care1.no Reviews 17

4,4

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

FOR en eksepsjonell god service av den…

FOR en eksepsjonell god service av den unge mannen jeg møtte i butikken. Fiksa mobilen min mens jeg venta og var veldig hyggelig og blid. Hjertelig takk!

20 april 2026

Hei.

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi setter utrolig pris på dette.

Ha en riktig fin dag.

Care1

Tusen takk for en flott jobb! Anbefales.

Jeg vil gjerne dele min erfaring med Care1.

Telefonen min hadde lenge et problem med bakkameraet, men jeg la ikke så mye vekt på det – helt til jeg plutselig måtte skanne dokumenter. Jeg hadde allerede begynt å se etter en ny telefon, men i siste øyeblikk bestemte jeg meg for å kontakte Care1.

Og det viste seg å være en veldig god beslutning! Reparasjonen ble utført raskt og profesjonelt, og jeg slapp å bruke penger på å kjøpe en ny telefon.

Jeg vil spesielt fremheve profesjonaliteten til de ansatte og deres oppmerksomme og hyggelige kundeservice – det merkes virkelig.

Det var også positivt å oppdage at Care1 ikke bare reparerer telefoner, men også nettbrett og datamaskiner.

Tusen takk for en flott jobb! Anbefales.

25 maart 2026

Hei Lena.

Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding.
Vi setter utrolig pris på det.

very good service

very good service, helped us a lot and were very kind

12 maart 2026

Hei Ronja.

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi setter utrolig pris på det. :)

God service

God service, rask og veldig behjelpelige

4 maart 2026

Antwoord van care1.no

Tusen takk for din tilbakemelding!
Vi setter utrolig pris på det. :)

Care1

Sendte inn en telefon med knust…

Sendte inn en telefon med knust telefon, fikk den tilbake med feilmelding, ringte appel suport å fikk beskjed om at telefonen må instaleres på nytt. Dette var en prosess som tok godt over en time til sammen. Uproft å sende en telefon som er «klargjort» uten å faktisk sjekke om dette er tilfellet.

12 november 2025

Antwoord van care1.no

Hei, og tusen takk for tilbakemeldingen din.

Vi setter pris på om du tar kontakt med oss på e-post, slik at vi kan se nærmere på saken og finne ut hvordan vi kan forbedre oss.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Måtte bytte batteri fordi det hadde blåst seg opp og løftet opp skjermen. Gikk veldig raskt og helt gratis!

8 oktober 2025

Hei.

Tusen takk for din tilbakemelding. Så bra du var fornøyd med servicen! :D

Den er bekreftet

Den er bekreftet

16 mei 2025

Hei Ruqiyi.

Tusen takk for en god tilbakemelding! :D

Veldig grei løsning

Veldig grei løsning . Melder inn, får fraktbrev på mail . Sender inn , kommer ny iPad etter noen dager da den var absolutt knust .

7 mei 2025

Hei Heidi.

Tusen takk for en fin tilbakemelding. Så bra du er fornøyd med servicen din! :D

I got wrong device

I got wrong device. I sent in an Iphone 13 Pro and got an IPhone 12 Pro

6 mei 2025

Hei.

Vi er veldig lei oss for å høre dette. Vi har tatt kontakt med deg for å finne ut av dette, og hjelpe deg videre. :)

Suveren service!

Rep/fix av knust tlf løst på under ei uke, topp service/kontakt! 🫡

1 april 2025

Hei Ronny.

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😃 Det er veldig hyggelig å høre at du var fornøyd med servicen. Vi setter stor pris på det