We boeken al enkele jaren met Carjet (Sapphier) en zijn tot nu toe erg tevreden. Daarom weer opnieuw hiervoor gekozen. Boekingsproces zeer gebruikersvriendelijk - prijs zeer redelijk en men houdt zich... Toon meer
In het proces een moment inbouwen om je aanvraag nog een keer te checken voordat je gaat betalen. Ik wilde nog wijzigingen aanbrengen in het ophaaltijdstip op maandag (van 10.30 -> 15.30 uur) en... Toon meer
Was makkelijk te boeken en in mijn taal Alleen wel apart dat je borg moet betalen? Dat kwam niet duidelijk naar voren en sowieso is mijn creditcard de borg als er iets gebeurd Maar ik heb al inc... Toon meer

5⭐ Customer Service

Vraagt klanten om een review
Een auto bestellen is vrij eenvoudig op jullie site. Alles staat goed aangeduid en vermeld, nu maar hopen dat men die auto geeft, die ik bestelde op het afhaalpunt.

Antwoord van CarJet.com
Na vergelijking toch weer de scherpste prijs bij CarJet

Antwoord van CarJet.com
Het advies bij de keuze en het boeken waren goed en niet moeilijk. Ook de mogelijkheid om op een andere havenplaats ons weg te brengen dan de plaats waar we zijn opgehaald is een goede service.

Antwoord van CarJet.com
Prima snelle ervaring soms niet helemaal duidelijk wat er allemaal in het pakket zit.

Antwoord van CarJet.com
WAARSCHUWING – ZEER SLECHTE ERVARING MET AL KAFI / WHEEGO AUTOVERHUUR (FES AIRPORT)
Ik wil andere reizigers waarschuwen voor mijn ervaring met Al Kafi / Wheego autoverhuur bij aankomst op luchthaven Fes.
De gereserveerde auto werd niet geleverd zoals vooraf bevestigd. Bij aankomst begon medewerker Younes direct te zeggen dat het pinapparaat problemen had. Vervolgens werd mij verteld dat mijn borg van €1600 zogenaamd niet geaccepteerd kon worden en dat ik €180 extra moest betalen, anders kreeg ik de auto niet mee.
Je staat net aangekomen op de luchthaven en wordt onder druk gezet om extra te betalen. Dit voelde voor mij als misleiding en een manier om klanten eerst te lokken met een goedkope prijs en daarna onverwachte kosten te eisen.
Dit bedrijf heeft geen echt kantoor op de luchthaven. Er staat alleen iemand op de parkeerplaats te wachten om klanten op te vangen.
Ik heb mij volledig aan alle regels gehouden. Alles wat vooraf betaald moest worden heb ik netjes betaald en mijn Visa-creditcard werkte gewoon — deze gebruik ik wereldwijd zonder problemen.
❌ Auto niet geleverd volgens afspraak❌ Extra betaling geëist zonder duidelijke uitleg❌ Zeer onprofessionele behandeling
Mijn persoonlijke ervaring met Al Kafi / Wheego was erg negatief en ik raad andere reizigers aan om voorzichtig te zijn en vooraf goed onderzoek te doen voordat je hier een auto huurt.

Antwoord van CarJet.com
Ik heb enkele jaren geleden schade gehad en alles is nadien bij de afhandeling perfect verlopen! Als ik nu een auto moet huren zal dit steeds via carjet gebeuren.

Antwoord van CarJet.com
Boeken ging vlot, moet de rest nog ervaren, creditcard wordt bepaald bedrag geblokt(bij de meeste is dat zo). Dit wil ik eigenlijk niet, dus later volle verzekering bijgeboekt. Nu dus nog deze blokkade. Jammer dat dit niet goed werd aangegeven. Prijzen van huren zijn gunstig.

Antwoord van CarJet.com
voor de tweede keer een auto geboekt en iedere keer problemen met betalen. Dit kan niet in een keer van de rekening afgeschreven worden waardoor je weer een mail krijgt van hun. Waar je binnen 3 dagen de tijd krijgt om te betalen? Dit zaait verwarring, vorige keer had ik dus 2 x betaald! Veel romslomp om het terug te krijgen. Deze keer was mijn reservering weg en werd mij gevraagd om opnieuw een boeking te doen? Financieel, zeer slecht georganiseerd.

