Carephar Medical Service Reviews

4,4

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met carephar als ondersteuning bij het afvallen. Vanaf het begin werd ik goed begeleid en kreek ik duidelijke informatie over het proces.

Top service. 1: Mijn man ging voor antigeentest alles was goed gegaan uitslag was ook netjes optijd. 2: Ik ben zo goed geholpen door een medewerkster ik begreep het niet helemaal met SPTH da... Toon meer

Paspoorten vergeten eigen schuld dikke bult,de uiterst vriendelijke juffrouw vond het zichtbaar vervelend voor ons. Niet getreurd even terug naar huis ca.15 km en na een uurtje weer terug. Onmiddellij... Toon meer

Afspraak voor PCR TEST Eindhoven - Hygiene regels werden netjes gehandhaafd -Zo stelden de medewerkers mij ook gerust waneer ik vragen had betreft de hygiene -Iedereen had zijn netjes zijn... Toon meer

1. Lokale medische diensten
  2. Medische organisatie

Online apotheek voor gewichtsverlies, waar de juiste medicatie op maat wordt geleverd.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onbetrouwbaar

Ik liet me testen (Utrecht) om zeker te weten dat ik geen Corona had i.v.m bezoek aan mensen met een kwetsbare gezondheid. Ik had 4 dagen ervoor contact gehad met iemand die misschien Corona had, had zelf inmiddels klachten. De zelftest van die ochtend was negatief.
De testafname was een aanfluiting: met de swab werd lichtjes de achterkant van mijn tong aangeraakt en daarna heel kort één neusgat. Omdat ik er geen vertrouwen in had, heb ik meteen bij thuiskomst een zelftest gedaan: hartstikke positief. Twee uur later kreeg ik de uitslag van de PCR-test: negatief, ik zou geen Corona hebben. Wat een schande. Je betaalt 70 euro voor een test die betrouwbaar zou moeten zijn.

N.a.v. antwoord: De e-mail met de testuitslag bevat alleen een uitnodiging om de ervaring met jullie service te delen op Trustpilot; er staat niet waar men met klachten terecht kan. Uit jullie antwoord blijkt helaas dat jullie meer bezig zijn met jullie reputatie dan met volksgezondheid. Daarmee blijft mijn review relevant.

31 maart 2023
Logo Carephar Medical Service

Antwoord van Carephar Medical Service

Beste ...(naam is niet bekend bij ons) ,

Excuses voor de nare ervaring! De medewerkers zijn goed getraind om zo accuraat mogelijk de PCR test af te nemen. Helaas geeft u aan een andere ervaring te hebben gehad.

Wij hadden uw klacht mbt tot de test afname graag gehoord ipv via de Trustpilot website. Als wij direct na de testafname op de hoogte waren gebracht konden wij hier direct mee aan de slag. En konden wij dit direct kenbaar maken bij de desbetreffende locatie. Uiteraard hadden wij dit dan opgelost doormiddel van een nieuwe correcte afname of een terugbetaling. En een waarschuwing te geven aan de medewerker zodat zij/hij extra Allert en accuraat is bij de volgende toekomstige testen.

Ontzettend jammer dat wij niet de kans hebben gehad dit met u te bespreken/op te lossen alvorens u een 1 ster review ging plaatsen!

Carephar

Zeer slechte communicatie

Ik had initieel een afspraak ingepland in Arnhem voor de middag van 13 januari, welke ik later toch niet nodig bleek te hebben. Daarom heb ik via de bevestigingsmail op de knop "afspraak annuleren" gedrukt, maar ik ontving maar geen bevestiging van de annulering. Om die reden heb ik op de ochtend van 12 januari de klantenservice gebeld en toen bleek dat er inderdaad technisch wat mis ging. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan, anders was ik mijn geld kwijt geweest door een technische fout in de website.

De vrouw van de klantenservice heeft de afspraak voor me heeft geannuleerd en verzocht me om de afdeling refund een mail te sturen, zodat ik mijn geld terug zou krijgen. Hier kreeg ik geen reactie op, waarna ik voor de zekerheid nog een mail erachteraan heb gestuurd met de vraag op welke termijn ik mijn terugbetaling zou mogen ontvangen.

Op de website staat dat ik binnen 3 werkdagen reactie zou moeten ontvangen, maar in het antwoord op mijn mail kreeg ik te horen dat het 5-7 werkdagen zou duren voordat refund iets zou laten weten. Inhoudelijk werd mijn vraag echter niet beantwoord. Tot op heden (12 werkdagen verder) heb ik nog niks vernomen over mijn terugbetaling.

Ik vind het erg jammer dat inhoudelijke communicatie uitblijft en ik begin helaas mijn vertrouwen in deze onderneming kwijt te raken.

Graag zou ik mijn geld terug willen, voor een afspraak die ik op tijd geannulleerd heb.

---
update 30-01: inmiddels reactie vanuit de afdeling refund ontvangen waarin gezegd wordt dat het gaat om een interne miscommunicatie. Heb mijn geld inmiddels terug gekregen.

27 januari 2023

Heel snel en vriendelijk geholpen door…

Heel snel en vriendelijk geholpen door livechat medewerker. Test personeel op Rotterdam locatie van hollenhovenstraat is gentle en gaf helder uitleg. Test resultaat keurig op tijd via mail gekregen. Dikke Tevreden.

20 december 2022

Mijn bevinding m.b.t. Carephar in Weurt/ Gelderland

Ik heb mijn PCR-test bij Carephar in Weurt/Gelderland laten afnemen. Ik ben geholpen door een jonge man die zeer behulpzaam en vriendelijk was. Netjes optijd en de uitslag kwam ook optijd binnen. Dus wat mij betreft is locatie Weurt/Gelderland een aanrader.

9 november 2022

Allereerst kwam de persoon die de test…

Allereerst kwam de persoon die de test zou afnemen ruim 1 uur en 3 kwartier te laat. Allerlei verhalen over files, accu van telefoon leeg etc. Er stond geen file. Dus voelde me al behoorlijk vervelend eronder. Dit werd wel opgelost door korting te geven.
Nu heb ik de uitslag en er staat geen ophaalcode bij, dus kan ik de uitslag niet in de Corona app zetten. Eerst via de mail gevraagd. Duurt 3 werkdagen voordat je antwoord krijgt. Toen via de chatbox. Zit nog op antwoord te wachten. Daarna dus maar gebeld. Klopt, zit geen ophaalcode bij. U moet printen. Tja, dat wilde ik dus niet en het staat ook niet op de website. Voel me bekocht en slecht behandeld.

4 november 2022
Logo Carephar Medical Service

Antwoord van Carephar Medical Service

Beste Corney,

Excuses voor het lang wachten. Fijn om te horen dat de locatie een compensatie heeft aangeboden.

Wij adverteren niet met de Corona Check App. Overigens is de Corona Check app niet verplicht bij het reizen en wordt de Corona Check App ook niet erkend door alle landen! U kon uw uitslag middels uw telefoon laten zien of uitprinten.

Wij hebben u voorzien van een geldig internationale reisdocument, jammer dat dit bestraft word door een 1 ster review.

Team Carephar