Super snelle levering. Precies zoas afbeelding. Jammer dat je geen overleden kindje erbij kan plaatsen (wel de naam maar dan een mooi sterretje verwerkt in het schilderij of een vlindertje ofzo).
Er gebeurt wat ze zeggen en heb hem net uit gepakt super mooi sterk en betrouwbaar 1 aankoop maar weet nu al ga hier veel meer van halen zo mooi en super in de hand
Kende de site niet, ben dan altijd een beetje huiverig, maar alles is top verlopen, van moment van bestelling tot levering, binnen 3 dagen was de canvas , keurig verpakt en boven verwachting, goede k... Toon meer
Snelle levering en super mooi canvas geworden! Wat ik ook wel heel fijn vond is dat je op alle voorbeelden gelijk je eigen voorbeeld ziet als je dat 1x hebt ingetypt.
Canvaso.com is the undisputed leader in customizable canvases. Whether for a wedding, anniversary, birthday or just to say "thank you", we have a unique personalizable canvas for every occasion. Created in just seconds, including live preview!
Talstraße 29, 57520, Dickendorf, Duitsland
- support@canvaso.com
- canvaso.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vlek in de canvas
Helaas, vol vertrouwen besteld!
Was een kraamcadeau voor mijn 1e kleinkind.
Word de canvas uitgepakt, zit er een vlek op!
Helaas te zichtbaar om er niets mee te doen.
Melding gemaakt, kreeg de keuze of 10% korting of een nieuwe canvas, gekozen voor een nieuwe.
Kwam zonder vlekken, gelukkig!
Perfect …
Zo een erg mooi Canvas doek besteld !Helemaal geweldig !!
Ik had nog gemaikd met het bedrijf en kreeg snel reactie !!
Super
Eindresultaat is heel mooi geworden
Eindresultaat is heel mooi geworden, waardoor ik een beetje spijt had dat ik niet een nog grotere formaat heb genomen.
Heel mooi en geslaagd kerstcadeau !
Zeer snelle en vlotte levering, was als kerstcadeau bedoeld en mocht het zelfs vroeger ontvangen dan aangegeven,dus nog op tijd gekregen voor onder de kerstboom, je wordt per mail heel goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling en het resultaat van het canvasdoek was nog mooier dan gehoopt en verwacht !
Mooie stamboom!
Ben super blij met mijn canvas heel…
Ben super blij met mijn canvas heel mooi gedaan.danku der voor grtjs patrick
Precieszoals beloofd
Steeds een aangename verrassing om…
Steeds een aangename verrassing om thuis te krijgen
Geweldig product.de kids vonden het…
Geweldig product.de kids vonden het fantastisch
Snelle levering en super mooi canvas…
Zou thuis bezorgd worden en heb…
Zou thuis bezorgd worden en heb uiteindelijk de pakket op moeten halen. Jammer.
ze zijn super mooi gemaakt
Super mooi canvas erg blij mee
Super mooi canvas erg blij mee