Vlotte afhandeling, alles zoals het hoort. Ik snap best frustratie van mensen inzake levertijd maar dit ligt niet volledig binnen de handen van de verkoper. Hiervoor 1 ster geven is een beetje flauw... Toon meer
Ik had een Lenovo laptop besteld bij Campusshop en realiseerde mij een paar uur na de online aankoop dat ik het verkeerde keyboard had geselecteerd. Ik moest AZERTY hebben en had verkeerdelijk een... Toon meer
We hebben een 11" laptop van Lenovo gekozen om deze makkelijk mee te kunnen nemen. Hij voldoet absoluut aan deze vereiste. Het toestel is licht, klein, laadt snel op en heeft een redelijk lange bat... Toon meer
We kochten een laptop van 800 euro die het al na 10 dagen begaf, die ging een week in reparatie (zelf opsturen) en werd zogezegd teruggestuurd op 22/11. We ontvingen nog steeds niets, blijkt het oakje... Toon meer
Betrouwbaar produkt.
Zeer snelle en correcte levering .
Prima werking van deze gekochte externe harde schijf. Snel en betrouwbaar artikel.
Een goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer tevreden .
De levertijd op de website klopt totaal…
De levertijd op de website klopt totaal niet 29/9 bestelt zou 2/10 geleverd worden en kwam niets . Na telefoon naar de klantendienst (45 min wachten en die 10€ heeft gekost) kregen we een mail dat hij 18/11 zou geleverd worden . Toen hebben we de klantendienst terug gemaild en zou hij toch geleverd worden op 16/10. Maandag 14/10 is hij opgehaald door DHL Daar ging het weer mis en werd hij maar niet geleverd. Na mailtje aan de klantendienst hebben ze ons dan meegedeeld dat hij vrijdag 18/10 zou geleverd worden. Wij hadden gekozen voor een dhl leverpunt maar hij is aan huis geleverd. De laptop zelf prima in orde en eind goed al goed. Wel een dikke pluim voor de klantendienst die me blijven mailen is en het probleem steeds heeft opgelost.
website prima, levering minder
Het bestellen van de laptop ging snel, ik kreeg meteen een bevestiging. Enkel klopt de leverdatum niet, ik zou de laptop op zaterdag krijgen maar het werd pas maandag geleverd toen ik niet thuis was dus ik kon het de volgende dag zelf ophalen op het postkantoor. Wat ik wel jammer vond want ik had het vóór maandag nodig.
Goede intenties, maar traag
Ik ben wel tevreden over het product dat jullie me geleverd hebben. Het probleem was echter dat er belooft was dat ik mijn product tijdens de eerste week van het academiejaar ging ontvangen. Deze datum is echter twee keer uitgesteld... uiteindelijk heeft het dus meer dan een maand geduurd. De communicatie naar de klant was wel perfect in orde.
Ik vond de site duidelijk en heb nu een pc die bij mijn opleiding past!
Ik vond de site duidelijk en behulpzaam. Het zoeken naar de specificaties voor en laptop via de universiteit verloopt niet altijd vlot en eenduidig. De campusshop presenteert enkel computers die passen bij je opleiding, dit zorgt voor een versnelling in je keuze. Mijn levering was mooi op tijd en goed ingepakt om ervoor te zorgen dat mijn pc heel aankwam. De korting is ook een groot pluspunt, natuurlijk.
HP Omen, late levering
Ik had een laptop besteld en de leveringsdata zijn tot 4maal toe overschreden. Ik vond dit erg storend en misleidend en ik heb daarom ook 5 weken moeten wachten in plaats van 2 weken.
de service is goed
de service is goed. maar op de site staat dat de bestelling de dag later in huis zou zijn. jammer genoeg duurde het 2 dagen. maar als nog ben ik zeer tevreden
Zeer degelijke en lichte laptop!
Zeer degelijke en lichte laptop!
Ik heb deze laptop speciaal gekozen aangezien er meer GB op de
harde schijf stond. Daarnaast heeft hij ook een i7 processor wat het werken met deze laptop heel aangenaam maakt.
Het enige minpunt is dat er maar 2 gewone USB-poorten zijn, maar dit is maar een klein minpunt. Het toetsenbord is ook heel aangenaam om te gebruiken.
Makkelijk de specificaties van de pc's…
Makkelijk de specificaties van de pc's te overlopen en snel thuis geleverd.
Bestelling vlot verlopen, maar 2 verschillende koeriers.
Bestelling vlot verlopen, (helaas) wel pas na 3 dagen geleverd. (Dit was pas op een zondag besteld en kwam woensdag aan). Dit was natuurlijk helemaal geen probleem, want ben zeer blij met het product. Het jammere is dat ze het pakketje eerst via DHL naar bpost brengen en dus zo 2 verschillende koeriers hebben gebruikt. Maar dit kan natuurlijk een uitzondering zijn geweest omdat het het begin was van het academiejaar.
Laptop perfect qua grootte, iets lichter zou handig zijn maar niet erg.
Goede allround laptop
Prima laptop voor de doorsnee student die geen al te speciale en zware programma’s nodig heeft. Het touchscreen maakt het mogelijk om snel en eenvoudig schetsen te maken. Verder is het formaat ook handig, past perfect met hoes in een rugzak, maar het scherm is nog steeds groot genoeg. Werkt snel.
Zelfs wanneer BPost een bestelling verloren doet, zorgt Campusshop voor een snelle levering!!
Onze bestelling werd zoals afgesproken de volgende dag verzonden maar ging jammer genoeg 'verloren bij Bpost. Bij de Post wilden ze niet helpen bij Campusshop werd er alles aan gedaan om onze dochter zo snel mogelijk aan haar laptop te helpen. Dankjewel hiervoor!!!
Lenovo Ideapad L340-15IRH Gaming
De laptop is gemakkelijk te gebruiken voor een lange lesdag door zijn lange batterijduur en zijn handig formaat.
goede product
goede product
snel geleverd , er ontbreekte niets
snelle service qua leveren wou nog…
snelle service qua leveren wou nog wisselen op paar uur tijd en was al verzonden ,nu ruilen afwachten hoe snel dit zal gaan ,
Ik heb meer dan een week moeten wachten…
Ik heb meer dan een week moeten wachten op mijn pakket. Toen ik dit aankreeg bleek de doos beschadigd te zijn en was een van de onderdelen kapot en dit veroorzaakte een kortsluiting. Na een halve week sturen ze een vervanging op en dit duurde weer een week voordat ik het pakket had. Dit duurde 2 weken in totaal. Schandalig hoe lang dit duurt.