5 sterren - Geniaal! Candy4you.nl is echt fantastisch! De prijzen zijn super laag, wat het perfect maakt om lekker veel snoep in te slaan zonder je portemonnee te plunderen. Daarnaast is de leverin... Toon meer
3 weken geleden heerlijke zoetigheden besteld, netjes na 2 werkdagen binnen gekregen. Nu toch maar even een review geplaatst omdat de snoepjes echt super lekker waren Ps: als je hun videos op youtu... Toon meer
Top Shop! Helemaal goed. Al eerder bij Candy4you bestelt en ze doen nooit onder. Leuke prijsjes voor grappige en bijzondere producten. Nu met de black friday actie nog minder hoeven betalen, maar wel... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Want het is niet verdiend dat ze 2 en…
Want het is niet verdiend dat ze 2 en een halve ster heben want zij heben dit niet verwacht
Goede prijs
Ik vind dat de webshop er nice uitziet en de prijzen zijn echt goed voor exclusief snoep ga zo door!
11 november bestelling geplaats
11 november bestelling geplaats, 16 november een mail gestuurd kreeg past 18 november kreeg ik een mail terug. En daar in werd er gezegd dat de bestelling vandaag pas werd ingepakt (18 november). Normaal zijn ze vlug maar dit keer niet. Moet 8 dagen wachten op mijn bestelling,foutjes maken is menselijk.daarom ook deze review
slecht bedrijf
Candy4You heeft mijn verwachtingen volledig niet waargemaakt. De bezorging was veel te laat, waardoor ik mijn bestelling niet op tijd ontving. Tot overmaat van ramp ontbrak de helft van de producten die ik had besteld! Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, maar helaas krijg ik geen reactie. Dit is absoluut niet de service die je verwacht. Ik zou niemand aanraden om hier te bestellen.
Jammer van al die negatieve recensies…
Jammer van al die negatieve recensies die er gekomen zijn. Volgens mij hebben ze duidelijk aangegeven dat ze een foutje hebben gemaakt.
Ik snap de frustratie maar geef ze ook de kans het op te lossen want het komt echt goed.
Nooit problemen gehad, ook niet met carwash4you en sticker4you.
Tijdens de 20% kortings week mijn…
Tijdens de 20% kortings week mijn bestelling geplaatst. Verzending duurde wat langer maar ze doen hun best en meer als dat kunnen ze niet doen. Product super goed in orde en netjes verpakt. Top webshop!
Alles binnen wat besteld was ook met de…
Alles binnen wat besteld was ook met de drukte duurde iets langer maar dat komt wegens de actie de meeste review die hier staan waren bestellingen tijdens de actie waarbij er meer vraag was dan de inpak diensten aankon waar door het langer duurt jammer dat mensen hier geen begrip voor hebben maar mijn ervaring is echt super en voor de mensen die zeggen dat hun een oproep hebben gedaan dat is niet waar ze hebben gezegd zodra iets niet goed is schrijven mensen een slechte review maar zodra iets goed is niet en ze vroegen voor als je een goede ervaring hebt gehad om dat er ook bij te zetten + als je in de discord groep zat hadden ze kunnen weten dat de communitie er voor kozen om de review te schrijven
Snoep hier gekocht
Snoep hier gekocht, gelijk bevestiging. Enkele minuten later aangemeld bij PostNL. Aanrader hier te bestellen!
Iets later dan normaal aangekomen maar…
Iets later dan normaal aangekomen maar ja snap drukte wel met zo een actie. Kan gebeuren maar producten zijn top niks op aan te merken en zal zeker nog bestellen.
Prima ervaring
Grote keuze uit verschillende buitenlandse producten. Mooi goedkoop. Wanneer er vertraging komt mbt het versturen word dat netjes aangegeven op de website. Helaas een klein scheurtje in 1 van de zakjes, dit gemeld en vrij snel een duidelijk antwoord en oplossing. Top webshop
❤️veel Love super goed en was heel druk…
❤️veel Love super goed en was heel druk deze dagen maar snap het veel Love mannen
Nu al een aantal bestellingen gedaan en…
Nu al een aantal bestellingen gedaan en zonder problemen geleverd. Top bedrijf! Contact is erg goed en de pakketten zijn snel bij PostNL.
Grote korting en is al de goedkoopste…
Grote korting en is al de goedkoopste langer levertijd geen probleem ! Extra korting en je wacht een paar dagen GEEN PROBLEEM!!
2x besteld inmiddels en zeer goed!
2x besteld inmiddels en zeer goede producten. Items waren goed verpakt. Kan soms een dagje langer duren, wat ook word aangegeven als het druk is maar geeft niet. Je krijgt absoluut je producten.
Duurt momenteel wat langer dan ik…
Duurt momenteel wat langer dan ik gewend ben maar ze zullen het netjes oplossen
Goede site 👍
Oprecht een van de beter site’s om snoep te bestellen en nu zeker met deze actie is het geweldig. Veel respect naar deze 2 gasten ze doen ontzettend hun best en proberen het beste van het beste te leveren
Goedkoop en correct
Heel snel en correct geleverd.
Ook goedkope prijzen voor hetgeen je er kan bestellen.
De beste prijsen de beste snoep supper…
De beste prijsen de beste snoep supper vriendelijk
Bestelling wel compleet
Ondanks lange wachttijden kwa lever tijd is de kwaliteit wel goed.
Ondanks ik producten heb besteld wat snel is uitverkocht werd alles netjes geleverd.