Care IS vermogensbeheer Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

In 2019 zijn we met Care IS in contact gekomen en zijn we gestart bij Care IS tot volle tevredenheid. Onze vaste contactpersoon houdt ons goed op de hoogte, ondersteunt en geeft goede adviezen. Zodra... Toon meer

Klant is belangrijk! Ik was op zoek naar een vermogensbeheerder met persoonlijk contact, dat is voor mij belangrijk en dat er echt geluisterd en goed geadviseerd wordt. Beide was het geval. Dit gaf vo... Toon meer

Het gezamenlijk ingestelde profiel voldoet ruim aan de verwachtingen, tussentijdse evaluaties zijn zeer informatief en het resultaat is gewoon goed. Hele fijne mensen om mee te werken

Mijn ervaring met Care IS Vermogensbeheer in Volendam is zeer positief. Het team weet waar ze over praten en nemen de tijd om je situatie en doelen goed te begrijpen. Ze zijn niet alleen zakelijk ge... Toon meer

1. Vermogensbeheerdiensten

Over Care IS vermogensbeheer

Het is ons doel om beleggen zo comfortabel mogelijk te maken. Dat doen we door onze slimme beleggingsstrategie te combineren met een persoonlijke beleggingsadviseur waarmee u minimaal twee keer per jaar contact heeft. Dit resulteert al jaren in uitstekende rendementen.

Comfortabel beleggen vanaf 100.000 euro

Bij Care IS maken we beleggen zo comfortabel mogelijk. Samen bepalen we hoeveel risico u wilt nemen en welk rendement u nastreeft. Vervolgens nemen wij het beleggen en alles daaromheen voor u uit handen. Zo helpen we u aan een goed rendement, zonder zorgen.

groepsfoto_2024_transparant_schaduw

Bekijk de rendementen

Een goed rendement zonder zorgen

Vermogensbeheer vanaf 100.000 euro met uw eigen vaste contactpersoon.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik vind het contact altijd persoonlijk…

Ik vind het contact altijd persoonlijk en betrokken bij onze situatie. De risico’s worden goed toegelicht en zijn duidelijk

16 mei 2024

Antwoord van Care IS vermogensbeheer

Hartelijk dank voor uw review! Fantastisch om te horen.

Care IS vermogensbeheer

Care IS, een goede vermogenbeheerder met persoonlijke aandacht.

Care IS is een goede vermogen beheerder. Niet alleen waar het om geld gaat, ook is er aandacht voor persoonlijke zaken. Care IS heeft de goede balans gevonden tussen financieel beleggingsresultaat en een degelijke beleggingsportefeuille.

27 mei 2024

Antwoord van Care IS vermogensbeheer

Hartelijk dankt voor deze review, Wim. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening!

Kelly Sijmonsbergen
Care IS vermogensbeheer

CareIS verzorgt haar klanten excellent!

Ik ben te spreke over CareIS! Toen een paar jaar geleden mijn rekening bij CareIS werd gemaakt was ik totaal onwetend over de capaciteiten. Binnen een paar jaar een enorm resultaat en dat gepaard met enorme service. Elke maand wel een mail met informatie over zowel de markt als de portefeuille. Daarom denk ik dat er in de toekomst alleen maar een betere samenwerking kan ontstaan.

3 mei 2024

Antwoord van Care IS vermogensbeheer

Bedankt voor deze review, Daan!

Kelly Sijmonsbergen

Rust

In het verleden ben ik zelf actief geweest als beleggingsadviseur. Voor mijn persoonlijke beleggingen merkte ik dat het moeilijker is zonder emoties te handelen. Vandaar dat ik in 2013 heb besloten mijn portefeuille bij CARE IS onder te brengen. Naast een goed rendement geeft dat wat nog belangrijker is rust.

7 mei 2024

Hartelijk dank Gerard!

Care IS vermogensbeheer

Rendement, service, contact en vetrouwen

Los van het fantastische behaalde rendement over de jaren heen, is de service, het contact en het veilige gevoel echt een reden om uitermate tevreden te zijn.

3 mei 2024

Antwoord van Care IS vermogensbeheer

Bedankt voor uw review! Ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Ik ben heel tevreden bij Care IS

Ik ben heel tevreden bij Care IS. Een goed resultaat en prettig, eerlijk en helder contact. Ik kan mijn beleggingen met een gerust hart aan Care overlaten.

6 mei 2024

Antwoord van Care IS vermogensbeheer

Hartelijk dank Erik, daar doen we het voor!

Ben zeer tevreden over Care IS

Ben zeer tevreden over Care IS. Prima accountmanager en regelmatig contact.
Goede rendementen

25 april 2024

Antwoord van Care IS vermogensbeheer

Hartelijk dank voor uw review Joop!