Tsja daar zitten we dan tig gedupeerden van klant tot leveranciers van de ingezette auto's. Voorop gesteld dat de 'heren'Golsteijn dondersgoed wisten waar ze mee bezig waren; oplichting/fraude/besch... Toon meer
Gedupeerde van CCD is er al een collectief punt waar we ons bij kunnen aansluiten in België? Ik stuurde net een mail naar een advocatenkantoor Delissenmartens in Nederland waar er al heel wat gedupe... Toon meer
Graag komen wij in contact met de berijders van de hieronder genoemde auto’s welke via MKB Lease geleast zijn, om tot een passende oplossing te komen. Het gaat om deze auto’s: J-025-PH... Toon meer
Het derdenbeding in de algemene voorwaarden is ons ook niet ontgaan, echter: in haar uitingen, zowel schriftelijk (op de website) als mondeling rept Car Driver Deals van een eigen vloot, auto's inko... Toon meer
Car Driver deals levert mobiliteit en is hét alternatief voor een auto leasen. Bij Car Driver Deals rijdt u onbezorgd ALL-IN voor een vast bedrag en altijd inclusief 36.000 km per jaar, zonder verrassingen.
Hoofdstraat 49, 6051 AK, Maasbracht, Nederland
- +31 (0) 85 – 06 06 648
- klantenservice@cardriverdeals.com
- cardriverdeals.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zojuist een derde update ontvangen
Zojuist een derde update ontvangen. Even afgezien van de situatie waarin ze hun medewerkers en hun klanten hebben gebracht vind ik vooralsnog dat ze relatief open en transparant de problemen tegemoet treden. Misschien tegen beter weten in heb ik toch nog hoop op een fatsoenlijke afloop.
Contact met diverse berijders
J-025-PH Peugeot 208
K-854-JF BMW 1-serie
U kunt ons bereiken via telefoonnummer 033-4224862.
Michiel Looman
Directeur MKB Lease
Siliciumweg 4 - 3812 SX Amersfoort
Komen ze hiermee zomaar weg ???
Nog geen maand geleden 12/12 deals vooraf betaald. Nu al een ontbinding gestuurd wegens omstandigheden van cdd. Geen enkele reactie meer niemand te vinden via mobiel of e-mail. Hoop dat we wat geld kunnen terug zien. Wat een fiasco. Gerechtelijk moet ik een maand wachten op hun reactie... Tot die tijd zijn ze al failliet... Schande
De tijd tikt!
De tijd tikt, directie van Atvangarde B.V.
Wij gedupeerden eisen een update. Al maken jullie bekend, failliet te zijn. Dan hebben wij tenminste duidelijkheid en weten wij waar we aan toe zijn. Duizenden mensen leven nu in onzekerheid, neem daar jullie verantwoordelijkheid voor!
Of is de reden: dat een shop/bedrijf geen enkele informatie over een naderend faillissement aan mag kondigen, daarmee verzegel je het zo ongeveer omdat je dan al je (potentiële) klanten kwijtraakt en daardoor kan je misschien persoonlijk aansprakelijk gehouden worden..
Ook hebben wij vandaag een bericht…
Ook hebben wij vandaag een bericht ontvangen van de leasemaatschappij om een afspraak te maken voor het ophalen van de auto omdat ze het contract met CDD hebben ontbonden.
Heeft iemand CDD gemaild en een mail van hun terug ontvangen over eventuele terugbetaling of oplossingen?
benadeeld / bedonderd?
Ook ik heb een deal (dacht ik) bij car driver deals gesloten. Eind mei krijg ik een berichtje dat de auto die ik 26 juni zou krijgen op een later moment ga krijgen ivm de huidige chips problematiek. Na op en neer gemaild valt het ineens stil ..... nu weet ik waarom.
Is iemand al bekend met collectieve juridische ondersteuning. Via een dergelijk collectief is communicatie met de leverancier nl weer mogelijk.
Voorlopig helaas niet meer dan afwachten en in de gaten blijven houden.
Succes allemaal.
piramidespel.
Car Driver Deals misleidde door een eigen vloot te suggereren
Het derdenbeding in de algemene voorwaarden is ons ook niet ontgaan, echter: in haar uitingen, zowel schriftelijk (op de website) als mondeling rept Car Driver Deals van een eigen vloot, auto's inkopen etc.
Denk maar niet dat ik en vele anderen met dit bedrijf in zee waren gegaan als we wisten dat zij huurauto's doorverhuurden. Deze misleiding zou m.i. de aanleiding moeten vormen voor (een deel van) de gerechtelijke stappen die uit deze zaak moeten volgen.
