Carla moda is een dikke oplichterij. Ik had twee paar schoenen besteld en deze pasten beide niet, €122,85 Gevraagd waar ik ze retour kon sturen en mijn geld terug. Dit was niet mogelijk vanwege milieu... Toon meer
Carlamoda
Helaas na lang wachten verkeerd product ontvangen! Na een eerste vlot ontvangen reactie echter geen passende oplossing te krijgen. Geen mogelijkheid om aankoopbedrag terug te ontvangen. Wel terugsture... Toon meer
Ik ben erin getuind dor de naamgeving carla mode.Ik dacht betrouwbaar.Dus 2 vesten gekocht.Ze beweerden door een betere firma gemaakt.2xXLToen ik na eindeloos wachten de bestelling kreeg pasten ze nie... Toon meer
Het zijn pure oplichters! Niks kopen hier. Alles komt uit China via Carla Moda Je moet alles duur retourneren naar China gauw al 14 euro kwijt voor retour voor een 500 gram pakketje, terwijl er... Toon meer
Maak melding op consuwijzer
Ga naar consuwijzer en ga dan naar doe-een-melding-over-uw-rechten-als-consument
Ik heb zojuist melding gemaakt bij de ACM en zij gaan ermee aan de slag. Des te meer meldingen ze krijgen des te hogere prioriteit het krijgt. Dus meldt het als je helaas zoals mij en onderstaande slachtoffer bent van de slechte service van Carla Moda.
Wat ik heb kunnen ontdekken is dat ze sowieso verplicht zijn om het retouradres te vermelden, op de site staat een Nederlands adres en dus niet het Chinese adres. En als Nederlandse webshop moet je altijd een Nederlands retouradres hebben (die wij als klant ook mogen gebruiken)
Op NOS.nl staat op 27-8-24 een heel duidelijk artikel geschreven over dropshipping en dat we als consument beter beschermd moeten worden.
Ook ik ben erin getrapt
Ook ik ben erin getrapt. Oplichters, niet bereikbaar en levering duurt lang. Vervolgens sneakers orthopedisch in gesealde plastic zak. Sneakers totaal verkreukeld, van plastic en geen orthopedische inlegzool. Maat klopt totaal niet, zeker 3 maten te klein.
Overheid zou deze bedrijven moeten aanpakken. Ze voldoen aan de voorwaarden maar als je gaat checken blijkt het valse/foutieve informatie te zijn.
Niks bij bestellen!
Ook hier hoop problemen. Geen contact kunnen krijgen na bestellen, jurk weken te laat geleverd. Slechte kwaliteit en geen mogelijkheid tot retourneren. Ze willen dat je het naar china toestuurt en zelf de kosten betaald. Ik ben naar de rechtswinkel gegaan en deze gaat contact voor mij leggen. Dit is het verhaal in een notendop.
Toets ALTIJD naam van het online bedrijf in Trustpilot voordat je bestelt!
Yup - WEER een Dropshipper! Deze komen steeds meer voor: een website die in alle opzichten lijkt op een europees leverancier, geeft zelfs doodleuk (maar) "4-6 dagen levertijd" aan. Je komt pas achter als je track en trace nummer invoer dat het ding helemaal uit China komt. Het duurt dan 2-3 weken (als je geluk hebt) voordat het arriveert. En als je het eindelijk in handen hebt, is het een kledingstuk die gewoon niet overeen komt met wat je besteld heb qua materiaal en styling. Er zit niet eens was/informatie labels ingenaaid, en natuurlijk helemaal niets bijgesloten over hoe je het ding terug kan sturen. CHECK ALTIJD ONBEKENDE ONLINE BEDRIJVEN IN TRUSTPILOT VOOR JE BESTELT!
Koop niet, oplichters.
Jurk besteld, zou 100% katoen zijn, echter was 100% polyester. Gemaild, maar krijg deze meteen retour via postmaster.
Bovendien gecheckt of dit een Nederlands bedrijf is, maar dat is niet zo, alles loopt via China.
Gezien de andere reviews ben ik erin getrapt.
KOOP HIER NOOIT WAT!
Ook ik ben hier helaas ingetrapt.. Te laat deze reviews gelezen.. Dacht een mooie jurk te bestellen voor een bruiloft. Duurde 2 weken voordat het binnen was. Eenmaal bezorgd paste de jurk niet eens, de kleur wijkte af en de kwaliteit was echt flut. Mailtje gestuurd om retour te sturen, kreeg ik een mail terug dat ik foto's moest aanleveren van de originele verpakking, ongedragen en voorzien van een label die er nog nooit had opgezeten. Ook vroegen ze naar een factuur die ik nooit gehad had. Mail terug gestuurd en daar wordt gewoon niet meer op gereageerd. Wat een oplichters! Ze zullen wel blij zijn met de mensen die alsnog hun troep retour doen, dan kunnen ze die blijven doorverkopen. 1 ster is nog te veel! Ik zal aangifte doen wegens oplichting.
minder dan 1 ster
minder dan 1 ster. Alle voorgaande reviews kloppen.
jammer dat ik deze reviews niet eerder heb gelezen.