Antwoord van CarJet.com
Wij huurden een auto bij Goldcar via Carjet.
Op de luchthaven in Palma de Mallorca wachtten we meer dan 2 uur! voordat we aan de beurt waren, Carjet klanten hadden een aparte code in het ticketsysteem, alle andere klanten gingen voor.
Net als andere reizigers daar kregen we de auto alleen mee als we hun peperdure verzekering namen, dit werd zeer agressief verkocht, er was geen andere optie (ik had ruim saldo op de creditcard -die accepteert Goldcar alleen als de voornaam op de kaart staat- ik heb aangeboden om de borg direct te pinnen of over te boeken. Het was duidelijk te doen om het verkopen van de peperdure verzekering). Andere reizigers schakelden -tevergeefs- zelfs de hulp in van de politie agent ter plaatse.
Bij Carjet had ik al de aangeboden premium verzekering aangekocht, maar dat hielp niets.
Uiteindelijk betaalde ik EUR 375 extra. CarJet betaalde alleen de kosten voor hun premium verzekering terug en neemt verder geen enkele verantwoordelijkheid voor hun zeer misleidende bemiddeling, de kosten voor het huren van de auto die ik eerder aan CarJet betaalde krijg ik niet teruggestort. Wij boeken nooit meer via CarJet.
Onder deze review plaatste CarJet direct een vriendelijke uitnodiging, waarin zij aanbieden nog eens naar de situatie te kijken. Van dat aanbod heb ik direct gebruik gemaakt, het leverde geen echte hulp of zelfs maar begrip op. Mijn klacht wordt niet serieus genomen, in plaats daarvan verwijzen zij alleen in standaard antwoorden naar Goldcar en hun voorwaarden. CarJet weigert om enige verantwoordelijkheid te nemen.

Antwoord van CarJet.com
Dit is de tweede keer dat ik via Carjet een auto probeerde te huren in Turkije. Er wordt met goedkope deals geadverteerd waarbij een hoge waarborgsom wordt gevraagd, bij de eerste keer dacht ik nog echt dat het toeval was maar nu het zelfde weer bij een andere lokale aanbieder te hebben meegemaakt ben ik er van overtuigd dat het oplichting is. Bij de boeking werd aangegeven dat de lokale aanbieder Amex creditcard accepteert maar wellicht een toeslag zal gelden, dat was geen ramp voor ons. Eenmaal bij de lokale aanbieder werd direct verteld dat zij deze kaart niet accepteren. Dit was ook geen ramp want ik had 2 tal Mastercards bij me. Beiden kaarten na het intoetsen van mijn pincode van de kaart werd er aangegeven dat het niet werkt bij hun en dat ik de auto niet kon mee krijgen omdat de borg met een creditcard betaald moest worden. Al mijn kaarten zijn actief en gebruik mijn kaarten regelmatig vanwege de vele reizen die ik maak. De auto die ze voorhanden hadden was geen Manuel (ik had een Manuel voertuig
Gehuurd) maar een automaat voertuig, ik kreeg een heel andere voorstel met een veel hogere bedrag die ik moest betalen om dit voertuig alsnog te krijgen. Ik had de reserveringskosten en de verzekering al betaald aan Carjet. Let er a.u.b. op dat dit een gewoon een samenwerkende oplichtings praktijk is.

Antwoord van CarJet.com
Auto online huren is geen probleem.
Eerst aanbetaling gedaan . Maar bij auto ophalen accepteren ze mijn Revolutie kaart niet. Het verhuur bedrijf er naast was de kaart geen probleem.
Mailtje gestuurd om mijn aanbetaling terug te krijgen. Maar daar komt geen reactie op. Voor mij nooit meer met carjet

Antwoord van CarJet.com
Ik heb 2 weekend geleden een auto gereserveerd in Tuzla Bosnië en Herzegovina op luchthaven.
Ik heb reservering betald met keuze betaling creditcard ( daarvoor heb ik mijn Visa debit caard gebruit en dat is geaccepteerd)
Dat zelfde caard werd niet geaccepteerd bij verhuurbedrijf op het vliegveld ( Europacar).
Dus geen auto mee gekregen.
Ik ben met deze mededeling bij CarJet naar toe email gestuurd, maar natuurlijk ze komen met mededeling als de reservering niet op tijd is geannuleerd kunnen we het geld niet retourneren.
Daarop heb ik Europa car gebeld, ze hebben me verteld dat zij bij zo situatie geen cent ontvangen van CarJet.
Dus conclusie is dat CarJet geld int,dienst/producten niet levert en totaal geen gehoor heeft voor de situatie dat zich heeft afgespeeld.
DUS NOOIT MEER CARJET.

Antwoord van CarJet.com
Hele slechte dienstverlening. Zijn alleen op je geld uit. Teveel verborgen kosten. Helpen je niet als je een klacht hebt en houden je aan het lijntje. Zwaar teleurgesteld. Nooit zaken doen met dit bedrijf...

Antwoord van CarJet.com
Vlot, makkelijk, geen registratie, duidelijk wat wanneer betaald wordt, goeie keuze

Antwoord van CarJet.com
Pas na plaatsing bestelling zag ik in de voorwaarden dat de verhuring stopt op 75 jaar!!
Ondanks jarenlang ongeval vrij en veel rijervaring wordt je afgeschreven op 75 jaar.

Antwoord van CarJet.com
Duidelijke omschrijving wat onder de basis valt, wat er extra mogelijkheden zijn en wat de kosten hiervoor zijn, dit zou beter kunnen. Voorts is er een logisch menu wat je doorloopt tijdens je order.