Carephar Medical Service Reviews

4,4

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met carephar als ondersteuning bij het afvallen. Vanaf het begin werd ik goed begeleid en kreek ik duidelijke informatie over het proces.

Top service. 1: Mijn man ging voor antigeentest alles was goed gegaan uitslag was ook netjes optijd. 2: Ik ben zo goed geholpen door een medewerkster ik begreep het niet helemaal met SPTH da... Toon meer

Paspoorten vergeten eigen schuld dikke bult,de uiterst vriendelijke juffrouw vond het zichtbaar vervelend voor ons. Niet getreurd even terug naar huis ca.15 km en na een uurtje weer terug. Onmiddellij... Toon meer

Afspraak voor PCR TEST Eindhoven - Hygiene regels werden netjes gehandhaafd -Zo stelden de medewerkers mij ook gerust waneer ik vragen had betreft de hygiene -Iedereen had zijn netjes zijn... Toon meer

1. Lokale medische diensten
  2. Medische organisatie

Online apotheek voor gewichtsverlies, waar de juiste medicatie op maat wordt geleverd.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super!

Super aardig personeel, fijn bereikbaar, netjes en schoon binnen!

1 mei 2022

Super

Super, aardig personeel, snel resultaat en volgens mij de goedkoopste

29 april 2022

Top service!

Super geholpen door de dame die de test afnam in de Den Haag locatie. Heel vriendelijk en open waardoor de test afname heel fijn was. Resulaten waren ook echt tussen 21u en 22u binnen zoals aangegeven. Zeer aan te raden!

26 april 2022

Krijg keurig op tijd een uitslag. Topservice

Krijg keurig op tijd een uitslag via mail. De link naar de pdf met die uitslag werkt niet. Heb ik dus niets aan. Mijn vlucht gaat morgen. Niemand te bereiken. De chat zogenaamd beschikbaar tot 2300. Bericht om 21:07 dat er niemand is. En dan, halleluja, blijkt dat er mensen zijn die de berichten lezen,. Binnen tien minuten krijg ik een pdf in een aparte mail van Lisa van Carephar. Mensen wat een topservice. Dank je wel!

25 april 2022

PCR test afgenomen in Arnhem

PCR test afgenomen in Arnhem, uitslag negatief. QR ontvangen deze kon niet worden uitgelezen in oostenrijk, oplichters?

8 maart 2022
Logo Carephar Medical Service

Antwoord van Carephar Medical Service

Beste Vincent,

U heeft een internationale reisdocument die voldoet aan alle eisen en verplichtingen om te kunnen “reizen naar uw bestemming”.
Overige zaken horeca, evenementen staan hier los van.

De Corona Check App is “niet “ verplicht bij het reizen en er zijn zelfs landen die Corona check app niet erkennen. Daarnaast hanteert een land zijn eigen regels & zijn er los van de Corona check app ook verschillende QR codes!

Jammer dat u niet eerst met uw vragen, contact met ons heeft opgezocht. En nu door onwetendheid zich schuldig maakt aan laster! Door ons een bedrijf (die overigens ook samenwerkt met de overheid) uit te maken als oplichters.

Aanrader

Getest in Eindhoven. Schoon, snel, vriendelijke medewerkster en resultaat ruim op tijd ontvangen. Aanrader, mede gezien de prijs in vergelijking met andere aanbieders.

25 februari 2022

3-sterren voor de professionaliteit

Hallo Carephar,

Ik lees een review van Elisabeth waar u nogal persoonlijk te woord gaat ipv professioneel...niet zo netjes. Overigens vond ik ook dat ik een heel onvriendelijk mannetje aan de 020-lijn had. Ongeduldig en begriploos. Ik ben op de locatie in Eindhoven geweest, waarbij de medewerker mijn Geboortedatum in de Engelse notatie heeft gezet!!! dus mm/dd ipv dd/mm...en dat voor een dagelijkse bezigheid?? .Mijn broek zakt er vanaf. 4-sterren voor de snelheid en 3- sterren voor de professionaliteit.

20 februari 2022

Afspraak maken kan alleen online

Afspraak maken kan alleen online, begrijpelijk, maar afspraak verzetten kan niet online. Afspraak verzetten kan alleen via de chat. Naar mijn idee is dat heel bewerkelijk en omslachtig . Het zou toch mogelijk moeten kunnen zijn om de afspraak ook online te kunnen verzetten!

Dezelfde medewerker die ik aan de lijn had gehad telefonisch met de vraag of ik mijn afspraak kon verzetten, beantwoordde mij vervolgens via de chat!
Vervolgens kwam een reactie via de chat te laat bij mij binnen, achteraf gezien, daar kon de medewerker niks aan doen, maar ik werd wel nogal arrogant te woord gestaan aan de telefoon, waardoor ik zeer onaangenaam verrast was.
De afspraak is geregeld, dat is fijn maar als jullie het mogelijk maken om ook online afspraken te verzetten, dan scheelt dat veel (voor klanten onlogisch ..) gedoe.. en let op de communicatie..

18 februari 2022
Logo Carephar Medical Service

Antwoord van Carephar Medical Service

Beste Christina,

U bent vast niet op de hoogte van storm Eunice waar Nederland vandaag mee te maken heeft? Hierdoor willen ontzettend veel klanten, hun afspraak wijzigen of annuleren. Door deze drukte duurde het vanochtend " iets langer" dan gebruikelijk.

Ontzettend jammer dat u hier totaal geen begrip voor toont en het bedrijf al afstraft met 1 ster terwijl u afspraak morgen pas staat. En daarnaast ook nog eens de medewerker aan de telefoon op een felle manier te woord stond.

Team Carephar

Snel

Snel, professioneel en goed bereikbaar

14 februari 2022