We boeken al enkele jaren met Carjet (Sapphier) en zijn tot nu toe erg tevreden. Daarom weer opnieuw hiervoor gekozen. Boekingsproces zeer gebruikersvriendelijk - prijs zeer redelijk en men houdt zich... Toon meer
In het proces een moment inbouwen om je aanvraag nog een keer te checken voordat je gaat betalen. Ik wilde nog wijzigingen aanbrengen in het ophaaltijdstip op maandag (van 10.30 -> 15.30 uur) en... Toon meer
Boeken ging vlot, moet de rest nog ervaren, creditcard wordt bepaald bedrag geblokt(bij de meeste is dat zo). Dit wil ik eigenlijk niet, dus later volle verzekering bijgeboekt. Nu dus nog deze blokkad... Toon meer
Was makkelijk te boeken en in mijn taal Alleen wel apart dat je borg moet betalen? Dat kwam niet duidelijk naar voren en sowieso is mijn creditcard de borg als er iets gebeurd Maar ik heb al inc... Toon meer

5⭐ Customer Service

Vraagt klanten om een review
Heel gemakkelijk te begrijpen ,heel lage prijzen ,en ook gemakkelijk te boeken

Antwoord van CarJet.com
Ik ben al klant geweest en ik wil door met jullie

Antwoord van CarJet.com
Na de aankomst en vertrekdatum in te geven werd de aankomst tijd overgenomen op de vertrektijd. Dit is echter niet de tijd waarop wij terugkomen maar helaas niet gezien bij het boeken. Toen mij dit opgevallen was heb ik met de klantenservice gebeld echter men kon dit niet meer aanpassen ondanks dat het contact ca 12 uur na de bevestiging was.
Een duidelijkere vraag naar ophaaltijd en terugbrengtijd zou een duidelijke verbetering zijn. Niet automatisch de terugbrengtijd invullen op basis van de ophaaltijd maar expliciet laten invullen.
Spijtig dat er binnen een bepaalde tijd geen wijziging mogelijk is. Er bestaat een wettelijke bedenktijd binnen de EU voor online aankopen maar daar doen jullie niets mee.

Antwoord van CarJet.com
CJT-207030624 tirana airport united car rental boek niet bij carjet ! Boek rechtstreeks bij een goed bekend staand autoverhuur bedrijf ,carjet er tussen uitlaten!!! Bij problemen bijvoorbeeld boeking is niet doorgeven aan verhuurbedrijf je krijgt geen auto en je geld ben je kwijt ondanks diverse mails en aanmaningen blijft het stil bij carjet ,zie hier het zielige verdienmodel van carjet ! Boycot carjet heb ze al aangeklaagd bij Europese consumentenbond !!!reactie van carjet wat een onzin ons team verschuilt zich achter chatbots dit is al 6 weken gaande schaam je carjet dit heet oplichting!

Antwoord van CarJet.com
Bij het ophalen van de huurauto, was er een probleem met de lokale verhuurder. Het was op dat moment niet mogelijk om de borg te betalen vanwege nieuwe lokale regels omtrent bankzaken. Hierdoor was het niet mogelijk om een buitenlandse creditcard te gebruiken en mocht alleen een Turks creditcard gebruikt worden.
Na meerdere keren contact opgenomen te hebben met CarJet over de teruggave van het (gedeeltelijk) betaald bedrag, krijg ik steeds hetzelfde antwoord terug waarbij ik doorverwezen wordt naar de regels omtrent de procedure van de betaling.
Ik raad iedereen aan om CarJet niet te gebruiken voor het huren van een auto op vakantie en gewoon een beetje meer te betalen bij een vertrouwd bedrijf lokaal in zoals AVIS of Europcar.

Zeer onbetrouwbare company
Ze werken samen met schimmige lokale providers en nemen geen verantwoordelijkheid als iets mis gaat

Super slecht!
Als het goed gaat, prima.
Maar als je een probleem hebt, hoor je niets meer van hun.
Ik heb 2 klachten ingediend bij hun, met de hoop op een oplossing, maar helemaal niets.
Ik was daar met een baby op vakantie en geen auto

Antwoord van CarJet.com
Ik wilde nog wijzigingen aanbrengen in het ophaaltijdstip op maandag (van 10.30 -> 15.30 uur) en het teruggavetijdstip op vrijdag (van 10.30 -> 13.00 uur.
Wilt u dat alsnog wijzigen?
Bij voorbaat dank!!!

