Super mooi en luxe huis
Super mooi en luxe huis. Alles erop en eraan. Warme ontvangst. Ontzettend leuke activiteiten te doen in omgeving en goede begeleiding hierin van de eigenaren. Een enorme aanrader om hier te verblijven.
Geniet van de gastvrijheid op ons bijzondere landgoed! Casa Lua is een luxe villa in het prachtige Andalusië. Wij creëren een unieke beleving voor gasten die op zoek zijn naar een combinatie van inspanning & ontspanning. Vamos!
Calle Hornico y Villares 6, 18840, Galera, Spanje
Wat een geweldige accomodatie en wat zijn de eigenaren lief. Het huis is fantastisch, als je zou willen ontzorgen ze je voor het hele weekend met geweldig activiteiten en hun kennis, wil je gewoon lekker ontspannen en genieten van het prachtige huis is dat ook een aanrader. DUS GEEN SECONDE WACHTEN GEWOON BOEKEN>
Ik heb mijn 30e verjaardagsweekend bij Casa Lua gevierd met familie en vrienden, en het was echt onvergetelijk. Vanaf het moment dat we aankwamen, voelden we de rust en charme van deze bijzondere plek. De villa is prachtig ingericht: sfeervol, ruim en perfect om samen te genieten.
Martijn was ontzettend behulpzaam en meedenkend, zowel in de voorbereiding als tijdens ons verblijf. Alles was tot in de puntjes geregeld.
De privéchefs waren boven verwachting, fantastisch eten, oog voor detail en een ervaring die het weekend helemaal compleet maakte.
Casa Lua combineert luxe met warmte en een persoonlijke touch. Een unieke plek waar alles klopt, en waar we met de beste mensen om ons heen herinneringen hebben gemaakt om nooit te vergeten. 💛
Wat een fantastische dagen hebben wij beleefd bij Casa Lua. Wat een luxe en service! Wat ligt de villa op een prachtige rustgevende plek. We hebben met z'n allen genoten van de gastvrijheid van Martijn en Christel en hun team. Echt alles was tot in de puntjes geregeld. We komen zeker terug.
Met een groep van tien tennismaatjes hebben wij een onvergetelijke tijd gehad bij Casa Lua in Galera. Alles klopte: een prachtige omgeving, een heerlijk verblijf met zwembad en wellness, goed georganiseerde tennisclinics, verrassende activiteiten zoals een cajón-workshop en wijnproeverij, en bovenal super gastvrije begeleiding van Martijn, Christel en hun team. De sfeer was ontspannen, de maaltijden verrukkelijk (paella, tapas, pizza’s!) en er werd aan ieder detail gedacht. Wij gingen naar huis met verbeterde tennisslagen, maar vooral met een koffer vol herinneringen. Echt een aanrader als je sport, ontspanning en Spaanse gezelligheid wilt combineren!
Wat een geweldige week!
Christel en Martijn zijn echt fantastische hosts. Ze staan altijd voor je klaar en doen er alles aan om je verblijf perfect te maken. Als je ze een appje stuurt, wordt het meteen geregeld. Ze zijn betrokken, denken met je mee en zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.
Dankzij hun inzet en warmte is de Retreat echt een groot succes geworden. De Casa ligt op een schitterende locatie en was boven verwachting mooi. Ik heb genoten van elke minuut en kom volgend jaar zéker terug.
Heel erg bedankt voor alles!
Marjolein X
In Mei zijn wij een week te gast geweest bij Casa Lua, een heerlijk mooi huis met veel verschillende plekjes waar je kunt genieten van het mooie landschap of rustig een boek kunt lezen, maar ook gezellig met een groepje in het zwembad kan vertoeven. Er zijn zoveel mogelijkheden, teveel om op te noemen. De eigenaren zijn ook super vriendelijk en behulpzaam (als dat nodig is). Voor mij was het verblijf in Casa Lua een dikke 10!
Wat een geweldig verblijf hebben wij gehad bij Casa Lua. Een prachtig huis, met een uitgebreide keuken, heerlijke kamers mét eigen badkamers en toilet (wat een luxe) en wát een faciliteiten!
