Vlotte afhandeling, alles zoals het hoort. Ik snap best frustratie van mensen inzake levertijd maar dit ligt niet volledig binnen de handen van de verkoper. Hiervoor 1 ster geven is een beetje flauw... Toon meer
Ik had een Lenovo laptop besteld bij Campusshop en realiseerde mij een paar uur na de online aankoop dat ik het verkeerde keyboard had geselecteerd. Ik moest AZERTY hebben en had verkeerdelijk een... Toon meer
We hebben een 11" laptop van Lenovo gekozen om deze makkelijk mee te kunnen nemen. Hij voldoet absoluut aan deze vereiste. Het toestel is licht, klein, laadt snel op en heeft een redelijk lange bat... Toon meer
We kochten een laptop van 800 euro die het al na 10 dagen begaf, die ging een week in reparatie (zelf opsturen) en werd zogezegd teruggestuurd op 22/11. We ontvingen nog steeds niets, blijkt het oakje... Toon meer
Ik deed op 25 oktober een bestelling
Ik deed op 25 oktober een bestelling, waarop ik verkeerd adres had ingevuld. Twee dagen later heb ik dit recht gezet, maar de levering volgende niet. Weken lang heeft dit aangesleept. Vervolgens heb ik de bestelling geannuleerd en een nieuwe geplaatst. Er werd toen gezegd dat ik de laptop de dag erna zou hebben, maar dat was ook nog 4 dagen later. Wat een ongelooflijke ellende.
Goede prijzen
Goede prijzen, goede informatie. Duidelijke website. Campusshop heeft toestellen die je moeilijker vindt bij andere webshops (o.a. de edu-versies van laptops).
Bij mijn bestelling waren er problemen met de levering. De klantendienst was vlot bereikbaar via telefoon (minder via sociale media, e-mail) en ik werd er vriendelijk te woord gestaan. Veel konden ze niet doen omdat het probleem bij DHL lag. Misschien eens een andere leverancier overwegen? Daar wil ik gerust wat meer voor betalen.
Blij met de aankoop van de laptop
Blij met de aankoop van de laptop. Medeleerlingen hadden identieke laptop e hebben le overtuigd. Snelle. Gebruiksvriendelijke compacte laptop. Echt mijn ding en geen spijt
zeer tevreden van Campusshop
zeer tevreden van Campusshop. Snelle levering, uitstekende computer voor de prijs die ik heb betaald en veel informatie op de site. Volgende keer bestel ik terug om Campusshop.
Trage levertijd vs beloofde levertijd. Snelle service niet top.
Trage levertijd vs beloofde levertijd. Snelle service niet top.
Ik heb op dinsdag voor 20:30 een bestelling geplaatst, bij het artikel (laptop) stond dat als je het voor 20:30 zou bestellen het er de dag erop (woensdag in mijn geval) zou geleverd worden.
Ideaal, want mijn pc was stuk gegaan op maandag.
Top dacht ik bij mezelf, ik laat het op mijn vader zijn werk leveren, want woensdag ben ik niet thuis.
Woensdag niet geleverd, donderdag niet geleverd, vrijdag voor 12:00 nog niet geleverd.
Uiteindelijk contact opgenomen met de webshop (ongeveer 50 min. aan de wachtlijn gehangen) gezien na de middag er niemand meer op mijn vader zijn werk zou zijn, en ik de laptop wel echt nodig had (mijn pc was stuk).
Uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen die zei "onze pc's komen allemaal van NL naar BE, dus kan het zijn dat er vertraging op zit." Ik heb daar begrip voor, als het ook vermeld staat op de (Belgische!) website.
Verder zei de man "ik kan er op dit moment niets aan doen".
Toch goed duidelijk gemaakt dat ik ontevreden was (gezien hij normaal de dag erop geleverd zou zijn) en toen kon er een coupon voor €10 af of een gratis computermuis (bij hun in de webshop €17,99).
Ik heb dan gekozen voor de gratis computermuis, want ik ga niet direct terug een bestelling plaatsen bij campusshop.be (niets meer nodig en niet zo tevreden over hun service).
Long story short, heb je als Belg snel een laptop o.d. nodig?
Beter niet hier bestellen, want kan gerust langer duren dan dat er bij het artikel staat.
Hun prijzen zijn dan weer wel goed vind ik, dus als je langer kan wachten: waarom niet?
