Kan u meedelen dat wij deze namiddag de bestelling ontvangen hebben, waarvoor dank. Mailtje waarvan sprake in reactie van Captain Pup's heb ik niet gezien anders zou ik niet zo gereageerd hebben ;-... Toon meer
Beste, Deze mail om jullie van harte te bedanken voor de moeite dat jullie hebben gedaan. Captain Pup’s werkt met ongelooflijk professioneel personeel. Prima service is iets dat niet iedereen... Toon meer
Ik heb nu sinds een maand een bedje van captain pups in huis en mijn hond blitz is er niet meer van af tekrijgen normaal was die onrustig in z’n slaap patroon. Maar nu met die heerlijk zachte bedje wa... Toon meer
Dorpsweg 28a, 3245VC, Sommelsdijk, Nederland
Omdat het bed ons niet beviel hebben we dit teruggestuurd(na enkele mails te moeten doen om een adres te krijgen). Echter zouden we zogezegd nog steeds moeten betalen via Klarna. Er wordt al enkele weken niet meer gereageerd op mijn mails om dit aan te passen. Wij gaan uiteraard niet betalen!!

Antwoord van Captain Pup's
Oplichters!! Koop hier nooit iets. Ik had iets besteld en gelukkig via Klarna achteraf betalen. Artikel was te groot gestuurd door hun dus wel goed besteld door mij. Ik heb ze gemaild en toen kreeg ik vrij snel reactie dat ze de andere maat niet meer hadden en ik terug kon sturen.
Toen een aantal mailtjes gestuurd over de verzendkosten en na een hele tijd mailde ze dat ze deze zouden vergoeden. Rekeningnummer door gegeven enz. Maandenlang wist Klarna niet dat ik het artikel terug gestuurd had terwijl ik een verzendbewijs van PostNL had. Het heeft ruim 3 maanden geduurd voordat ze eindelijk door hadden gegeven bij Klarna dat ik niet hoefde te betalen. Tientallen keren gemaild wanneer ik mijn verzendkosten terug krijg maar nooit meer iets gehoord. Ze reageren gewoon niet op al mijn tientallen mailtjes die ik stuur! Wat een oplichting. Mensen koop hier nooit iets!!
Na vorig jaar een fluffy bed besteld te hebben en netjes geleverd,begin januari weer een fluffy bed grootste maat besteld(order 5239)deze is op 16 januari geleverd, na het uitpakken zagen we dat een maat kleiner is geleverd, toen begon de ellende tot 3x toe via de mail een retour formulier aangevraagd.
Geen reactie.
Verschillende malen gebeld altijd voice mail.
Uiteindelijk fluffy bed van bijna 65 euro aangetekend terug gestuurd naar verzendadres captain pups.
Na 2 weken nog steeds geen reactie of geld terug grapje kost inclusief terug sturen gewoon 75 euro van je zuurverdiende geld.
Dit is gewoon oplichting.
Nu maar de rechtsbijstand inschakelen of advocaat.
Bedankt captain pups voor deze oplossing!!!!!! dit is makkelijk geld verdienen.
Even een update
na gisteren mijn review geplaatst te hebben kreeg ik vandaag opeens mijn aankoop bedrag van 64,95 euro teruggestort.
Helaas zitten hier niet de verzendkosten bij,captainpup's heeft tenslotte het verkeerde product opgestuurd en zou tenminste de retourkosten op zich moeten nemen het is tenslotte hun fout en heb uiteindelijk aangetekend teruggestuurd omdat zij nergens op reageerden.
We wachten af of we hier nog een compensatie voor krijgen.