Een prachtige spa, met Finse en infrarood sauna, stoombad, zwembad binnen en buiten, jacuzzi. Boek zelfs een massage bij masseuse Karen om echt even helemaal tot ontspanning te komen in de aparte massage kamer.
Of ontspan op 1 van de luxe ligbedden buiten, eet gezellig met vrienden of familie aan 1 van de grote tafels binnen of buiten of laat de hosts Christel en Martijn allerlei leuke activiteiten bedenken, waardoor je je echt even helemaal kunt onderdompelen in het Spaanse leven. Aan alles wordt gedacht!
Galera is een klein maar schattig dorpje met daar of in de buurt voldoende te beleven. Wij hebben een geweldige wijnproeverij gehad bij Viña Galira, hebben gehiket vlak bij Castril en gewandeld door Huescar.
Je bevindt je bovendien in een prachtig (natuur)gebied, waar het zelfs met de auto een feestje is om doorheen te rijden, maar er zijn ook voldoende sportieve activiteiten te beleven.
We hebben ons geen moment verveeld en konden als we in de villa waren genieten van alle luxe voorzieningen, het prachtige uitzicht en de totale rust en ontspanning.
Of je nou met vrienden of vriendinnen komt, met je hele familie of met collega's, er is voor ieder wat wils en ruimte genoeg in de villa!
Wij komen zeker terug en raden het aan iedereen aan!
Onze meivakantie naar Casa Lua in Galera was een verademing van luxe, rust en ontspanning. De gastvrijheid van Martijn en Christel was werkelijk uitmuntend; ze deden er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Vanaf het moment dat we aankwamen, werden we ondergedompeld in een oase van comfort en rust. De grotkamers waren prachtig, elk met een eigen badkamer en toilet. Het buitenzwembad bood verfrissing onder de warme Spaanse zon, en anders is er ook nog een binnenzwembad, een sauna, een stoombad en een jacuzzi aanwezig.
Wat deze ervaring echt onderscheidde, was de aandacht voor detail van Martijn en Christel. Of het nu ging om suggesties voor lokale activiteiten, het regelen van transport of gewoon een vriendelijk gesprek, ze stonden altijd klaar om te helpen.
Al met al was onze tijd in Spanje een onvergetelijke reiservaring. Voor wie op zoek is naar luxe, rust en ontstressen, is dit verblijf absoluut een aanrader.
Prachtig verblijf!
Super fijne plek om je vakantie door te brengen in alle luxe.

Antwoord van Casa Lua Galera
Een fantastisch verblijf in de prachtige villa, die van alle gemakken is voorzien. De eigenaren Christel en Martijn hebben ons 5 dagen compleet in de watten gelegd. Alles was tot in de puntjes geregeld. De accomodatie, eten en drinken, vervoer van en naar vliegveld en de bezoekjes aan attracties. Verblijf van 17 t/m 21-4-2023
Een prachtig en comfortabel in alle opzichten vakantieverblijf waarbij de gastvrijheid en klantvriendelijkheid van de eigenaars top zijn. Hier kan je het echte Spanje leren kennen en volledig ontzorgd worden.
Net terug van een 5 dagen verblijf in casa Lua.
In 1 woord:Geweldig
De accomodatie is prachtig.
De kamers en badkamers zijn mooi verzorgd. De bedden echt heerlijk.
De gastvrouw en gastheer geweldig.
Casa Lua heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken.
Alles gaat in heel goed overleg met de gastheer/vrouw. Noem het en zij doen hun best om het te regelen.
Echt een aanrader!
Wij hadden een all inn geboekt met sight seeing. Veel van het prachtige Andalusie gezien. Workshops gedaan. Prima kamers, fantastische verzorging, Alles mocht, niets moet.
Wat een beleving. In het binnenland van Andalusië ondergedompeld in de Spaanse cultuur onder begeleiding van de fantastische gastheer en -vrouw. Prachtige accommodatie met zeer luxe grot-kamers met allemaal een eigen badkamer. Wellness voorzieningen, heerlijk zwembad, jacuzzi, enz. Kortom een parel die erom vraagt om ontdekt te worden.