Eminent god oplevelse hos Carlsens Barbershop, Svendborg. Jeg blev klippet af Artin der gav sig tid til at forstå mine ønsker til klipningen, og selve resultatet blev virkelig flot! God stemning og... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk oplevelse, hver eneste gang havde egentlig bestilt en tid ved Emil i Sønderborg men det blev Hamid der stod for studsningen som i øvrigt står KNIVSKARPT! altid venlig og imødekommende ser... Toon meer
Jeg bliver nødt til at give 5 stjerner. Manuel (min barber) er som alle andre i salonen dygtig, behagelig, omgængelig, og mest af alt - pertentlig i sit arbejde. Har været rundt omkring, men k... Toon meer
Har været forbi Matthias 2 gange nu, han klipper den vildeste mullet! Den har siddet brandvarmt begge gange, udover en mullet der vender hoveder på gaden giver Matthias også god rådgivning om genere... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Carlsens Barbershop er en herrefrisør med fem saloner i Odense, Århus, København, Sønderborg og Svendborg. Vi har indrettet vores salon i ægte old school-stil, hvor du træder tilbage i tiden til de swingende toner af Frank Sinatra og Elvis Presley, men med et moderne twist 💈 Du får en oplevelse ud over det sædvanlige, når du sætter dig til rette i vores stol. Vi sørger nemlig for, at du kan koble helt af eller få en god sludder, mens du besøger os. Du kan nyde en friskbrygget kaffe, kold sodavand eller en kold specialbrygget øl, mens vi klipper og barberer dig 🍻 Vi er alle nørder inden for vores fag og især herreklipninger. Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Alle har uddannelse fra frisørskolen, eget akademi og internationale kurser, så du er altid i trygge hænder, uanset hvem du vælger og hvad du ønsker. Vi glæder os til at se dig!
Contactgegevens
Kongensgade 9, 5000, Odense, Denemarken
- kontakt@carlsensbarbershop.dk
- carlsensbarbershop.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Evan showed me how they do it in 🇬🇷
Evan showed me how they do it in 🇬🇷
He has incredible attention to detail, and although he is new at Carlsens, I think he is someone to watch out for!
I'll be back to visit Evan on Vesterbrogade.
// Oliver
Gabriel fra shoppen på Vesterbro
Gabriel fra shoppen på Vesterbro, leverer 10/10 service. Det er altid en fornøjelse at komme forbi ham! 🤩. Kan helt klart anbefale ham!
Jeg blev klippet forleden fik slet ikke…
Jeg blev klippet forleden fik slet ikke det jeg bad om den ene side var der manglede at klippe et stykke, guidelines var synlige over alt og generelt vildt dårligt til at klippe ungt.

Antwoord van Carlsens Barbershop
Som altid 5/5 stjerner for den service
Som altid 5/5 stjerner for den service, klipning og generelt oplevelse, jeg har haft hos Carlsen Barbershop på Frederiksgade i Aarhus. Det er tredje gang jeg er blevet klippet der. Alle gange af Marcelo, som er sygt dygtig og opmærksom på, hvad jeg vil have. Han tager sig god tid til at sætte sig ind i den frisure og stil, jeg gerne vil have, inden han klipper mit garn. Det har altid resulteret i en frisure, som jeg er vildt glad for. Og så er det sgu hyggeligt at snakke med ham også.
Min dreng på 11 er så glad for at komme…
Min dreng på 11 er så glad for at komme hos Lasse , og vil ikke have andre til at klippe sig.
Fremragende service
Fremragende service, hyggelig og professionel.
Oliver i Svendborg afdelingen gir en…
Oliver i Svendborg afdelingen gir en god rådgivning hver gang. Vi får en god snak om livet imens han barbere og jeg drikker en god kop kaffe.
Ronni Carlsens barbershop Svendborg
Jeg var nede og få en taper fade af en der hedder Ronni han var rigtig god til at tage imod mig sørge for spørge om jeg mangler noget og ellers gik han bare igang med at give Danmarks bedste fade han kan klart anbefales til andre skynd jeg bestil jeres tider inden andre gør
Dygtige frisører, særligt sarah
Sarah klipper rigtig godt, og er utrolig hyggelig. Det er de andre for den sags skyld også
Behagelig stemning
Behagelig stemning, professionel klipning
Amazing experience all the time
Amazing experience all the time. Barbers are professional & friendly, the service they provide is 10/10. Overall atmosphere of the place is very welcoming.
Suveræn som altid
Suveræn som altid, det er ligegyldigt om det er Artin, Kenan eller Oliver du bliver klippet af. Der er altid en overflødighed at god energi og glade mennesker!
Anders er som altid knivskarp til sit…
Anders er som altid knivskarp til sit fag
Og så er han et sympatisk menneske, med jordforbindelse og med god humor
Igen i dag har jeg haft fornøjelsen af…
Igen i dag har jeg haft fornøjelsen af at blive klippet af Lasse fra Søndergade. Lasse er altid lyttende, sjov og kreerer altid et perfekt resultat, lige efter mine ønsker.
Tusind tak, vi ses næste gang når mit hår er ude af kontrol igen.
Virkelig venlig personale og man får en…
Virkelig venlig personale og man får en følelse af de arbejder rigtig godt sammen. De er altid frisk på at komme med gode råd til styling og lytter til dine ønsker og så får man tilbudt en fadøl, sodavand eller kaffe ved ankomst som også er et kæmpe plus!
Enormt hyggeligt og meget professionelt…
Enormt hyggeligt og meget professionelt personale.
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse. Mega dygtige og professionelle frisører, der klipper godt. Personalet er venlige og imødekommende.
Jeg bliver nødt til at give 5 stjerner
Jeg bliver nødt til at give 5 stjerner.
Har været rundt omkring, men kan blot konstatere at Carlsens er stedet hvor jeg aldrig er gået fra uden en god fornemmelse i maven.
Ejeren - til trods for en blakket fortid i Paradise Hotel - må være det endegyldige bevis for at der findes gode mennesker derude. Han er en af dem, og så tåler han tilmed let mobning!