Tsja daar zitten we dan tig gedupeerden van klant tot leveranciers van de ingezette auto's. Voorop gesteld dat de 'heren'Golsteijn dondersgoed wisten waar ze mee bezig waren; oplichting/fraude/besch... Toon meer
Gedupeerde van CCD is er al een collectief punt waar we ons bij kunnen aansluiten in België? Ik stuurde net een mail naar een advocatenkantoor Delissenmartens in Nederland waar er al heel wat gedupe... Toon meer
Graag komen wij in contact met de berijders van de hieronder genoemde auto’s welke via MKB Lease geleast zijn, om tot een passende oplossing te komen. Het gaat om deze auto’s: J-025-PH... Toon meer
Het derdenbeding in de algemene voorwaarden is ons ook niet ontgaan, echter: in haar uitingen, zowel schriftelijk (op de website) als mondeling rept Car Driver Deals van een eigen vloot, auto's inko... Toon meer
Car Driver deals levert mobiliteit en is hét alternatief voor een auto leasen. Bij Car Driver Deals rijdt u onbezorgd ALL-IN voor een vast bedrag en altijd inclusief 36.000 km per jaar, zonder verrassingen.
Hoofdstraat 49, 6051 AK, Maasbracht, Nederland
- +31 (0) 85 – 06 06 648
- klantenservice@cardriverdeals.com
- cardriverdeals.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mooie auto gekocht
Mooie auto gekocht , en voor de deur bezorgd , ben zeer tevreden.
Goede informatie en bereikbaarheid.
Vandaag een deal gemaakt voor volgend jaar. Duidelijke afspraken vanuit CDD. Heb goede info van Glenn en Salvian gehad. Ze denken echt mee met de klant. Geeft een goed gevoel. Het concept van mobiliteit spreekt me erg aan. Ben benieuwd wat het aanbod gaat zijn volgend jaar. Tot nu toe 100% tevreden. Thanks.
Ik ben zeer tevreden over de ontvangen…
Ik ben zeer tevreden over de ontvangen auto. De verkregen service. En het gevoel dat ik op dit moment heb bij CDD. Ik hoop dat dit zo blijft.
Als je wacht een hogere klasse kiezen
Ik wil dus 12 maanden wachten en 12 maanden rijden maar nu ik zo zie krijgt niemand zijn auto waarvoor hij kiest. Dan kan je net zo goed de keuze weghalen om een auto te kiezen want dat is zwaar misleidend zet dan gewoon dat je een auto krijgt maar je kan niet kiezen. Ik neem aan als ik 12 maanden wacht op de auto die ik bestel en hij is er niet dat je sowieso een auto MAG KIEZEN in een hogere klasse.

Antwoord van Car Driver Deals
Een echt aanrader
Vriendelijk goed en netjes. Zoals bij zoveel mensen leek het te mooi om waar te zijn maar het tegendeel werd bewezen. Na veel telefonisch contact met vele vragen zijn we super geholpen. We hadden een paar dingen die we graag wilden en daar werd naar geluisterd. We kregen binnen 3 dagen een prachtige wagen. Ook de vragen daarna worden netjes en snel beantwoord. Iedereen bij car driver deals bedankt en ook de financiële afdeling. Mvg een blij gezin.
Ik ben van start tot verkrijgen van…
Ik ben van start tot verkrijgen van auto uitstekend behandeld door Car Driver Deals. Heb dit al eerder genoemd. Heb toen ook mensen positief geadviseerd die me daarna via mail vroegen om info. Dat zal ik blijven doen. Tot heden is mijn vertrouwen groot. Ook bij reparatie en organiseren onderhoudsbeurt. Fijne samenwerking conform voorwaarden.
Goede service!!
Goede service!!! De auto die ik besteld had kreeg ik ook, splinternieuw en een dag eerder dan gepland👍.
Uitstekende service!
Uitstekende service, vriendelijk personeel, flexibele houding, fijne samenwerking, goede wagens!
Audi Q2
Alles liep prima! Inlevering was op tijd. De auto had ongeveer 9000 km. Zag er netjes uit.
Super tevreden
Super tevreden. Mijn vrouw, een vriend, mijn vader en ik zijn klant bij jullie
Vernieuwend concept voor een nette prijs
Mooi concept om voor een redelijke prijs een nieuwe(zo goed als nieuwe) auto te rijden. Ik heb zelf gekozen voor de 12/12 deal. Dit staat voor 12 maanden wachten en vervolgens 12 maanden rijden. Het jaarbedrag wordt voor aanvang van de 12 maanden wachten betaald. Vervolgens kun je jaar op jaar verlengen.
Bij dit concept koop je mobiliteit in een bepaalde klasse. Er bestaat dus een reële kans dat jouw voorkeur auto niet geleverd wordt. Voor mij persoonlijk geen probleem, ik vind het leuk om regelmatig van auto te wisselen.
Bij de levering wordt er meegedacht welk voertuig bij jouw situatie past. De door mij bestelde auto kon niet geleverd worden. Zodoende kreeg ik afgelopen zomer een Peugeot 3008 geleverd, een fijne reisauto met voldoende bagageruimte voor de vakantie. Nadien is deze auto in overleg gewisseld voor een Audi A3. Een prima auto voor het woon-werk verkeer. Inmiddels komt er een volgende auto, een Toyota Corolla Touring. Op mijn verzoek een station omdat ik deze auto waarschijnlijk ook de komende zomermaanden zal rijden. De bestelde Ford Focus Wagon is het afgelopen jaar echter niet geleverd.
In de afgelopen maanden heb ik één keer schade gereden aan een auto. Na het melden van de schade werd de auto netjes opgehaald voor reparatie en werd er vervangend vervoer geregeld. Bij schade betaal je een eigen risico van 300 euro en administratiekosten.
Kortom, ben je op zoek naar een specifieke auto met bepaalde opties, dan kun je beter leasen op kopen. Ben je op zoek naar mobiliteit en vind je het geen probleem om regelmatig van auto te wisselen, dan is dit een prima concept.
Volgend jaar weer!
Fantastische auto, alle luxe die je wenst! Supergoede service: bereikbaar, vriendelijk en doen wat ze zeggen! Volgend jaar kiezen wij weer voor hetzelfde concept!
Top bedrijf
Top bedrijf. Inmiddels komt aankomende week auto 3. Het enige wat ik me afvraag is waarom ik niet eerder voor cdd heb gekozen.
Hele goede service echte aanrader!
Hele goede service en altijd vriendelijke hulp. Een aanrader voor ieder die mobiliteit zoekt!
Goede service en luxe auto's
Al bijna twee jaar heb ik mobiliteit via CDD. In die tijd heb ik kunnen genieten van een nieuwe Volkswagen Golf R-line, Volvo V40 R-design en een Alfa Romeo Giulia. Stuk voor stuk fijne wagen. Het bedrijf gaat klantgericht om met vragen, onderhoud, schades enzovoorts. Absoluut een aanrader.
Super service
Omdat onze auto niet leverbaar was op de afgesproken tijd, hebben we tot twee keer toe een auto gehad uit een duurdere prijsklasse.
Super goed geregeld dus!
Goede prijzen en uitstekende service.
Ik vind het een hele fijne samenwerking…
Ik vind het een hele fijne samenwerking en ben erg tevreden met de gang van zaken tot nu toe .Diegene waar ik mee te maken heb zijn erg vriendelijk en behulpzaam en proberen mijn wensen te volbrengen.