Bedrijf heeft geantwoord
Vi tog imod et gratis rygtjek af Carelax, Bilal Samuel Murad Ergonom & Sengespecialist samt en ung dame vi ikke husker navnet på kom hjem til os og foretog et grundigt og kompetent rygtjek. Samtidi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige fået leveret vores nye Massagestol (det var stol nr. 2) af de mest søde, kompetente og serviceminded ansatte 👌. Tak til Omar for god og kompetent vejledning 🙏 Vi har også købt se... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Meubelwinkel
- Meubilair-op-maat leverancier
Over Carelax Danmark
Geschreven door het bedrijf
Hos Carelax Danmark gør vi afslapning og velvære til en del af hverdagen. Vi leverer alt fra avancerede massagestole og massageapparater til ergonomiske madrasser og puder.
Med os får du professionel kvalitet – men til priser, hvor alle kan være med 💆🏼♂️💚
Hvornår har du sidst givet dig selv eller dine medarbejdere en pause?
Din jagt på den bedste massageoplevelse slutter her. Hos Carelax kan du finde produkter, der kombinerer moderne teknologi, design og komfort – til gavn for både krop og sind ✨
Derfor vælger vores kunder Carelax:
- ✅ Ingen skjulte gebyrer – gennemsigtige priser og betingelser
- ✅ Ingen binding – frihed til at vælge
- ✅ 0,- i oprettelse – du betaler kun for det, du får
- ✅ Hurtig levering & service – vi står klar til at hjælpe
- ✅ Kundeservice i topklasse – vi har tid til dig
Carelax Erhverv – massage til arbejdspladsen 🏢
Skab gladere medarbejdere med en massagestol på kontoret.
Hos Carelax Erhverv tilbyder vi udlejning og leasing af massagestole, så I kan skabe trivsel og velvære på jobbet.
Naverland 25, 2600, Glostrup, Denemarken
- +45 30 554 554
- Info@carelaxdanmark.dk
- carelaxdanmark.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En service man virkelig kan stole på
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En service man virkelig kan stole på
Jeg har haft min massagestol fra Carelax Danmark i cirka halvandet år, og selve stolen har jeg været utrolig glad for. Undervejs har der dog været nogle mindre tekniske problemer, som har krævet service flere gange.
Det, jeg især gerne vil fremhæve, er den måde, Carelax Danmark har håndteret det hele på. Hver gang jeg har kontaktet dem, har de reageret hurtigt, venligt og professionelt, og jeg har aldrig haft følelsen af at blive glemt eller skulle kæmpe for at få hjælp.
Deres servicemedarbejdere har været ude flere gange for at løse problemerne, og senest blev motoren i stolen udskiftet. Da det desværre viste sig, at dette heller ikke løste problemet tilfredsstillende, valgte Carelax Danmark ganske enkelt at udskifte min stol med en helt ny og samtidig tage den gamle med retur.
Den nye massagestol fungerer nu helt upåklageligt og er en fornøjelse at bruge. Ovenikøbet har jeg fået to års garanti på den nye stol.
For mig er god service ikke nødvendigvis, at der aldrig opstår et problem med et produkt. Det afgørende er, hvordan virksomheden reagerer, når problemet opstår – og her synes jeg virkelig, at Carelax Danmark fortjener ros.
Gennem hele forløbet har jeg mødt venlige, imødekommende og hjælpsomme medarbejdere, og virksomheden har stået ved både deres produkt og deres ansvar. Det giver en stor tryghed som kunde at vide, at man ikke bliver glemt, hvis noget skulle gå galt efter købet.
Derfor vil jeg uden tøven anbefale Carelax Danmark til andre, der overvejer at købe en massagestol eller et af deres øvrige produkter. Min oplevelse er, at man får både et dejligt produkt og – mindst lige så vigtigt – en virksomhed, man kan regne med, hvis man efterfølgende får brug for hjælp.
Tak til Carelax Danmark og deres medarbejdere for en rigtig god og ordentlig behandling. Det synes jeg fortjener at blive sagt.
God service og gode medarbejder
God service og gode medarbejder. Især Omar som har hjulpet med købet, og de to leveringsmænd wb og bpa der kom og leveret stolen.
God service og rådgivning
God service og rådgivning
Sælger var behalig og til at fortælle om de forskellige Produkter
Tak til
Omar Taha.
Den bedste service.
For 6 r siden mødte jeg firmaet i mit lokale center. De introducerede mig for en stratus stol som jeg fik til en god pris. Jeg har siden brugt stolen i min klinik og privat med stor tilfredshed. Den samme sælger som den gang Omar Taha kom forbi den anden dag og introducerede os for en ny stol som vi nu har takket ja til og glæder os til at skulle bruge de næste mange år. Vi har haft tryghedsaftale på den gamle stol og altid fyret den bedste service. Kan varmt anbefale at handle med dette firma.
Fandt den helt rigtige stol
Ringede op til forretningen og spurgte til deres stole og fik en aftale om at komme og prøve dem , jeg fik en grundig test af stolene i en fornuftig prisklasse og var fuldstændig solgt og den blev leveret dagen efter , personalet er professionel og meget kunde orienteret perfekt service, kan klart anbefale hvis man er på udkig efter den rigtige stol , jeg valgte med sensor så den omstiller til hver enkel person der sætter sig i stolen og nu skal den bare nydes hver dag 👏