Boter op het hoofd
Wij hebben contact gezocht met het leasebedrijf waar onze auto vandaan komt, die zeggen dat er geen rede voor paniek is.
Het lijkt er dus op dat het niet om alle leveranciers gaat waarbij het niet goed gaat.
En de rol van de verhuur/lease maatschappijen die nu moord en brand schreeuwen en alle ombeurten roepen dat het gaat om een piramidespel is ook dubieus, zolang de facturen betaald werden was er niets aan de hand? Tot dat moment werkten ze dus gewoon mee ?
En nu er een factuur openstaat wassen ze hun eigen handen in onschuld. Wat mij betreft zijn ze net zo schuldig als CDD zelf.
En of het mismanagement is, een piramidespel, of anders….
Wij bereiden groepsclaim voor
Wij bereiden groepsclaim voor.
De mededeling op site lezende, moeten wij bijna geloven dat leveranciers van dit bedrijf iets onoorbaars hebben gedaan. Dit bedrijf heeft zijn rekeningen niet betaald aan leveranciers. Hierdoor zijn klanten de dupe. Het lijkt wel de omgekeerde wereld. Men schrijft volgende op website:
Een klein aantal leveranciers heeft als reactie hierop zonder juridische grondslag en zonder voorafgaand overleg besloten auto's op te gaan halen bij onze klanten. Graag hadden wij onze klanten vooraf geïnformeerd en vervanging geregeld. Wij begrijpen dat dit een enorme impact heeft op de betreffende klanten en betreuren dit ten zeerste.
Car Driver Deals is momenteel druk aan het zoeken naar een oplossing/alternatief voor de betrokkenen. Indien u een bericht heeft gehad over het retour leveren van een auto dan vragen wij u contact op te nemen via het e-mailadres: klantenservice(att)cardriverdeals.com . Telefonisch kunnen wij dit aantal berichten momenteel niet verwerken.
Het aangaan van nieuwe deals is tijdelijk niet mogelijk."
Wij bereiden een groepsclaim tegen dit bedrijf voor.
U kunt zich melden bij info(att)herakles-juristen.nl
Te mooi om waar te zijn
Natuurlijk te mooi om waar te zijn. Veel mensen zijn gedupeerd en hebben waarschijnlijk allemaal artikel 18 (derdenbeding) uit de algemene voorwaarden over het hoofd gezien / niet gelezen, maar wel mee akkoord gegaan. Daaruit volgt:
Contractant verklaart ermee bekend te zijn en voor zover nodig er mee in te stemmen dat het eigendom van de auto bij een derde kan (komen te) berusten of dat de auto kan zijn (of worden) verpand aan een derde, tot zekerheid van de betaling van al hetgeen deze derde van Car Driver Deals te vorderen heeft of mocht hebben.
Met andere woorden: als Car Driver Deals de betalingsverplichtingen aan de verhuurmaatschappij (derde) niet voldoet, is de klant de auto kwijt.
Vorenstaande kan inderdaad duiden op een pyramidespel.
Car Lease Holland Syndroom
All, wees niet zo naïef..
Even via Google map kijken naar het bedrijf op adres: Hoofdstraat 49, 6051 AK Maasbracht.
Het is zelfde als een fraude mail in het slecht Nederlands opgesteld.
Enig advies wat ik kan geven is, probeer je verlies te incasseren.
Van een kale kip kan je niet plukken.
Tip: Koop/lease nooit iets (bijv. een auto) dat te mooi om waar te zijn.
Volgens mij hebben wij allen het gehele…
Volgens mij hebben wij allen het gehele lease bedrag afgetikt.
Help me als ik een collectief iets mis.
Mismanagement of oplichting.
Het riekt naar mismanagement/oplichting terwijl de ervaringen tm 2 dagen geleden alleen maar positief waren. Het gaat weer eens om het slijk der aarde, GELD, de hebzucht van de één tegenover de onmacht van de ander.......dag € 19.000 , het is gewoon niet te geloven dat ik zo stom geweest ben....achteraf praten is makkelijk.....er rest maar 1 ding HOOP.... :( Zie bericht op fleet-mobility.nl)
Onzekerheid
Wat is er allemaal aan de hand? Geef AUB eens duidelijkheid! Is er gewoon een ondernemersrisico slecht uitgepakt en kwestie van mismanagement? En krijgen wij nog onze auto? Of failissement DOOR mismanagement? Geef duidelijkheid, jullie schaden ook je eigen naam als jullie stil blijven
Gedupeerd
Is het mogelijk voor de gedupeerde van cdd samen een advocaat te nemen ? Dat scheelt in kosten en we staan sterker. Ik heb zojuist van een jurist informatie gekregen dat ze hoe dan ook een auto moeten leveren en zo niet geld terug moeten storten
nog niks bekend
Het zou fijn zijn om wat info te krijgen.
