Car Driver Deals Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

Tsja daar zitten we dan tig gedupeerden van klant tot leveranciers van de ingezette auto's. Voorop gesteld dat de 'heren'Golsteijn dondersgoed wisten waar ze mee bezig waren; oplichting/fraude/besch... Toon meer

Gedupeerde van CCD is er al een collectief punt waar we ons bij kunnen aansluiten in België? Ik stuurde net een mail naar een advocatenkantoor Delissenmartens in Nederland waar er al heel wat gedupe... Toon meer

Graag komen wij in contact met de berijders van de hieronder genoemde auto’s welke via MKB Lease geleast zijn, om tot een passende oplossing te komen. Het gaat om deze auto’s: J-025-PH... Toon meer

Het derdenbeding in de algemene voorwaarden is ons ook niet ontgaan, echter: in haar uitingen, zowel schriftelijk (op de website) als mondeling rept Car Driver Deals van een eigen vloot, auto's inko... Toon meer

1. Autoleasebedrijf
  2. ook in
  3. Autoverhuur

Car Driver deals levert mobiliteit en is hét alternatief voor een auto leasen. Bij Car Driver Deals rijdt u onbezorgd ALL-IN voor een vast bedrag en altijd inclusief 36.000 km per jaar, zonder verrassingen.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

We zijn tevreden over car driver deals omdat ze je klachten serieus nemen…

We zijn tevreden over car driver deals omdat we het idee hebben dat als je n probleem ziet of hebt dan proberen ze je altijd te helpen of te luisteren.
Zoals enkele maanden geleden toen hadden twee zwagers van mij een luxere uitvoering van mijn peugeot dan ik zelf had. Mijn auto was in de 1,5 jaar van heel luxe naar steeds minder gegaan. Ik heb al heel wat klanten bij jullie gebracht en ik was het nu zat dat de andere, in dezelfde klasse, een mooiere auto hadden dan ik.
Ik heb dit gemeld en de week erop hadden ze al een oplossing en ik ben nu erg tevreden en ik ga vol vertrouwen verder met jullie.

26 februari 2021

Ik ben tevreden over de service en…

Ik ben tevreden over de service en snelle response van Car Driver Deals. Voor ons echt de flexibele lease oplossing. En telkens een mooie nieuwe auto uit de klasse waar wij voor gaan.

Nu ben ik benieuwd wanneer ik de nieuwste Skoda Octavia ga krijgen.....

Wat geldt, afspraak is afspraak.

26 februari 2021

Nog altijd bestelde auto niet geleverd

Service etc. en voorloopauto is goed geregeld. Bestelde auto (gaat nu richting 1 jaar) nog altijd niet geleverd en geen zicht op wanneer levering zal plaatsvinden. Iedere keer bij telefonisch contact wordt aangegeven dat lever datum niet bekend is en wordt als oorzaak "de Corona Pandemie" gemeld. Dit lijkt mij onjuist om dat bij contact met verschillende dealers deze aangeven dat levering maximaal 6 maanden bedraagd.

Communicatie,

Communicatie,

de communicatie is erg moeizaam; op een enkeling (Ruud) na krijg je amper antwoord van de klantenservice.

Eigenlijk geen klachten

Eigenlijk geen klachten. Heb niet mijn gewenste auto, maar de vervangers zijn goed (en een klasse hoger). reactie op mail kon beter, maar telefonisch alles goed geregeld.

26 februari 2021

Na al meerdere keren gebeld te hebben…

Na al meerdere keren gebeld te hebben over de auto waar ik nu gebruik van maak en niet tevreden over ben. Nog niks gebeurd, door meerdere collega’s in het begin uitgelegd gekregen dat er zsm word gekeken naar de auto die je in de voorkeuren had opgegeven maar helaas nog niks.

Top bedrijf!!

Car Driver Deals is een uitstekend bedrijf. Ze denken goed met je mee en zorgen altijd dat je mobiel bent. Ze komen hun beloftes na en de auto's zijn rijk uitgerust.
En een stuk goedkoper dan private lease!!

Goede ervaringen.

Nu al 2 jaar klant van CDD en tot nu toe een top service, van het helpen met een lekke band tot schadeoplossing. Op naar nog heel wat jaren wat mij betreft.

26 februari 2021

Car Driver Deals is altijd snel en goed…

Car Driver Deals is altijd snel en goed bereikbaar. Zeer vriendelijke medewerkers.
Alleen jammer dat ik de auto (een Polo) die ik had gevraagd niet heb gekregen. Was moeilijk leverbaar werd gezegd. Maar we zijn nu 8 maanden verder en ik hem hem een jaar van te voren aangevraagd. Ik weet dat dit part of the deal is, maar toch. Met de Clio die ik heb gekregen is niets mis.