Banner for Fortus

Fortus Reviews 38

4,6

er is mij op een duidelijke en heldere manier uitgelegd wat het fonds inhoud

Voor mij is vertrouwen uiteindelijk doorslaggevend. Na een gesprek per Teams wilde ik ook een persoonlijk gesprek op kantoor. Ook dat gebeurde. De verdere afhandeling was gemakkelijk. PS de invest... Toon meer

Proces was vooraf helder aangegeven en verliep vlot; afspraken werden nagekomen.

1. Fondsbeheermaatschappij
  2. Vermogensbeheerdiensten
  3. Financiële planner
  4. Investeringsmaatschappij
  5. Privévermogensfirma
  6. Vastgoedinvesteerder

Fortus Capital biedt vastgoedfinancieringen aan voor de aankoop, transformatie en verkoop van woningen, zonder zich te richten op verhuur. Met transparante communicatie en solide zekerheden zoals eerste hypotheekrechten en persoonlijke borgstellingen, creëert Fortus een veilige en rendabele omgeving voor investeerders met rentes variërend van 7% tot 8,5%.

4,6

Uitstekend

Transparant en efficient proces

10 april 2026

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Fijn om te horen dat u de samenwerking als prettig heeft ervaren.

Begeleiding was prima

Begeleiding was prima. Heldere uitleg.

Betrouwbaar

Goede informatie, soepele intake. Behulpzaam.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de samenwerking.

Wij richten ons op het helder en gestructureerd aanbieden van vastgoedfinanciering, zodat u met vertrouwen uw investeringsbeslissingen kunt nemen.

Prettige benadering

Prettige benadering, korte lijnen en goed bereikbaar. Geeft vertrouwd gevoel

Antwoord van Fortus

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u de samenwerking als prettig heeft ervaren. Bij Fortus vinden we het belangrijk om vastgoedinvesteringen helder en gestructureerd aan te bieden, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen.

Voor mij is vertrouwen uiteindelijk…

PS de investeringen worden gericht op de versterking van de particulieren woningmarkt. Dat maatschappelijk nut onderschrijf ik graag.

Aanrader!

Communicatie was al vanaf het begin helder wat vertrouwd overkomt alvorens de keuze te maken om hierin te investeren, nu wordt er elke maand een leuk rendement gestort, kortom zeer tevreden!

Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan denken wij graag met u mee.

Prettig contact vanaf het eerste moment

Prettig contact vanaf het eerste moment. De tijd nemen om e.e.a. uit te leggen en ook de ruimte nemen om ons fysiek nog te ontmoeten in rotterdam. Daarna is de onboarding vlekkoos verlopen en zijn de eerste 3 betalingen netjes ontvangen!

Snelle communicatie!

Snelle communicatie, updates en makkelijke onboarding! Fijn en betrouwbaar fonds om in te investeren.

23 maart 2026

Bedankt voor uw review.
Goed om te horen dat u de communicatie en onboarding als prettig heeft ervaren.

We vinden het belangrijk om processen helder en efficiënt in te richten, zodat u met vertrouwen kunt investeren.

helder en duidelijk

er is mij op een duidelijke en heldere manier uitgelegd wat het fonds inhoud

3 februari 2026

Bedankt voor uw review.
Goed om te horen dat het fonds op een duidelijke en heldere manier is toegelicht.

Wij vinden het belangrijk dat u precies weet waar u in investeert, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Fortus, Ik zeg DOEN.

De prospectus is heel duidelijk en overzichtelijk. Het proces naar deelname is duidelijk en goed verlopen. Bij vragen wordt heel snel gereageert door vriendelijke en kundige mensen.

20 februari 2026

Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan denken wij graag met u mee.

Het was simpel om met de goede uitleg…

Het was simpel om met de goede uitleg en begeleiding mijn account te openen. Het gaat toch om je “centjes” en dan wil je dat het veilig en probleemloos passeert.

25 januari 2026

Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan denken wij graag met u mee.

Fortus biedt een bijzonder betrouwbare…

Fortus biedt een bijzonder betrouwbare en professionele oplossing voor vastgoedfinanciering. Hun team combineert diepgaande marktkennis met persoonlijke aandacht, waardoor je financieringsopties krijgt die echt bij je passen. De transparantie in risico’s, de solide zekerheden en de aantrekkelijke rentepercentages maken het investeren via Fortus overzichtelijk én geruststellend.