Antwoord van Captain Pup's
2 jaar geleden een bestelling gedaan, dat ging vlekkeloos. Helemaal blij mee. December 2024 weer een bestelling gedaan omdat ik er een hondenkussen bij wou. Dit ging compleet fout. Eerst was het kussen nooit verstuurd, toen zou ik gratis een groter kussen krijgen omdat mijn maat er niet meer was. Eenmaal bezorgd was dit weer de verkeerde kleur. Die terug gestuurd met hun retourformulier met de belofte dat ik mijn aankoop bedrag en retourkosten terug krijg. Aankoopbedrag is gelukkig teruggestort maar de beloofde retourkosten kan ik naar fluiten. Ik zou hier niet meer bestellen.
Aangezien ik een reactie krijg die lijnrecht tegenover mijn mail contact staat even een aanvulling.... Mandy heeft mij 12 december om 12:37 in de mail toegezegd de retourkosten te dekken.
"Beste Tessa
Dit is inderdaad niet de bedoeling, we gaan deze voor je omruilen voor de correcte maat en kleur!
Het huidige bedje kan je opsturen met het retourformulier hieronder, wij zullen de retourkosten dekken!
Mandy
Support Team | Captain Pup’s"
Het is jammer dat ik niet minder sterren kan geven.

Antwoord van Captain Pup's
Na een maand is onze bestelling in eens binnengekomen. Terwijl al meerdere malen hadden gemaild deze niet meer te willen aangezien we al iets anders hadden geregeld voor onze pup (omdat het zo lang duurde). En de grootste grap van alles: verkeerde maat en verkeerde kleur… Weer gemaild en nog steeds wachtend op een retourlabel (al 2 weken)
Update 13-02: ze zeggen hieronder gemaild te hebben, nooit iets ontvangen. Ze proberen er gewoon weer onderuit te komen.

Antwoord van Captain Pup's
Slecht bereikbaar en geen communicatie. Product bleek uiteindelijk niet op voorraad. Geen reactie op mail. Ander artikel gekozen en een dekentje ter compensatie ontvangen. Lijkt op dropshipping

Antwoord van Captain Pup's
Voorraad op de site en komen opeens na dagen/weken met een mail… we zien uw mail nu pas….we hebben geen voorraad, wilt u wat anders…

Antwoord van Captain Pup's
Slechte kwaliteit en geen antwoorden op mijn mailtjes.
Vervolg: jullie reactie is dat jullie contact op hebben gezegd maar ik heb hier niets van vernomen.
Bestelnummer is: 5200
Enige oplossing is voor mij geld terug want hij ligt in de prullenbak.
Na hij veeeel te laat binnen kwam is de kwaliteit zo slecht. Je kijkt er doorheen, er zat gelijk een scheur in en ik had al een melding gemaakt dat ik hem had willen annuleren en mijn geld terug.
Op geen enkele mail reactie gehad.
Ik hoop dat ik vandaag wel een reactie ontvang!!!

Antwoord van Captain Pup's
Perfecte zachte mand mooie kwaliteit. Gaat mn hond veel plezier van hebben!

Antwoord van Captain Pup's
Slechte kwaliteit product. Komen vervolgens gemaakte afspraken niet na. En zijn als klap op de vuurpijl ineens niet meer bereikbaar!