Antwoord van Carelax Danmark
Vi havde tidligere på året købt en…
Vi havde tidligere på året købt en massagestol og blev efter 3-4 måneder ringet op af Usmaan vedrørende vores oplevelse med stolen. Utrolig professionel og lyttende service og rådgivning der gjorde, at vi valgte at udskifte til en model der bedre passer vores behov. Vores besøg i IWAO’s showroom var en rigtig god oplevelse med mulighed for at prøve adskillige stole med indsigtsfuld vejledning. Levering af ny stol allerede samme dag af meget behagelige og professionelle folk.
Stor tak til hele IWAO teamet for en rigtig god købs og serviceoplevelse.

Antwoord van Carelax Danmark
Det var en god oplevelse vi kom…
Det var en god oplevelse vi kom uanmeldt med nogle ønsker , uden at vide ret meget om massagestole
Vi blev hurtigt ført hen til den stol som passede til vores ønsker, og så blev den leveret og sat op samme dag
😊

Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse. Virkelig god kundeservice og rådgivning og jeg fik leveret mine produkter samme dag som jeg bestilte dem. Min skepsis i forhold til om denne type produkter kommer nok i dybden og udover velvære også kan give en reel lindring og ordentlig massage, men den bekymring blev gjort total til skamme for Carelax’ produkter er ganske enkelt fantastiske. Jeg var meget imponeret over effekten på både det fodmassage apparat og det nakkemassage apparat jeg købte og produkterne er lækre og af en høj kvalitet og så har de som sagt en fantastisk ydeevne. Jeg kan kun anbefale Carelax både til privat og erhverv.

Fantastisk købsoplevelse
Købte en stol efter en god og behagelig dialog med en af sælgerne i showroomet, som havde en dybdegående forståelse af produkterne og mine behov.
Leveringsfolket var ligeledes meget professionelle og leveret stolen hurtigt og effektivt. Alt i alt har det været en fantastisk oplevelse i forbindelse med købet. Vil klart anbefale Carelax til alle som ønsker en god oplevelse i forbindelse med køb af massagestol.

god service
Der kom 2 fede gutter hjem til mig fik en rigtig god dialog og fantastisk service

Antwoord van Carelax Danmark
Iwao kanon stol og oplevelse med personalet.
Firmaet er særdeles kunde orienteret. God snak omkring produkterne og efterfølgende hurtig levering.

Antwoord van Carelax Danmark
Super god service og pris
Super god service og pris. Især tak til leverandørerne SK og WA I var bare super flinke og ekstra hjælpsomme. Tak fordi I gad og bærer et møbel ned og ja selvfølgelig massagestolen op med installation og alt

Antwoord van Carelax Danmark
Vi købte en massage stol for 4 uger…
Vi købte en massage stol for 4 uger siden, det er et køb vi aldrig vil fortryde, fruen har haft problemer med iskias nerven i 18 måneder har gået til fysioterapeut flere steder uden det har hjulpet nævneværdigt, så fik vi en anbefaling fra familien at vi skulle prøve en massagestol, vi var så i Glostrup og talte med Samuel som var utrolig behagelig og imødekommende og viste os en stol som vi så købte, og efter 14 dage i stolen var problemerne forsvundet, så man kan kun anbefale købet af en massagestol

Antwoord van Carelax Danmark
Imødekommen og velforberet salger.
Imødekommen og velforberet salger.
Hjalp os med at finde den rette massagestol til de behov vi har.

Antwoord van Carelax Danmark
Helt utrolig god service!
Helt utrolig god service!
Først ringer jeg ind og får fat i en sælger, der ikke prøver at lave et hurtigt salg, men siger 'kom ind og prøv, så du finder en stol der passer dig'!
Så tager jeg derind, flinke folk, god tid til at hjælpe og vejlede, og god forståelse for at finde den rigtige stol indenfor mit budget!
Dagen efter kommer to mand med stolen ganske som aftalt, de bærer den ind og sætter den i drift!
Sådan skal det bare gøres - 5 store stjerner!

Antwoord van Carelax Danmark
Fik en rigtig god service i butikken
Fik en rigtig god service i butikken. Fik information om de forskellige stole. Og fandt den rigtige som passede til vores behov.