16 juli 2025

Antwoord van Fortus

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve beoordeling.
Goed om te horen dat u onze werkwijze als betrouwbaar en professioneel ervaart.

Wij combineren marktkennis met persoonlijke aandacht om tot passende financieringsstructuren te komen. Fijn dat de transparantie en duidelijkheid voor u zo werken.

Gaf direct vanaf begin vertrouwen

Gaf direct vanaf begin vertrouwen. Persoonlijk. Goed gesprek gehad op het kantoor. Directe reacties op vragen en 7 dagen na storting was het einde van de maand, dus gelijk al de rente.

23 oktober 2025

Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan denken wij graag met u mee.

Zeer tevreden over Fortus!

Zeer tevreden over Fortus!

Ik investeer inmiddels al bijna 1 jaar bij Fortus. Na
het eerste persoonlijke kennismakingsgesprek voelde
het meteen goed.
Het is een zeer professioneel,betrouwbaar en vriendelijk team. Ik ben blij met mijn investering bij Fortus en ga voor een langdurige samenwerking!
Echt een aanrader!

3 november 2025

Bedankt voor uw review.
Fijn dat u al langere tijd bij ons investeert en dat het traject vanaf het eerste contact goed voelde.

Wij blijven ons inzetten voor een betrouwbare en duidelijke samenwerking. Mooi dat u dit zo ervaart.

Oprechte ervaring Fortus

Wij hebben een zeer goede ervaring met Fortus vanwege de goede uitleg geen druk/push om het product te nemen. Daarnaast is het een grote investering voor ons als particulier en hiervoor heb je een eerlijke en oprechte partij nodig, dit vertrouwen is er van Fortus.

2 november 2025

Antwoord van Fortus

Bedankt voor uw mooie en oprechte review.
Goed om te horen dat u de uitleg en benadering als prettig heeft ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat u in alle rust en met volledig inzicht een beslissing kunt nemen. Fijn dat dit vertrouwen er is.

Professionele krachtpatser

Zeer professionele partner die niet alleen afspraken nakomt maar de verwachtingen overtreft.

19 oktober 2025

Antwoord van Fortus

Zeer goede partij om zaken mee te doen.

Zeer goede partij om zaken mee te doen.
De mogelijkheden voor financieringsaanvragen zijn zeer breed en uniek in de markt.

Partij die zeer betrokken is en echt met de klant meedenkt in oplossingen. Ik raad iedereen aan om via deze partij een financierings aanvraag te doen, er is veel meer mogelijk dan bij andere reguliere partijen.

24 oktober 2025

Bedankt voor uw review.
Fijn dat u onze flexibiliteit en betrokkenheid zo ervaart.

Wij denken graag mee in oplossingen die aansluiten bij uw situatie en project. Mooi dat dit voor u het verschil maakt.

Fijne samenwerking, heldere afspraken

Wat mij vooral opvalt, is de combinatie van vakkennis en betrokkenheid. Het team denkt niet alleen mee, maar vooruit en altijd met oog voor wat in onze situatie het beste werkt. Vragen worden snel opgepakt en je krijgt direct het gevoel dat je serieus genomen wordt. De communicatie is helder, prettig en zonder poespas, en afspraken worden consequent nagekomen. Al met al een betrouwbare partner die professionaliteit koppelt aan een menselijke aanpak. Wij raden ze dan ook van harte aan.

17 oktober 2025

Antwoord van Fortus

Bedankt voor uw uitgebreide en waardevolle review.
Goed om te horen dat u de combinatie van vakkennis en betrokkenheid zo ervaart.

Wij vinden het belangrijk om niet alleen mee te denken, maar ook vooruit te kijken en helder te communiceren. Fijn dat dit voor u het verschil maakt.

Fijne samenwerking

Wij werken al geruime tijd samen met dit bedrijf en zijn erg tevreden over hoe alles verloopt. Communicatie is altijd helder en vriendelijk, afspraken worden nagekomen en er wordt snel gereageerd bij vragen. Het team is deskundig en denkt echt mee in oplossingen. Kortom: betrouwbaar, professioneel en prettig om mee samen te werken. Absoluut een aanrader!

16 oktober 2025

Bedankt voor uw review.
Fijn dat u onze samenwerking en communicatie als prettig en duidelijk ervaart.

Wij blijven ons inzetten voor een betrouwbare en professionele aanpak. Mooi dat dit voor u het verschil maakt.

Contact prettig

Contact prettig, snel reactie. Vriendelijke medewerkers.

16 oktober 2025