5 sterren - Geniaal! Candy4you.nl is echt fantastisch! De prijzen zijn super laag, wat het perfect maakt om lekker veel snoep in te slaan zonder je portemonnee te plunderen. Daarnaast is de leverin... Toon meer
3 weken geleden heerlijke zoetigheden besteld, netjes na 2 werkdagen binnen gekregen. Nu toch maar even een review geplaatst omdat de snoepjes echt super lekker waren Ps: als je hun videos op youtu... Toon meer
Top Shop! Helemaal goed. Al eerder bij Candy4you bestelt en ze doen nooit onder. Leuke prijsjes voor grappige en bijzondere producten. Nu met de black friday actie nog minder hoeven betalen, maar wel... Toon meer
Grote keuze uit verschillende buitenlandse producten. Mooi goedkoop. Wanneer er vertraging komt mbt het versturen word dat netjes aangegeven op de website. Helaas een klein scheurtje in 1 van de zakje... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Producten wel laat bezorgd, wel lekker
Producten wel laat bezorgd, maar waren wel lekker!
Top snoepjes snel verzonden
Top snoepjes snel verzonden en ontvangen de negatieve review's vind ik zelf niet oke omdat deze twee hard werkende jongens hun best doen om alles zo snel mogelijk te verzenden blijf zo door gaan mannen
Top bedrijf!!
Leuk bedrijf
Leuk bedrijf! Doen goed hun best, en erg betaalbaar!
goede website
goede website, soms wel iets langer wachten tot ik het pakketje heb gekregen maar alles is altijd wel compleet ook goede prijzen.
Top site
Top site, top gasten! Snelle bezorging, wellicht door de korting wat vertraging, maar super hoe deze actie was en hoe goed de prijzen waren! Ga zo door!!
top site
een supper goed bedrijf heb al 4keer besteld en altijd goed optijd. oprecht door de drukte met de 20%actie is het supper druk dit hadden ze niet verwacht en proberen het optelossen dus deze jongens zijn te vertrouwen daar steek ik mijn hand voor in het vuur
Het is een top bedrijf hard werkende…
Het is een top bedrijf hard werkende jongens!! Ga zo door!
CANDY FOR YOU
Lekker wat gehaald het is super lekker en goedkoop
Top producten!
Top producten!
Top service!
Meermaals besteld en stelt nooit teleur!
Kwam zoals verwacht.
Alles kwam binnen zoals verwacht, ook de kwaliteit is wat je mag verwachten!
Ik zeg 5 sterren.
mooie actie goeie korting / prijzen.
mooie actie goeie korting / prijzen.
het is er nog niet maar geduld
Vriend heeft voor ons samen besteld
Vriend heeft voor ons samen besteld, duurde wat langer maar dat mag ook wel gezien de prijzen top zijn en de producten heerlijk waren! Kan het aanraden.
Top!
Kleine bestelling gedaan en alles was perfect! Datum was goed. levertijd was goed en alles kwam netjes en heel aan in een doos/
Top spul voor een goede prijs en hele…
Top spul voor een goede prijs en hele snelle levering
Top ervaring moest een beetje lange verzending
Top ervaring moest een beetje lang wachten maar kwam door de korting denk ik hele goede prijs kwaliteit verhouding
Top service en goede prijs kwaliteit
De Service was heel druk gezien hun vlogkanaal heeft langer geduurt dan normaal maar nog steeds goede service en je de prijs is goedkoopste van Nederland ik bestel er wel vaker ga zo door toppers