Tsja daar zitten we dan tig gedupeerden van klant tot leveranciers van de ingezette auto's. Voorop gesteld dat de 'heren'Golsteijn dondersgoed wisten waar ze mee bezig waren; oplichting/fraude/besch... Toon meer
Gedupeerde van CCD is er al een collectief punt waar we ons bij kunnen aansluiten in België? Ik stuurde net een mail naar een advocatenkantoor Delissenmartens in Nederland waar er al heel wat gedupe... Toon meer
Graag komen wij in contact met de berijders van de hieronder genoemde auto’s welke via MKB Lease geleast zijn, om tot een passende oplossing te komen. Het gaat om deze auto’s: J-025-PH... Toon meer
Het derdenbeding in de algemene voorwaarden is ons ook niet ontgaan, echter: in haar uitingen, zowel schriftelijk (op de website) als mondeling rept Car Driver Deals van een eigen vloot, auto's inko... Toon meer
Car Driver deals levert mobiliteit en is hét alternatief voor een auto leasen. Bij Car Driver Deals rijdt u onbezorgd ALL-IN voor een vast bedrag en altijd inclusief 36.000 km per jaar, zonder verrassingen.
Hoofdstraat 49, 6051 AK, Maasbracht, Nederland
- +31 (0) 85 – 06 06 648
- klantenservice@cardriverdeals.com
- cardriverdeals.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik en mijn vriendin hebben beide een…
Ik en mijn vriendin hebben beide een mobiliteit pakket en zijn op het moment op vakantie in Portugal toen we het bericht kregen (van evt. faillissement).
De auto van mijn vriendin was 1 dag voor de vakantie in de avond (22:00-23:00 uur) verdwenen voor onze woning... we vermoedde diefstal maar mogelijk was het een "beslaglegging" van het verhuurbedrijf... erg jammer als dit het geval is, maar goed aan de andere kant ook begrijpelijk.
Ik denk dat we niet te snel conclusies moeten trekken over CCD of handelen uit emotie... ook al ben ik zelf ook misselijk en pislink ervan en zit is dalijk misschien ook nog zonder vervoer (en kosten voor vervangend vervoer) ... maar daar is niemand mee geholpen.
Misschien kunnen we elkaar op de hoogte houden van eventuele vooruitgang in deze zaak... en/of mensen die nieuws/opties hebben hoe we dit op de beste manier kunnen oplossen... voor iedereens belang.
In ieder geval succes voor alle gedupeerden en met de afhandeling van deze zaak :)
Ik hoop echt dat CCD de beste belangen heeft voor haar klanten en al het mogelijke eraan doet om de zaak zo goed mogelijk op te lossen... of de schade zo veel mogelijk te beperken.
Mike Harhangi
Auto onterecht weg gehaald
Behalve dat ze mijn auto onaangekondigd weg hebben gehaald. Ben ik ook nog eens mijn laptop , telefoon en trainingspakken kwijt .. dit is echt niet te geloven... wie gaat dat oplossen dan
We zijn genaaid allen!!!!!!!!
Aangifte doen bij de politie van…
Aangifte doen bij de politie van oplichting was het advies van de rechtsbijstand. En daarna aansprakelijk stellen. Haalt waarschijnlijk niets uit om het geld terug te krijgen maar hoe meer zielen hoe meer kans dat het wellicht aangepakt gaat worden
Niet meer te bereiken!
Niet meer te bereiken. We zouden dinsdag onze wagen krijgen. Maandagnacht kregen we een mail met de melding dat levering niet kon doorgaan omdat de wagen schade zou opgelopen hebben op de parking?!
Is het al officieel dat ze failliet…
Is het al officieel dat ze failliet zijn? Vorige week betaald en nu niet te bereiken!!!
Piramidespel!
Cardriverdeals is nu gesloten in afwachting van het faillissement. Ze hebben voor zover ik kan inschatten maar een heel klein beetje van het ontvangen geld geïnvesteerd om auto's te kopen. Als ze überhaupt auto's hebben gekocht. Ze huurden (volgens eigen zeggen) meer dan 3000 auto's bij 50 partijen en die werden voor (veel) minder geld weer doorverhuurd aan hun klanten. Klanten kregen vaak luxere en grotere autos dan waar ze recht op hadden. Alles om goed te scoren op tevredenheid en nieuwe klanten te trekken die soms zelfs de leaseprijs voor 3 jaar alvast storten in afwachting van hun auto. Ouderwets piramidespel. Klanten hun geld kwijt en verhuurders die niet betaald worden. En een cardriverdeal eigenaar die vast iets verzonnen heeft om hier goed aan te verdienen.