Goede service!
Vlot geleverd
Vlot geleverd, product werkt zoals vermeld. Geen verdere opmerkingen.
Betrouwbare en snelle service bij…
Betrouwbare en snelle service bij bestellen en leveren van het toestel.
Ik was als docent op zoek naar een…
Ik was als docent op zoek naar een basic laptop, die snel werkt en die vooral voor tekstverwerking is bedoeld.
Tot nu toe voldoet het - zeer lichte - toestel volledig aan mijn verwachtingen.
De goede prijs-kwaliteitverhouding is een ware plus, alsook de extra tweejarige herstellingsservice - die een zekere gemoedsrust geeft.
Na problemen met de levering door fout…
Na problemen met de levering door fout van Bpost uitstekend geholpen geweest door campusschop prima laptop werkt heel snel.
Bedankt campusschop !!!
Zeer goede computer voor een student
Zeer goede computer voor een student, licht en vlotjes hanteerbaar. Wel niet de snelste processor maar hij doet zeker zijn werk.
Slordig
Mijn pakket was zogezegd verzonden maar kwam toch niet op de geplande dag toe. Toen ik belde naar campusshop was de man waarmee ik belde precies erg moe/lui. Hij wist niets vaan hoe het verzendigsproces gebeurde en ik moest dus maar gewoon afwachten. Mijn laptop was dan 2 dagen later toch gearriveerd. Gewoon de manier waarop deze communicatie verliep was zo onprofessioneel. Als ik ooit een probleem met die laptop heb, ben ik al bang hoe verschrikkelijk slecht die garantie/retour procedure zal verlopen.
Duidelijke site met goede producten…
Duidelijke site met goede producten voor een degelijke prijs!
Zeer tevreden na een tijdje
De levering duurde wat langer dan wat ze gezegd hadden, maar dat kon ook liggen aan het feit dat er een feestdag was vlak nadat ik de laptop en hoes had besteld. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over beide producten. Ik maak me wel een beetje zorgen over het scherm van de laptop want toen ik deze voor het eerst opstartte deed het scherm heel raar (er was precies een storing) maar nu ziet alles er normaal uit dus ik denk dat alles oké is.
Informatie op de webshop duidelijk…
Informatie op de webshop duidelijk geformuleerd en volledig zodat juiste keuze vlot kan gemaakt worden - enige puntje van verbetering betreft partner voor levering : volgens webshop zou de laptop op dinsdag geleverd worden; Bpost slaagde erin om pas eerst op donderdag te leveren - nochtans via tracing info van Campusshop duidelijk dat laptop al op maandag onderweg was naar Bpost
onbereikbaar via mail, facebook en chat.
Het goede nieuws, ik heb nog geen slechte ervaringen met hun klantvriendelijkheid. Het slechte is is dat ik helemaal geen ervaring ermee heb want ze zijn niet bereikbaar. Het begon 5 dagen geleden toen ik mijn laptop bestelde. Er was een levering van de dag erna beloofd en omdat ik niet thuis ging zijn liet ik het op een ophaalpunt leveren. Al goed en wel tot ik de dag erna zie dat mijn laptop nog altijd in het magazijn zit en niet deze dag nog zal geleverd worden. Daarom stuur ik een mail naar campusshop om te vragen of ze kunnen nakijken of mijn laptop goed is verzonden omdat mijn track&trace niet helemaal juist werkt dus ik dacht dat er misschien iets mis was. Vandaag heb ik nog helemaal geen antwoord gekregen(noch op facebook noch via mail, de chat optie was niet beschikbaar). Ze beloven binnen 2 dagen antwoord(wat al traag is voor een bedrijf dat beloofd defecte laptops binnen de dag te komen ophalen en vervanglaptops te geven) maar na 4 dagen nog altijd geen enkel bericht ontvangen is niet acceptabel. Ze zijn niet bereikbaar. Uiteindelijk toch mijn laptop 2 dagen na de beloofde leverdatum gekregen.
Late levering
Product was in orde, de levering werd gewoon lang uitgesteld. Hoorde het 25 oktober te krijgen en heb het uiteindelijk midden november ontvangen.
Laptop een dag te laat geleverd jammer…
Laptop een dag te laat geleverd jammer genoeg. Daarom maar 3 sterren.