Auto was prima geregeld. We zijn van de airport opgehaald en naar Value Car Rental gebracht. Auto heeft het prima gedaan tijdens onze reis in Namibië en Botswana. Geen problemen gehad. Tent op het dak... Toon meer
Value Car Rental voldeed aan al onze eisen. Te beginnen met het aanbod gebruik te maken van een al wat langer gebruikte auto, om hiermee de kosten van de autohuur voor 4 weken te drukken. We zijn... Toon meer
Leuke spontane en behulpzame staf. Duidelijke communicatie en nette voertuigen. Ook op een assistentie verzoek wordt duidelijk gereageerd. Doen we zo opnieuw.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke uitleg bij het ophalen, nette en snelle afwerking bij het inleveren en bovenal een prima auto.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
The lowest prices for 4x4 vehicles in Namibia! Here you can hire a perfectly good 4x4 at a cheap price! The ideal solution for visitors traveling on a budget.
195 Mandume Ndemufayo Avenue, Po Box 40214, Windhoek, Namibië
- +264 61 377200
- info@carhirenamibia.com
- carhirenamibia.com
Twijfel tussen goed en uitstekend
We hebben getwijfeld tussen een goede of uitstekende beoordeling, maar hebben uiteindelijk gekozen voor goed. Wij huren al jaren auto's bij Value Car Rental en dit naar tevredenheid. De laatste keer hebben we echter bij het ophalen van de auto, behoorlijk lang moeten wachten op de afhandeling van de administratie, omdat er onvoldoende personeel beschikbaar was en we het idee hadden dat huurders van auto's via Asco voorrang hadden. Uiteindelijk scheelde het behoorlijk veel in de tijd die we beschikbaar hadden voor het rijden naar ons eerste overnachtingsadres. Uiteraard kunnen we ons vergissen, maar zo kwam het wel op ons over. We zullen voor onze volgende vakantie in Namibie zeker weer overwegen bij VCR te huren.
alles is heel vlot verlopen.
alles is heel vlot verlopen.
geweldige service!!!
Scherpe prijs, goede auto
Scherpe prijs, prima auto. Niets op aan te merken. Ook de service is goed, zoals halen en brengen naar het vliegveld
2 maanden onderweg met een degelijke …
2 maanden onderweg met een degelijke 4x4 Toyota Hilux camper met 2 tenten. Service en uitleg zeer uitgebreid. Kampeeruitrusting in orde. Onderweg halverwege in het kantoor in Windhoek nog wat materiaal verwisseld en aangevuld en check-up voertuig. Vriendelijk en competent personeel. Correcte afhandeling bij inlevering van de auto. Zeer aanbevolen.
Een uitstekend autoverhuur bedrijf
De huur auto, Double Cabin Toyota Hilux, was in perfecte staat, met 2 reserve banden en een dubbele tank. Tijdens de rit van vele duizenden kilometers door Namibie en Botswana hebben we geen enkel technisch probleem gehad. Alles werkte goed.
Bij het ophalen van de auto kregen we instructies en een filmpje met aandachtspunten
Top auto
Top auto.
60 cm waterdiepte was geen enkel probleem. Grote brandstof tank en goede wegligging.
Dit maakt de vakantie om te genieten.
(Highlux dubbel cabine)
Degelijke,vlotte verhuurbedrijf
De uitleg en info terplaatse was grondig en degelijk,men nam er zijn tijd voor
De wagen was technisch in orde,de bagageruimte was wel niet stofdicht maar misschien is dat niet mogelijk
Bij terugkomst was de kontrole grondig en eerlijk
Ophalen en terugbrengen naar luchthaven was stipt volgens afspraak
Als we terug naar Namibie gaan nemen we dezelfde verhuurder
De auto was zeer goed uitgerust voor …
De auto was zeer goed uitgerust voor road trip in Namibie.
Alles was zeer goed onderhouden en de banden die erop lagen waar van een uitstekende kwaliteit!
Prima auto's en kampeermateriaal
Prima auto's en kampeermateriaal. Duidelijke uitleg tijdens het ophalen van de auto.
Betrouwbaar bedrijf, goede service.
Degelijke en betrouwbare auto's.
Goede service.
Men was alleen vergeten te vertellen welk type diesel we moesten tanken. (In Namibië zijn 2 soorten diesel te koop).
Toyota Hilux double cab
Onze auto was een top werkpaard. Net zo betrouwbaar als 3 jaar geleden
Top auto met een uitstekende service en een goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
Fijn bedrijf met een duidelijke engelse uitleg en conditioneel prima auto's tegen een goede prijs.
Goede uitgeruste auto
Goed uitgeruste auto voor een rondreis.
Door Namibie Botswana met perfecte Hilux van Value Car rental
In Augustus 2016 een mooie reis door Namibie Botswana gemaakt met vier personen in een Toyota Hilux uitgerust met standaard kampeerset en twee dak tenten. Perfecte spullen, goede service en redelijke prijs! Zeker een aanrader dus.
groet Ton en Hanneke
Prima betrouwbare auto
Al een aantal maal bij deze maatschappij een auto huur naar volle tevredenheid. Auto's zijn niet nieuw maar wel prima onderhouden.
Deze keer hadden we een 4 x 4 met tenten op het dak en losse tent erbij gehuurd. Prima materiaal wordt erbij geleverd, heel eenvoudig op te zetten en weer op te ruimen.
Als je zelf door het mooie Namibië wilt gaan reizen zou ik iedereen aanraden hier een auto te huren.
Prima en vriendelijke service
Vriendelijk onthaald op de luchthaven en naar depot gebracht. Uitvoerige uitleg over het voertuig voor vertrek. Onderweg heel vlot en professioneel uit de nood geholpen na probleempje met de daktent (via hun hersteldepot in Swakopmund). Afhandeling bij teruggave van het voertuig in VicFalls ging eveneens zeer vlot. Voertuig zelf was ook top. Enkel positieve ervaringen.
Goede prijs/kwaliteit.
We zijn zeer opgetogen over de uitstekende assistentie en de geode kwaliteit van het materiaal.
Net niet nieuw bespaard op kosten en behoud plezier
Het feit dat Value Car Rental als dochter van Asco voor (relatief) aantrekkelijke prijs goede auto's verhuurd doet niets af van de prima dienstverlening. De auto was geheel naar wens. Bij vertrek gedegen uitleg (tip: kort instructieboekje voor onwetende klant) en bij terugkomst efficiënt proces. Neem geen verzorgde reis, maar ga het avontuur aan met auto van VCR.