een geweldige manier om ze bezig te houden!