Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met carephar als ondersteuning bij het afvallen. Vanaf het begin werd ik goed begeleid en kreek ik duidelijke informatie over het proces.
Top service. 1: Mijn man ging voor antigeentest alles was goed gegaan uitslag was ook netjes optijd. 2: Ik ben zo goed geholpen door een medewerkster ik begreep het niet helemaal met SPTH da... Toon meer
Paspoorten vergeten eigen schuld dikke bult,de uiterst vriendelijke juffrouw vond het zichtbaar vervelend voor ons. Niet getreurd even terug naar huis ca.15 km en na een uurtje weer terug. Onmiddellij... Toon meer
Afspraak voor PCR TEST Eindhoven - Hygiene regels werden netjes gehandhaafd -Zo stelden de medewerkers mij ook gerust waneer ik vragen had betreft de hygiene -Iedereen had zijn netjes zijn... Toon meer
Online apotheek voor gewichtsverlies, waar de juiste medicatie op maat wordt geleverd.
Maaskade 43, 3071NB, Rotterdam, Nederland
- 0202101485
- info@carephar.nl
- carephar.nl
Wederom uitstekend afgevallen
Wederom uitstekend afgevallen, zit nu op 9.6 kg in 2 maanden tijd.
Mijn ervaring met afvallen via carephar
Conform de gemaakte afspraak op de…
Conform de gemaakte afspraak op de lokatie getest en binnen de 3uur de uitslag zoals toegezegd. Vriendelijke medewerkers.
snelle service duidelijke afspraak …
snelle service duidelijke afspraak wanneer de uitslag er is alles netjes op tijd . top
fengxia yang
Goede snelle service
Goede snelle service. Uitslag ook snel bekend.
Onbetrouwbaar
Ik liet me testen (Utrecht) om zeker te weten dat ik geen Corona had i.v.m bezoek aan mensen met een kwetsbare gezondheid. Ik had 4 dagen ervoor contact gehad met iemand die misschien Corona had, had zelf inmiddels klachten. De zelftest van die ochtend was negatief.
De testafname was een aanfluiting: met de swab werd lichtjes de achterkant van mijn tong aangeraakt en daarna heel kort één neusgat. Omdat ik er geen vertrouwen in had, heb ik meteen bij thuiskomst een zelftest gedaan: hartstikke positief. Twee uur later kreeg ik de uitslag van de PCR-test: negatief, ik zou geen Corona hebben. Wat een schande. Je betaalt 70 euro voor een test die betrouwbaar zou moeten zijn.
N.a.v. antwoord: De e-mail met de testuitslag bevat alleen een uitnodiging om de ervaring met jullie service te delen op Trustpilot; er staat niet waar men met klachten terecht kan. Uit jullie antwoord blijkt helaas dat jullie meer bezig zijn met jullie reputatie dan met volksgezondheid. Daarmee blijft mijn review relevant.

Antwoord van Carephar Medical Service
alles vlgs afspraak zelfs 2 uurtjes…
alles vlgs afspraak zelfs 2 uurtjes vervroegd in overleg
Alles optijd binnen en vriendelijk geholpen
zeker een aanrader !!
Prima geregeld in Amsterdam
Prima geregeld in Amsterdam en de uitslag zeer snel ontvangen. Voor mijn vrouw en ik zelf.
Getest op locatie Breda
Getest op locatie Breda, goede service en netjes op tijd mijn uitslag binnen. Ben Heel erg te vreden
Locatie Tilburg top
Locatie Tilburg, netjes op tijd mijn uitslag binnen en een vriendelijke dame die zorgvuldig test.
Super tevreden zoals altijd als ik hier…
In Breda getest, Super tevreden zoals altijd als ik hier ben geweest. Keurig netjes op tijd mijn uitslag weer binnen en vriendelijke personeel.
NETJES ZOALS HET HOORT
Vlug een afspraak, en netjes geholpen.
Zoals het hoort.
We zijn zeer tevreden
Heel zorgzaam en profesioneel!
Zeer slechte communicatie
Ik had initieel een afspraak ingepland in Arnhem voor de middag van 13 januari, welke ik later toch niet nodig bleek te hebben. Daarom heb ik via de bevestigingsmail op de knop "afspraak annuleren" gedrukt, maar ik ontving maar geen bevestiging van de annulering. Om die reden heb ik op de ochtend van 12 januari de klantenservice gebeld en toen bleek dat er inderdaad technisch wat mis ging. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan, anders was ik mijn geld kwijt geweest door een technische fout in de website.
De vrouw van de klantenservice heeft de afspraak voor me heeft geannuleerd en verzocht me om de afdeling refund een mail te sturen, zodat ik mijn geld terug zou krijgen. Hier kreeg ik geen reactie op, waarna ik voor de zekerheid nog een mail erachteraan heb gestuurd met de vraag op welke termijn ik mijn terugbetaling zou mogen ontvangen.
Op de website staat dat ik binnen 3 werkdagen reactie zou moeten ontvangen, maar in het antwoord op mijn mail kreeg ik te horen dat het 5-7 werkdagen zou duren voordat refund iets zou laten weten. Inhoudelijk werd mijn vraag echter niet beantwoord. Tot op heden (12 werkdagen verder) heb ik nog niks vernomen over mijn terugbetaling.
Ik vind het erg jammer dat inhoudelijke communicatie uitblijft en ik begin helaas mijn vertrouwen in deze onderneming kwijt te raken.
Graag zou ik mijn geld terug willen, voor een afspraak die ik op tijd geannulleerd heb.
---
update 30-01: inmiddels reactie vanuit de afdeling refund ontvangen waarin gezegd wordt dat het gaat om een interne miscommunicatie. Heb mijn geld inmiddels terug gekregen.
Goede service echt top mensen…
Goede service echt top mensen 👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾
Zo goed ,optijd en de uitslag zo snel.
Heel snel en vriendelijk geholpen door…
Heel snel en vriendelijk geholpen door livechat medewerker. Test personeel op Rotterdam locatie van hollenhovenstraat is gentle en gaf helder uitleg. Test resultaat keurig op tijd via mail gekregen. Dikke Tevreden.
Afspraak vooraf de tijd gecontroleerd…
Afspraak vooraf de tijd gecontroleerd vanuit Carephar.
Medewerker keurig op tijd en netjes uitgelegd.
Belangrijkste is documenten person vooraf gecontroleerd.
Mijn bevinding m.b.t. Carephar in Weurt/ Gelderland
Ik heb mijn PCR-test bij Carephar in Weurt/Gelderland laten afnemen. Ik ben geholpen door een jonge man die zeer behulpzaam en vriendelijk was. Netjes optijd en de uitslag kwam ook optijd binnen. Dus wat mij betreft is locatie Weurt/Gelderland een aanrader.
Allereerst kwam de persoon die de test…
Allereerst kwam de persoon die de test zou afnemen ruim 1 uur en 3 kwartier te laat. Allerlei verhalen over files, accu van telefoon leeg etc. Er stond geen file. Dus voelde me al behoorlijk vervelend eronder. Dit werd wel opgelost door korting te geven.
Nu heb ik de uitslag en er staat geen ophaalcode bij, dus kan ik de uitslag niet in de Corona app zetten. Eerst via de mail gevraagd. Duurt 3 werkdagen voordat je antwoord krijgt. Toen via de chatbox. Zit nog op antwoord te wachten. Daarna dus maar gebeld. Klopt, zit geen ophaalcode bij. U moet printen. Tja, dat wilde ik dus niet en het staat ook niet op de website. Voel me bekocht en slecht behandeld.

Antwoord van Carephar Medical Service