Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met carephar als ondersteuning bij het afvallen. Vanaf het begin werd ik goed begeleid en kreek ik duidelijke informatie over het proces.
Top service. 1: Mijn man ging voor antigeentest alles was goed gegaan uitslag was ook netjes optijd. 2: Ik ben zo goed geholpen door een medewerkster ik begreep het niet helemaal met SPTH da... Toon meer
Paspoorten vergeten eigen schuld dikke bult,de uiterst vriendelijke juffrouw vond het zichtbaar vervelend voor ons. Niet getreurd even terug naar huis ca.15 km en na een uurtje weer terug. Onmiddellij... Toon meer
Afspraak voor PCR TEST Eindhoven - Hygiene regels werden netjes gehandhaafd -Zo stelden de medewerkers mij ook gerust waneer ik vragen had betreft de hygiene -Iedereen had zijn netjes zijn... Toon meer
Online apotheek voor gewichtsverlies, waar de juiste medicatie op maat wordt geleverd.
Maaskade 43, 3071NB, Rotterdam, Nederland
- 0202101485
- info@carephar.nl
- carephar.nl
Vreselijk!!!
Vreselijk!!!
Ondanks onze afspraak en de toegezonden bevestiging staan wij voor niets op de afgesproken tijd voor de deur. De deur is gesloten. Niemand te zien en bellen lukt niet. Ook een ander persoon stond daar voor niets. Dan blijkt maar weer goedkoop is miskoop.
Gelukkig konden we in Schiedam zonder problemen getest worden.
Afspraak gemaakt op zondag om 1700 voor…
Afspraak gemaakt op zondag om 1700 voor een test voor het internationale reiscertificatie. Staan voor een dichte deur. Moeten dus een nieuwe afspraak maken, voor de volgende dag, waardoor de reis dus onder druk komt te staan.
Een aanrader.
Een aanrader.
14uur getest en om 21.29 result.
Snel, goedkoop en professioneel.
Top service.
Wegens een overlijding in de familie moest ik spoedig naar het buitenland. Ik heb vandaag een spoed test gedaan en keurig op tijd mijn reisdocument met QR code ontvangen! Dank
Amateuristische zooi!
Sta nu met de afspraakbevestiging voor een gesloten deur in Zevenbergen Industrieweg. Telefoon wordt doodleuk niet beantwoord. Typisch bedrijf functionerend op het niveau van een bananenrepubliek. Voor mij nooit meer dit bedrijf! Hoop dat anderen voor een betere optie zullen kiezen. U bent in ieder geval gewaarschuwd!
Dit nooit meer
Test op zich ging goed, ellende begon s’avonds toen de test binnen moest komen (niet dus). Nummer gebeld wat ze aangeven in de mail, maar wordt niet beantwoord, ook niet na 50 x bellen
Klantenservice gebeld volgende ochtend
Bandje met muziek, ook na 30 x steeds het zelfde muziekje En nu???? Ik moet nu echt naar het buitenland. Na lang zoeken op internet chatfunctie gevonden en zowaar ik krijg contact met een medewerker, die zegt meteen doodleuk. Ohh telefoon wordt nooit beantwoord in het weekend 🤬🤬🤬🤬 zet dat dan ook in de mail die ik van jullie krijg
Gelukkig heeft de medewerker het daarna snel opgelost, maar heeft onnodig veel stress en ellende gekost
Weet nu hoe het werkt, maar voor mij nooit meer bij carephar

Top service
Top service.
2: Ik ben zo goed geholpen door een medewerkster ik begreep het niet helemaal met SPTH dame die daar werkt heeft me zo goed geholpen ben haar zeer dankbaar hiervoor. Locatie Breda van de Reijstraat 44.
Nogmaals top service en zeer vriendelijk.
Uiteindelijk netjes opgelost
UPDATE: Geld terug ontvangen, met excuses. Prima!
UPDATE: gebeld, ze hebben excuses aangeboden dat ze er niet waren. Zou gelijk mijn geld teruggestort krijgen! NOG STEEDS NIETS BINNEN!.....
0 sterren was een betere optie! Je maakt een afspraak voor 2 personen, betaalt, niemand aanwezig hier in Eindhoven! Wat een stel oplichters. Je probeert ze te bellen, alleen maar irritante muziek. En geld terug zal wel een drama worden