Antwoord van Captain Pup's
Mijn bestelling kon in de gekozen maat niet geleverd worden. Op mijn verzoek het geld terug te storten, is nooit gereageerd
Op 18 december een bestelling bij Captain Pups geplaatst voor een Fluffy hondenbed t.w.v. € 54,95. Hiervan gelijk een bevestiging via mail ontvangen. Vervolgens niets meer van Captain Pups gehoord.
Op 6 januari 2025 heb ik hen een mail gestuurd daarop heb ik op 9 januari een reactie ontvangen. Hierin stond dat mijn bestelling bij de PostNL zoek was geraakt. Tevens stond erin vermeld dat het door mij bestelde product niet meer leverbaar was en er werd mij een alternatief product aangeboden in een andere maat en andere kleur. Ik heb te kennen gegeven daar geen belangstelling voor te hebben en heb Captain Pups verzocht om het aankoopbedrag aan mij terug te storten. Op deze laatste mail heb ik totaal geen reactie meer ontvangen.
Ik heb meerdere pogingen gedaan om met hen in contact te komen via mail en telefonisch maar telkens zonder succes.
Ik ben erg teleurgesteld in Captain pups, het hondenbed is nooit geleverd en ik ben mijn geld kwijt.
Niet bij bestellen! Als het niet goed is stuur je het tetug en zij bevestigen niet dat dit werd ontvangen en je saldo blijft open staan en je moet betalen! Ze antwoorden ook niet meer op mails!
Op 23 december 2024 bestelling geplaatst. Orderbevestiging ontvangen. Webshop per mail/telefonisch onbereikbaar. Nu 4 wk later nog steeds geen enkele reactie.
Heel slechte ervaring
Mandje besteld op 14/12/2024. Deze kwam toe op 17/12/2024 maar is voor mijn hond te klein. Nooit in gebruik genomen en klaargemaakt voor retour. Bij aanvraag van een retourlabel kreeg ik snel antwoord terug en stelde men het volgende voor: 'We willen je ook graag het aanbod doen voor 30 dagen extra proefslapen en €10 cashback om ons bedje nog een kans te geven voordat je daadwerkelijk besluit om ons bedje terug te sturen!'
Ik ben er toen niet meteen op in gegaan en heb zowel op 08/01/2025, 15/01/2025 en 18/01/2025 gemaild met de vraag of ik toch een retourlabel kon ontvangen. Op deze laatste 3 mails nooit nog een antwoord ontvangen. Klantenservice onder nul.
Bestelling geplaatst op 22 Dec. het is inmiddels 20 Jan. en niets ontvangen ondanks belofte binnen 2 dagen te leveren, diverse mails gestuurd, geen reactie, telefoon wordt niet opgenomen, kortom dit lijkt op oplichterij.
Op 23 december 2024 heb ik een bestelling gedaan (#5207) van een hondenbedje voor op de bank. Op de website stond dat het de volgende dag zou worden geleverd. Na bestelling kreeg ik bij de bevestiging het bericht dat het langer zou duren. Op 2 jan zou de bestelling zijn verstuurd, maar die is tot op vandaag niet aangekomen. Aanvankelijk kreeg ik op mijn bericht aan de klantenservice snel een reactie dat er een onderzoek zou worden aangevraagd bij PostNL. Deze week heb ik al twee keer een bericht gestuurd naar de klantenservice van Captain Pup’s en geen reactie ontvangen. Heel slecht, want er is al wel betaald en zij blijven ervoor verantwoordelijk dat ik mijn bestelling ontvang. Ik ben hier dus niet over te spreken.
Op 23 december fluffy hondenbed besteld
Op 2 januari nog niet ontvangen.
Na ontvangst op 5 januari 2025 een retour aangevraagd per mail.
Op 10 januari 2025 nogmaals herhaald nog steeds geen reactie ontvangen.
22-12-2024 bij dit bedrijf een honden bedje besteld.
Tot op de dag van vandaag 14-01-2025 niks ontvangen.
vandaag besteld, morgen ontvangen nou echt niet dus.
Ik heb ook helemaal gaan zin meer in dit bedje.
Dat heb ik captainpups ook laten weten via de mail, ondertussen tot twee keer toe.
Ook twee keer gebeld maar steevast gelijk de voicemail gekregen.
Dat doen ze dan wel slim want wettelijk moet er op een website een werkend telefoonnummer staan.
Werkend dat klopt maar opnemen of terug bellen ho maar.
Wat mij niet verbaasd want we hebben hier gewoon met een dropshipper te maken.
Captain pup's / Comfywise / Fiizzle VOF opereren vanuit een kantoor aan huis met twee medewerkers.
Dan weet je het wel, nooit bereikbaar je kunt geen herroepingformulier downloaden wat wel moet kunnen.
En zo zijn er nog wel meer dingen waar ze niet aan voldoen.
Ik had tijdens het bestellen beter moeten kijken.
maar dat is altijd achteraf praten.
Ik heb heel wat reviews gelezen over dit bedrijf, wat opvalt is dat negatieve review's
steeds onbeantwoord blijven.
Terwijl positieve reviews want die zijn er tot mijn verbazing ook, steevast binnen een dag of twee/drie worden beantwoord, en afgesloten met hondenpootjes en een hartje [zo lief]
Gelukkig heb ik gekozen om met Klarna te betalen.
Dus die mogen voor mij hiermee aan de gang, ik ben klaar met Captain pup's / Comfywise / fiizzle.