Ik ga contact opnemen met delissen martens. update volgt.
Mijn auto is ook zonder aankondiging…
Mijn auto is ook zonder aankondiging voor de deur weggehaald. En CDD is onbereikbaar.
Laten we hopen op een positief bericht
We hebben het mediabericht, waardoor dit balletje is gaan rollen, gevonden op internet. Om dit "premium" mediabericht volledig te willen lezen moet je eerst een persoonlijk of bedrijfs lidmaatschap aangaan van 200 euro/per jaar of 309 euro per jaar.
Hierop heeft Car Drivers Deal een bericht op hun website en facebook geplaatst:
"Afgelopen dagen werden wij plotseling geconfronteerd met een subjectief mediabericht waarin bewust zonder wederhoor naar ons verwezen zou worden. Een klein aantal leveranciers heeft als reactie hier op zonder juridische grondslag en zonder voorafgaand overleg besloten auto's op te gaan halen bij onze klanten. Graag hadden wij onze klanten vooraf geïnformeerd en vervanging geregeld. Wij begrijpen dat dit een enorme impact heeft op de betreffende klanten en betreuren dit ten zeerste. Car Driver Deals is momenteel druk aan het zoeken naar een oplossing/alternatief voor de betrokkenen. Indien u een bericht heeft gehad over het retour leveren van een auto dan vragen wij u contact op te nemen via het e-mailadres: klantenservice @cardriverdeals.com. Telefonisch kunnen wij dit aantal berichten momenteel niet verwerken."
Als het inderdaad waar is dat Car Driver zijn zaakjes niet helemaal op orde heeft, dan hoop ik echt dat zij dit zo spoedig mogelijk op lossen. Maar als blijkt, dat dit mediabericht het gevolg is van een ontevreden leverancier, die een beetje heeft lopen "roddelen", dan hoop ik echt dat ze dit mediablad aanpakken.
Wij denken dat het hier gaat om de verhuurde auto's van de wat kleinere verhuurbedrijven.
Uiteraard zijn ook wij bezorgd en hopen snel op een positief bericht. Maar verdere suggestieve negatieve reacties, zal een sneeuwbaleffect hebben wat inderdaad niet goed zal zijn... Wij hopen op een spoedig positief bericht...
Bijzonder!!
Bijzonder bericht vannacht,
Beste klant,
Door een zeer ongelukkige samenloop van omstandigheden zien wij ons als Car Driver Deals genoodzaakt u deze update te schrijven.
Wij begrijpen al uw vragen en ongerustheid maar ook uw boosheid alleszins. Daarom doen wij er alles aan om uw vragen te beantwoorden en uw ongerustheid en boosheid weg te nemen. Het is dan ook begrijpelijk dat de reacties van klanten zich opstapelden. Echter, wij als Car Driver Deals zijn helaas niet in staat om elke klant direct en tegelijk te woord te staan. Momenteel kunnen wij u alleen per deze update op de hoogte houden.
Om u te kunnen dienen is Car Driver Deals evengoed nog in gesprek met leveranciers. Vanuit uw perspectief als klant, willen wij u toch adviseren om ook juridisch advies in te winnen in hoe u nu als klant het beste kunt handelen. De vraag die hierin centraal staat is of u dient mee te werken aan de terugvordering van de auto door de leverancier of dat de leverancier het contract met Car Driver Deals dient te respecteren.
Ons advies bij terugvordering door de leverancier is:
- vragen om legitimatie
- mocht u een formulier dienen af te tekenen, dan 'voor akkoord' doorstrepen en 'onder protest' toevoegen
In overleg met enkele leveranciers zijn er momenteel toch twee alternatieven die u aangeboden kunnen worden:
Direct rijden deal
- u kunt een deal maken met de huidige leverancier, geeft u ons per mail door wat de deal is dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.
- uw auto wordt opgehaald: u kunt dit per mail aan ons doorgeven, wij trachten u het bedrag (op termijn) retour te betalen en/of alsnog te leveren.
Uitgesteld rijden deal
- Wij trachten u het bedrag (op termijn) retour te betalen en/of alsnog te leveren
Wij als Car Driver Deals zijn ons er terdege bewust van de impact die dit op u heeft. Ons doel is om u voor een zo laag mogelijke prijs mobiliteit aan te bieden.
De automarkt heeft helaas zijn eigen wetten. Toch doen we er alles aan om voor u een oplossing te vinden.
Met hartelijke groet,
Car Driver Deals
misschien handig collectief iets op te pakken ?
ideeën?
Er is een grote groep op face book
Driver deals is de naam