Tsja daar zitten we dan tig gedupeerden van klant tot leveranciers van de ingezette auto's. Voorop gesteld dat de 'heren'Golsteijn dondersgoed wisten waar ze mee bezig waren; oplichting/fraude/besch... Toon meer
Gedupeerde van CCD is er al een collectief punt waar we ons bij kunnen aansluiten in België? Ik stuurde net een mail naar een advocatenkantoor Delissenmartens in Nederland waar er al heel wat gedupe... Toon meer
Graag komen wij in contact met de berijders van de hieronder genoemde auto’s welke via MKB Lease geleast zijn, om tot een passende oplossing te komen. Het gaat om deze auto’s: J-025-PH... Toon meer
Het derdenbeding in de algemene voorwaarden is ons ook niet ontgaan, echter: in haar uitingen, zowel schriftelijk (op de website) als mondeling rept Car Driver Deals van een eigen vloot, auto's inko... Toon meer
Car Driver deals levert mobiliteit en is hét alternatief voor een auto leasen. Bij Car Driver Deals rijdt u onbezorgd ALL-IN voor een vast bedrag en altijd inclusief 36.000 km per jaar, zonder verrassingen.
Hoofdstraat 49, 6051 AK, Maasbracht, Nederland
- +31 (0) 85 – 06 06 648
- klantenservice@cardriverdeals.com
- cardriverdeals.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Klantenservice mag echt vriendelijker.
Gevraagde auto was nog niet leverbaar…
Gevraagde auto was nog niet leverbaar en nu tijdelijk een andere met trekhaak gekregen uit een hogere klasse.
Gematigd tevreden
De auto had wel ritje door de wasstraat kunnen gebruiken en was niet volledig volgetankt.
Tevens niet kunnen voldoen aan alle wensen zoals panorama dak en wat ik vervelender vindt de 1.0 moter terwijl ik mininaal 1.2 had gevraagd. Dit had wel gemogen nadat we bijna 6 maanden hebben gewacht op de bestelde auto.

Antwoord van Car Driver Deals
Service is uitstekend
Service is uitstekend. Het contactonderhoud is vriendelijk en behulpzaam.
Er wordt rekening gehouden met je wensen en voorkeuren waar mogelijk.
De mensen van de mobiliteits Service zijn erg vriendelijk.
Voor mij was deze deal een schot in de roos.
Een groot aantal vrije km per jaar, en inclusief alle vereisten en lasten die niet meer voor jouw zijn, plus een luxe nieuwe auto rijden voor een meer dan prima prijs.
Het bood mij de mogelijkheid om niet alleen luxe te genieten, maar ook een hoge mate van comfort. Wat voor mij persoonlijk gewoon erg belangrijk is.
In eerste instantie was ik wantrouwend
In eerste instantie was ik wantrouwend, bij goede deals moet ik altijd op zoek naar het addertje onder het gras. Na goed uitzoekwerk en alles goed na gelezen te hebben contact opgenomen. Snel en professioneel geholpen en na akkoord nog sneller geholpen. Dezelfde dag reed ik al in een nieuwe auto na opgehaald te zijn door een chauffeur van hen.
Inmiddels een klein jaar verder en nog steeds dik tevreden! Ideaal als je een mooie auto wilt, dat wat luxe heeft en dus niet de goedkoopste basis versie is, maar als het je niet uitmaakt of het nou bijvoorbeeld leren bekleding heeft of niet .
Toppers
Toppers ! Zeer toegankelijk en laagdrempelig in contact. Alsook de bereidheid om te helpen bij knelpunten/mankementen.
Alles netjes geregeld.
Alles netjes geregeld, vanaf de offerte, levering, tussentijdse vragen, etc. En dit tegen een goede prijs.
Fantastische service op alle vlakken!
Goede service en directe antwoorden.
Helaas rijdt ik nog steeds na 8 maanden in mijn voorloop auto, maar dat is een auto uit een hoger segment en daar ben ik niet ontevreden over. Verder heeft Cardriver Deals me steeds goed geholpen als ik belde om informatie of omdat er wat aan de auto mankeerde, dus ik ben tevreden over hun service.
ik hoop over vier maanden wel de auto te krijgen waar ik voor het komende jaar om gevraagd heb......
Zorgeloos autorijden tegen een gunstig tarief
Alles is zeer soepel verlopen, vanaf teken contract tot levering van de (tijdelijke) auto. Netjes schoon en af getankt afgeleverd.
Vriendelijk contact en altijd helder in communicatie.
Dit had ik veel eerder moeten doen!
Ik ben zeer tevreden over de service…
Ik ben zeer tevreden over de service van car driver deals. Ik heb even geduld moeten hebben op mijn uiteindelijke auto, maar het is allemaal goed gekomen
Hele goede customer service.
De gekozen auto werd niet tijdig geleverd bij Car Driver Deals, en moest er een vervangende auto komen.
CDD leverde een meer dan prima auto uit. En op het moment dat ik contact met ze opnam omdat ik liever een SUV wilde in plaats van een sport auto, was ook dit binnen 1 dag geregeld. Het is ontzettend prettig te zien hoe CDD haar best doen om haar klanten tevreden te houden.
Ik heb daarna geen contact meer met ze hoeven opnemen, de auto is meer dan goed en momenteel rij ik weinig KM's, dus een beurt o.i.d. heb ik nog niet hoeven inplannen.
Uitstekende deals
Uitstekende deals, voorwaarden en service. Een echte aanrader voor iedereen.
Alles volgens Afspraak
Heel innovatief en voordelig concept! Nu al een tijdje aan het genieten van een nieuwe auto. Eigenlijk niets op aan te merken. De communicatie en de service is top. Ik heb altijd het idee dat ze het beste met me voor hebben. Heel prettig om mee samen te werken.