Bestel hier niet!
exact dezelfde reactie als Laura
Zeer misleidend! duurt lang voordat je de artikelen ontvangt omdat ze uit China komen. Dit wordt vooraf niet gemeld
Daarnaast kan je op eigen kosten items retourneren, dan krijg je een verzendlabel naar China!!!
Niet duurzaam.
Dit heb ik uiteraard gemeld maar verder dan 15% korting kom je niet.
Ik vind het pure oplichting. Als ik iets rechtstreeks uit china had willen bestellen had ik goedkoper uitgeweest bij daarvoor bestemde websites. ik kies bewust voor een nederlandse website
Oplichters bij Carla Moda
Bedrijf houdt zich niet aan het herroepingsrecht. Retour sturen naar een adres in Nederland kan niet, moet naar China. Ze weigeren om je geld terug te storten als het product niet goed is. Ze komen met in hun ogen een geweldig aanbod, namelijk een tegoedbon van nog geen 15% van je aankoopbedrag. Pure oplichting dit dus mensen bestel niet bij Carla Moda!!!!
CarlaModa oplichtersbende
CarlaModa, het leek betrouwbaar! Mooie spullen op hun site maar helaas betreft dit alleen de foto’s. In het echt ziet de kleding er totaal anders uit! Ik wilde, net zoals zovelen, retourneren, moest foto’s toesturen want het kledingstuk mocht niet gedragen zijn etc. etc. Om kort te gaan, ik heb m’n pakketje retour afzender gestuurd n Postbusnummer in Schiedam. Heb zelfs op hun verzoek de track n trace code toegestuurd, allemaal afleiding, want tot nu toe hoor ik helemaal niks meer! Dus 1: geld aanschaf bloes kwijt en daarbovenop ook nog ns de kosten van het retour sturen. Het is idd een bedrijf wat in China d’r rotzooi besteld maar jij bent in de veronderstelling met een Nederlands bedrijf te maken te hebben. Aanbod tegoedbonnetje 50% wat, hoe hilarisch, bij hun weer wat besteld van kan worden!!
Nu ligt er een “aanbod” van 15 %!! Ik zou zeggen: steek het maar daar waar de zon nooit schijnt! Een louche bedrijf dus KOOP HIER NIKS! Ik heb m’n lesje geleerd! Elly
Is er iemand hier die het geld van de…
Is er iemand hier die het geld van de aankoop terug gekregen heeft? Vrees dat ik er ook ingetuind ben dan..
Ik kan mij aansluiten bij al die andere…
Ik kan mij aansluiten bij al die andere klanten van Carla mode het is flut ondergoed en ook geen label gekregen, en volgens mij heeft zij ook geen winkel op de trasmolenlaan 12 want daar zit een ander bedrijf ik heb haar een mail gestuurd hoe ik over haar denk, maar dat zal haar een worst zijn. En één ster is nog te veel
Geweldige winkel!
Ik ben echt onder de indruk van de collectie en de service bij deze shop. De prijzen zijn eerlijk en de kwaliteit is topp. Items werden mooi verpakt geleverd. Een aanrader als je op zoek bent naar trendy outfits.
Leuke winkel met mooie kleding
Had wat twijfels over de maten, maar uiteindelijk paste alles prima. De levering duurde wel aantal dagen, maar de kleding zelf was echt mooi. De jurk die ik heb besteld, daar ben ik erg blij mee
Super tevreden met mijn aankoop!
Ik had wat twijfels over online kleding kopen, maar deze winkel heeft mijn verwachtingen overtroffen. De kwaliteit is top en alles zat precies zoals verwacht. De klantenservice was ook heel behulpzaam toen ik vragen had over de maat. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Ik heb hier helaas ook besteld
Ik heb hier helaas ook besteld. Pakketje is nooit bij mij aangekomen, toch moet ik de retourkosten (€15) betalen.
Geen goede winkel
Op de site zijn de kledingstukken mooier afgebeeld dan dat ze zijn. Ik dacht een linnen broek te bestellen maar ik ontving een synthetische broek uit China. Ik heb ze nog beleefd gemaild of ik de broek kon retourneren maar hier wordt niet op in gegaan. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik raad mensen aan hier niets te kopen.
Als ik 0 sterren kon geven deed ik dat
Als ik 0 sterren kon geven deed ik dat! Je besteld iets bij carla moda en hun bestellen het bij aliexpress. Na een week of 2 komt je troep binnen. Als je iets retour wilt sturen moet dat naar China (wat duurder is als wat je ervoor betaald hebt).
Uiteindelijk boden ze aan om 20% terug te betalen als ik dan geen aangifte zou gaan doen.
Oplichters
Oplichters. Bedrijf uit China. Kleding lijkt niet eens op de foto. En als je het terug stuurt, ben je zo €30,- kwijt. Er staat op de website dat ze retourlabels verstrekken. Niks van waar.
Dit bedrijf staat ingeschreven in Utrecht, waar nog 600 andere bedrijven staan ingeschreven. Schijnconstructie. Dat dit überhaupt is toegestaan in NL....
Ze zijn geen ster waard OPLICHTERS en we zouden…
Ze zijn geen ster waard en we zouden krachten moeten bundelen om dit tegen te gaan. Dit is werkelijk ontoelaatbaar!!