cardfreaks Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Op 23 februari een bestelling geplaatst. In eerste instantie lang moeten wachten, door bepaalde omstandigheden! Uiteindelijk op 6 april toch het bestelde ontvangen. Tot onze grootste verbazing hadden... Toon meer

Een update van deze review. Cardfreaks heeft mij uiteindelijk netjes gebeld en uitleg gegeven waar het mis is gegaan ook hebben ze het meteen allemaal geregeld en heb ik mijn pakketje vandaag keurig... Toon meer

Al meermaals naar volle tevredenheid besteld bij Cardfreaks! Goede prijzen en met pre order áltijd tijdige levering. Indien nodig is telefonisch/app contact ook mogelijk. Heel fijn! Wij bestellen in d... Toon meer

Na 2 maanden heen en weer appen en bellen met cardfreaks heb ik nu eindelijk mijn pakketje binnen. Er ging van alles mis met de verzending doordat een koerier waar cardfreaks mee werkt problemen had... Toon meer

1. Speelgoedwinkel

The Pokémon store for cardfreaks in the benelux

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Half jaar+ later, nog steeds niet ontvangen

Ik heb in semptember een bestelling geplaatst voor een 25th Celebrations Ultra Premium Collection Box. In oktober kreeg ik te horen dat er vertraging was.

Maanden later nog steeds niets. Ik heb hierover al enkele keren contact gehad, en op 5 februari boden ze mij een refund aan, en dat ik het mocht aankopen aan deze prijs moest het nog in stock komen. Op 22 februari ben ik akkoord gegaan en heb ik mijn IBAN doorgegeven zoals gevraagd. Ik heb nooit antwoord gekregen, ik heb intussen al meerdere keren over de loop van enkele maanden het contactformulier ingevuld maar krijg geen antwoord meer.

2 mei 2022
Logo cardfreaks

Antwoord van cardfreaks

Dag Rikkert,

Wij hebben inderdaad contact gehad. Helaas was de hoop op extra ultra premium inderdaad vervlogen. Wij hebben helaas maar 2 mails binnen gekregen van jouw, ik heb zelf over de laatste heen gelezen. Wij hebben de refund per direct uitgevoerd nu en zouden je graag nog wat toe willen sturen als goedmaker voor de misstanden vanaf onze kant.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Cardfreaks

Goede webshop

Goede webshop er was wel een kleine probleempje maar ik had gebelt en het was zo opgelost top webshop tot de volgende keer

23 april 2022

Originele producten

Originele producten, geen prijzen die door scalpers op het internet worden gehanteerd. En het lijkt erop dat de boosters en boxen niet worden gewogen voor doorverkoop. Erg blij met deze eerste aankoop!

28 maart 2022

Hele goede prijzen en zelfs extra…

Hele goede prijzen en zelfs extra korting! Vriendelijke mensen, goed bereikbaar. Mijn box was wat later met verzenden, maar telefonisch contact met eigenaar gehad en deze stond mij netjes te woord en zocht uit waar mijn pakket kon zijn. Ik raad cardfreaks zeker aan!

13 maart 2022

Top shop

Bij Cardfreaks weten ze waar ze het over hebben vanwege hun enthousiasme en passie voor Pokemon. Top service met een glimlach, altijd!

11 maart 2022

Het pakket was verstuurd via DPD en het…

Het pakket was verstuurd via DPD en het duurde 4 dagen voordat het binnen was, waardeloze bezorgdienst.
De producten waren in orde maar bestel hier niet weer omdat het niet binnen 1 werkdag binnen is.
Het bedrijf beweert dat het een menselijke fout was van DPD maar dat is niet waar!
De reviews van DPD zijn erg slecht en ze staan bekend voor hun slechte bezorgdiensten en klachten doen ze niks mee.

Jammer dat jullie als bedrijf het voor DPD opnemen maar ja...dat komt omdat jullie een contract hebben met DPD.
Ik heb jullie ook gemaild dat het algemeen bekend is, dat DPD een waardeloze bezorgdienst is, ik ben niet de enige die deze ervaring heeft, zie de vele negatieve reviews die DPD krijgt maar ja...jullie moeten het wel voor DPD opnemen omdat jullie een contract net ze hebben.
Het is algemeen bekend dat DPD veel later bezorgd, pakketten zomaar voor de deur zet of een bericht sturen dat je niet thuis bent, terwijl dat niet zo is.
Er is idd geen garantie dat het binnen 1 dag bezorgd wordt maar bij DPD 4 dagen of soms nog langer, dat is echt niet normaal en nee nogmaals...dit is "geen" menselijke fout, het is de werkwijze van DPD.
Suc6 verder!

3 maart 2022
Logo cardfreaks

Antwoord van cardfreaks

Beste Regina,

Zoals wij al hebben mede gedeeld tijdens ons mail contact ging het hier om een menselijk fout van een bezorger op het depot. Geen enkele bezorgdienst die standaard verzending heeft in Nederland kan jouw en ons verzekeren dat het binnen is in 1 werkdag.

Zoals wij ook al in onze mail zeiden betreuren wij het dat u om die reden niet weer bij ons wil bestellen.

Team Cardfreaks