Boevenbedoeling
Boevenbedoeling. Leasen zelf bij grotere maatschappijen om vervolgens door te verhuren. Inmiddels laten ze meerdere schuldeisers onbetaald.
Op de website van Automotive Online is er door de BOVAG al gewaarschuwd voor deze club. Advies aan benadeelde berijders: neem contact op met de maatschappij waar de auto echt vandaan komt. Misschien kunnen zij helpen.
ZEEEEEER SLECHT op 26april het lease…
ZEEEEEER SLECHT op 26april het lease bedrag van een jaar betaald. Top op heden nooit wat gehoord wanneer we onze lease auto binnen krijgen ect ect.
Dus jullie nemen geld aan van particulieren en zakelijke klanten.
GRAAG wil ik in contact komen of op de hoogte gebracht van MIJN bestelling
Gedupeerden Facebook groep!
Gedupeerden Facebook groep:
driver deals
Mega slechte service!
Mega slechte service!! Eind maart al aangegeven dat ik de bestelling van mijn nieuwe leaseauto wilden annuleren wegens het feit dat ik een nieuwe baan heb waar een auto inbegrepen zit, sindsdien al zeker tien keer heen en weer contact gehad met medewerkers van Car Driver Deals die beweren dat “binnen 30 dagen maximaal” mijn geld terug op mijn rekening zou staan. Tot op heden nog steeds geen vooruitgang geboekt noch mijn geld ontvangen. Zeer ontevreden.
Oplossing voor groot gezin
Heb een gezin bestaande uit 6 personen. Mijn 4 zoons zijn allemaal rond de 1,85m. Voor de vakantie hebben wij een auto nodig waar iedereen redelijk kan zitten en niet 1.000 km op een heel klein plekje achterin. Daarin heeft CDD meegedacht en met een oplossing gekomen. Ook voor hun zijn het uitdagende tijden met de huidige crisis, dus ik ben ze zeer dankbaar voor het meedenken.
Goede service, denken mee en komen met oplossingen. Inmiddels rijden al 3 gezinsleden in een auto van car driver deals. Top bedrijf.
Ontevreden
Zeer ontevreden wij hebben een auto geleased bij cardriverdeals. Wanneer je op social media kijkt zijn er voornamelijk de Audi,Mercedes en bmw de “gewilde” auto te zien. Ik begrijp dat er mobiliteit aangeboden word wat mij meerdere malen verteld is, maar is dit dat niet een beetje misleidend? Ik vind het zeer jammer want je kan dan ook op een andere manier adverteren dat ontstaan er ook geen misverstanden want zal vast niet de enige zijn die er zo over denkt.

Antwoord van Car Driver Deals
Fijne complete auto tegen een redelijke…
Fijne complete auto tegen een redelijke prijs. Voor ons was het dé kans om elektrisch te gaan rijden.
Update 11-6-2021: brief gekregen dat ik mijn auto in moet leveren, ruim 3 maanden voor afloop contract, door betalingsproblemen bij Car Driver Deals.
Genieten van mijn exclusieve Jaguar I Pace
Zeer tevreden met Car Driver Deals. Ze komen alle afspraken na en houden me netjes op de hoogte van de stand van zaken. Jammer dat de levering van mijn elektrische auto vertraagd is. Maar daarentegen word ik nu verwend met een exclusieve Jaguar I pace!
Ik ben een autofreak en dit is geen straf. Heb de auto al een paar keer gewassen. Graag wil ik hier zo lang mogelijk van genieten. Inmiddels heb ik al twee vrienden die ook een auto bij jullie hebben besteld. Voor wat hoort wat. Super en mijn dank hiervoor!
Klanttevredenheid hoog in het vaandel…
Klanttevredenheid hoog in het vaandel hier
Echt een top concept!
Was eerst wel sceptisch maar vorige week is mijn eerste auto thuis afgeleverd ook nog met een volle tank! Echt top geregeld! Ook nog een klasse hoger dan ik voor had gekozen!
Te mooi om waar te zijn?
Te mooi om waar te zijn? Eerst was ik ook sceptisch maar alle verwachtingen overtroffen.
Een eerlijk bedrijf die z'n afspraken nakomt.