Antwoord van CarJet.com
Het zijn oplichters eerste klas. Je huurt een paar jaar en dan gaat het goed. En dan komen we d’r gekke dingen tevoorschijn. Zoals creditcard zonder volledige naam en achternaam. Terwijl dat je gewoon een creditcard hebt met je voorletter en achternaam. En je heb je paspoort bij je je rijbewijs heb je bij je. Dat is dubbel betalen dan. en ze lossen niks op met je.

Antwoord van CarJet.com
Ik heb bij jullie een auto gehuurd met full insurance krijg vervolgens een email dat ik platina verzekerd ben en dat ik als ik de auto op kom halen 2050 euro borg moet betalen voor eventuele schade. Tijdens het boeken staat er dat ik full protection heb. Hoe kan dat? Mijn boekingsnummer is 64882050. Ik hoop iets van jullie te horen.

Antwoord van CarJet.com
Reservering ging makkelijk en was duidelijk. Hopelijk gaat dat ook zo als we aankomen op airport

Antwoord van CarJet.com
Op de plaats van bestemming (KRK Rijeka) kwamen we erachter dat de allrisk verzekering, die carjet ons verkocht heeft, helemaal niet geldig was. Ter plaatse hebben we dus 'n nieuwe CASCO verzekering van 250€ moeten kopen, dubbel verzekering betaald bij deze, daarbij kwam nog eens dat we ook nog extra moesten betalen als we 'n ander eiland wilden bezoeken, om ons hierin te compenseren kregen we dit gratis door de firma surprice cars (de firma waar de auto EIGENLIJK van was).....ik zal dus nooit meer Carjet boeken, (maar rechtstreeks bij surprise cars) BELLEN naar carjet.....onmogelijk
@carjet....maar wat is er met de ONGELDIGE verzekering!?

Antwoord van CarJet.com
Een gebruiksvriendelijke site, alleen de extra/aanvullende auto verzekering was vreemd en komt zelden voor. En een borgsom van 900 euro is natuurlijk buiten proportie

Antwoord van CarJet.com
Mensen, pas op!! De voorwaarden zijn gewijzigd.
Ik heb jarenlang auto’s gehuurd via Carjet. Eén keer heb ik een probleem gehad met de verzekering, die ik uiteindelijk dubbel heb betaald. Klagen had geen enkele zin.
Omdat de prijzen vaak redelijk zijn, heb ik dit jaar toch weer een auto via Carjet gehuurd. Tot mijn verbazing moest ik het volledige bedrag vooraf betalen. Voorheen altijd achteraf betaald. Er staat wel dat je gratis kunt annuleren tot 48 uur van tevoren, maar als er bij het ophalen van de auto een probleem ontstaat, ben je je volledige betaling kwijt.
Dat is precies wat mij is overkomen. Ik had per ongeluk mijn roepnaam ingevuld in plaats van mijn officiële voornaam zoals vermeld op mijn identiteitsbewijs. De voorletter was hetzelfde en het ging om een kleine administratieve aanpassing. Toch wilde de medewerkster aan de balie hier absoluut niet aan meewerken. Ze was erg onvriendelijk, weigerde de naam aan te passen en gaf mij de auto niet mee.
Terwijl ik alles bij me had:
* Mijn creditcard waarmee de betaling was gedaan;
* Mijn identiteitsbewijs;
* Mijn rijbewijs.
De reactie van Carjet was dat wijzigingen of annuleringen alleen mogelijk zijn tot 48 uur van tevoren. Daarnaast gaven ze aan dat er ook opties zijn waarbij je achteraf betaalt, maar dat blijkt niet meer te kloppen. Ik heb dit zelf geprobeerd en kon geen dergelijke optie meer vinden.
Uiteindelijk heb ik via een andere website een auto gehuurd, waar achteraf betalen wel mogelijk was.
Mijn advies: huur nooit een auto waarvoor je het volledige bedrag vooraf moet betalen.
De conclusie is simpel: als er bij het ophalen van het voertuig onverwacht een probleem ontstaat, hoe klein ook, loop je het risico je volledige huurbedrag kwijt te raken.

Antwoord van CarJet.com
Duidelijke omschrijving met betrekking tot de eventueel af te sluiten extra verzekering , goede prijs en snelle feedback over de afgesloten huur.

Antwoord van CarJet.com
Makkelijk te boeken, alleen de vereiste creditcard gaf een probleem. Moesten deze eerst aanvragen alvorens te kunnen boeken.

Antwoord van CarJet.com
Paar jaar huur ik een auto bij carjet, nu voor het eerst pech met de auto op de eerste dag vakantie, verhuurder gebeld met een uur stond de berging er al, mee gereden naar verhuurder kreeg gelijk een andere auto inclusief een upgraden van auto gekregen, perfect opgelost, top.