Antigeen test gedaan
Antigeen test gedaan, snelle service en binnen 30 min de uitslag!!!
Zeer slecht
Zeer slecht. Wij hadden een afspraak maar de locatie was dicht. Nadat wij per mail een klacht hadden ingediend niks gehoord. Daarna nog gebeld met de klantenservice, Jermain vond mijn vraag heel vervelend en kon er niks mee. Daarna werd de verbinding verbroken.
Aanrader!
Gisteren spoed pcr getest (om 14u) omdat uitslag via Lead Healthcare uitbleef. Vanochtend vertrok de vlucht. Uitslag via Carepharm kwam precies op tijd. Zonder Lisa en haar collega’s van Carepharm had ik niet mee gekund. Wat een toppers! Aanrader :)
Echt een top bedrijf
Echt een top bedrijf! Wij waren in Arnhem en hadden de antigeentest. Binnen 30 half uur uitslag in de mail met verklaring!
Vreselijk
Vreselijk. Ik heb een afspraak morgen ingepland om me te testen en wat krijg ik nu laat in de nacht? Een korte mail waarin geschreven is dat de afspraak is gecanceld omdat hun licentie is verlopen. Wat moet ik nu???

Alles netjes volgens afspraak
Top en snelle service, zeer professioneel.
Wanhopig waren we op zoek naar een testcentrum in Spanje omdat Frankrijk plots een certificaat eiste van maximaal 24u. Heerlijk was het om in Spanje in het Nederlands te babbelen. De test ging super snel en binnen het uur kregen wij ons resultaat op e-mail. Deze morgen door de Franse politie gecontroleerd geweest en ik mocht netjes doorrijden. Top testcentrum met top service en top mensen! Zeer professioneel en netjes georganiseerd (in Malaga) Thanks voor de hulp en service.
In Tilburg geprobeerd te testen
In Tilburg geprobeerd te testen, maar was alleen mogelijk met contante betaling!!! Ook al was er gereserveerd via de app van de overheid. Klopt echt niets van! Niet gaan en niet betalen! Bij spoedtest.nl uiteindeljk nog net op tijd een test kunnen regelen. Er werd aangegeven dat je niet kon pinnen omdat dat te veel werk zou zijn…niet vanwege een storing, er zou een landelijke storing zijn bij de ggd werd aangegeven. Daar was dan ook niets van terug te vinden

Antwoord van Carephar Medical Service
Erg fijne ervaring gehad tijdens ‘t…
Erg fijne ervaring gehad tijdens ‘t testen in Eindhoven.
De dame die de test deed nam alle tijd voor mijn kinderen. Erg bedankt daarvoor!
Niet aanwezig
Afspraak gemaakt in Eindhoven. Kom je aan, is er niemand aanwezig. Bel je het telefoonnummer dat op de deur aanwezig is: meteen voicemail. Kortom geen test gehad en niemand bereikbaar. Reken niet op ze!

Corona test reizen
Hele goede personeel en erg vriendelijk. Stelt je heel erg gerust. Hele fijne ervaring gehad bij Carephar.
Prettige ervaring Malaga PCR test
Afspraak on-line geboekt, vlot verlopen. Heel snel geholpen eenmaal op locatie, personeel waren vriendelijk en verpleegster heeft het staafje zachtaardig ingebracht zowel keel en neus, ze zijn duidelijk goed getraind met veel ervaring. Ik heb de PCR test al zo vaak gedaan, maar ben toch altijd nerveus. Test resultaat PCR om 22:00 ontvangen zelfde dag